Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 13 iulie 2009

Medvedev face reclama unei monede unice globale

Niciun comentariu :

La recenta reuniune G8 propunerea Rusiei si a Chinei de a fi adoptata o noua moneda unica la nivel global a esuat datorita opozitiei celorlalte tari componente ale grupului (cu exceptia Frantei). China si Rusia sunt principalii promotori ai renuntarii la dolar ca moneda dominanta in schimburile internationale. Putem astfel sa ne dam seama ca scopul actualei crize financiare pornite in America este si prabusirea dolarului pentru a putea impune o alta moneda dominanta la nivel global. Desi initial Rusia propusese rubla ca moneda alternativa, la intalnirea grupului G8, Medvedev presedintele marioneta al Rusiei, a executat ordinul primit de la conducatorii oculti, de a face reclama asa zisei "viitoare monede mondiale".

Dupa ce mai multi conducatori de state au cerut o noua ordine economica mondiala, dupa ce Papa a cerut deja crearea unei autoritati politice mondiale, iar Medvedev o moneda unica globala, putem spune ca planul masonic se desfasoara exact asa cum s-a dezvaluit de mai multi ani: crearea unei banci unice si a unei monede unice globale, a unui stat unic global si a unei false religii, unica la nivel global, instituita prin distrugerea celor existente, toate acestea fiind conduse de un dictator absolut care conform unor profetii va fi insusi antihristul. Pasul urmator trecerii la moneda unica va fi transformarea acesteia intr-o moneda exclusiv electronica cu care se vor putea face evident doar plati electronice si care va putea fi utilizata de catre oameni doar prin identificare biometrica cu ajutorul unui cip RFID implantat in mana sau in cap.

Exista chiar si o fundatie (masonica) pentru o moneda unica care, pe langa promovarea noului instrument economic de schimb, propune si nou sistem de securitate al bancnotelor ce va folosi codurile de bare, criptografia si in viitorul apropiat cipurile RFID, pentru a asigura autenticitatea dar si "urmarirea" traseului banilor.

Cat despre efectele unei treceri la o moneda unica la nivel mondial poate va amintiti efectul trecerii la moneda euro pe aproape intregul continent: dublarea tuturor preturilor in tarile in care a fost adoptata! In contextul crizei economice actuale un asemenea efect ar insemna lovitura de gratie pentru veniturile omului de rand care va ajunge astfel in totalitate sclavul dictaturii globale oculte.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu