Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 18 iunie 2009

Perceptia publicului: Mass-media oficiala este corupta!

Niciun comentariu :
Mass-media a intrat in topul institutiilor corupte
Partidele politice, Parlamentul si Justitia sunt, in opinia romanilor, institutiile cel mai puternic afectate de coruptie, conform Barometrului Global al Coruptiei pe 2008, dat publicitatii de Transparency International. Totodata, oamenii par sa-si fi pierdut speranta in combaterea fenomenului, mai mult de jumatate considerand ca masurile anticoruptie sunt ineficiente, in timp ce doar 17% dintre intervievati cred ca acestea functioneaza.

Mass-media a intrat pentru prima oara in topul anual al institutiilor corupte, cu o nota de 3,4 dintr-un maxim de 5, dupa partidele politice (4,3), Parlament (4,3), Justitie (4,2) si mediul de afaceri (3,8). "Politicile editoriale vadit partizane, care afecteaza increderea sunt de vina pentru aceasta perceptie", a explicat Alistar. Barometrul, realizat in colaborare cu Gallup, este singurul sondaj de opinie la nivel global referitor la coruptie si a fost realizat pe un esantion de 73.132 de persoane din 69 de tari intre octombrie 2008 si februarie 2009.

Cititi si:
Copiii - victime ale masinii mediatice de spalat creiere
Fata nevazuta a televiziunii

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu