Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 17 iunie 2009

Documentarul Disparitia Barbatului ("The Disappearing Male") - viitorul omenirii amenintat de substantele de sinteza

3 comentarii :
"Conducem un vast experiment toxicologic in care copiii nostri si copiii copiilor nostri sunt subiectii experimentului". Dr. Herbert Needleman


Disparitia barbatilor este una dintre cele mai importante si mai putin discutate probleme cu care se confrunta specia umana: amenintarea toxica asupra sistemului de reproducere masculin.

In ultimele cateva decenii s-a inregistrat o crestere constanta si dramatica a numarului copiilor de sex masculin, a barbatilor tineri care sufera de malformatii genitale, calitate scazuta a spermei, anomalii ale spermei si cancer testicular. In acelasi timp, baietii sunt mult mai expusi riscului de a suferi de ADHD, autism, sindromul Tourette's, paralizie cerebrala.

Documentarul "Disparitia Barbatului" prezinta o imagine tulburatoare asupra a ceea ce multi medici si cercetatori suspecteaza ca ar fi responsabila pentru multe dintre aceste probleme: o clasa de substante chimice comune care sunt omniprezente in lumea noastra.

Intalnite pretutindeni, de la sampon la ochelari de soare, carne si produse lactate, mochete, cosmetice si biberoane, acestea sunt denumite "hormoni sintetici" sau "perturbatori endocrini", produse chimice care pot sa distruga fundatia dezvoltarii umane.

Industria chimica nu poate sustine ca nu a stiut despre efectele daunatoare pe care le au aceste substante asupra corpului uman, in special asupra celor de sex masculin. Spre exemplu Bisfenolul A a fost folosit la inceput in tratamentele hormonale, dupa ce s-a descoperit ca are asupra cobailor reactii similare cu estrogenul. Abia ulterior industria plasticului a descoperit rolul esential al acestuia in realizarea recipientilor incasabili si a rasinilor epoxy.

Prezenta acestor substante in mai tot ceea ce ne inconjoara astazi are efecte incalculabile asupra sanatatii si a capacitatii de reproducere a umanitatii.

Preluare si adaptare dupa: http://info.po9t.com/content/the-disappearing-male

Cititi si:
Dezvaluirile lui Gregorian Bivolaru se confirma - Documente oficiale ce releva planul criminal de reducere a populatiei globale

3 comentarii :

  1. Documentarul tradus poate fi vizionat pe Trilulilu. Adresele le gasiti aici: http://www.youtube.com/user/IngridVornicu/discussion

    RăspundețiȘtergere
  2. Din păcate acest film documentar nu mai poate fi vizionat . A-ți putea să-l faceți din nou vizibil pentru a-l putea viziona ? Vă mulțumesc anticipat . O să revin în câteva zile să verific dacă îl pot viziona .

    RăspundețiȘtergere