Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 21 octombrie 2009

Noua ordine mondiala: Adevarul despre vaccinul gripei porcine

Niciun comentariu :
David Icke explica care sunt scopurile campaniilor de vaccinare fortata pe care din senin vor sa le impuna autoritatile din intreaga lume:
- slabirea sistemului nostru imunitar pentru a fi mai usor expusi la imbolnaviri,
- dezechilibrarea chimica a corpului uman, perturbarea fizica, emotionala, mentala a functionarii acestuia,
- obtinerea receptivitatii marite la actiuni de manipulare asa cum este cazul persoanelor bolnave, slabite fizic sau perturbate chimic,
- reducerea graduala a populatiei (moartea a ajuns sa fie considerata un "efect secundar" al vaccinarii, nimeni nu este condamnat pentru cazurile de deces);
- testarea reactiei populatiei - aceste masuri sunt realizate si pentru a observa reactia noastra pentru mai tarziu cand este posibil sa se lanseze un virus mult mai periculos ori sa se impuna implantarea unui mirocip in corpul uman (vezi articolul Implantul cu microcip RFID vine la pachet cu vaccinurile).


Gregorian Bivolaru a atras atentia de mai multi ani asupra planului criminal al masoneriei de a reduce populaţia planetei la 1 miliard de oameni:

Dacă oamenii nu devin conştienţi, ei vor fi manipulaţi mai teribil decât orice manipulare care există. Vedeţi, e un aspect foarte hilar. Unora dintre dumneavoastră vă este foarte frică de manipulare, de secte, dar în realitate sunteţi foarte manipulaţi şi deja sunteţi coordonaţi de către o sectă teribilă care acţionează din umbră la nivelul întregii planete. Puţini dintre dumneavoastră ştiţi că această grupare mondială şi-a propus să reducă populaţia planetei cu câteva miliarde de oameni. Ei doresc ca pe Pământ să existe doar un singur miliard de oameni. Pentru aceasta, folosind fonduri pe care francmasoneria mondială le are la dispoziţie, s-a creat în laborator virusul HIV care provoacă SIDA, în Statele Unite. Şi apoi a fost implementată. S-a constatat însă că ea decimează mult prea lent populaţia. Şi atunci s-a recurs la faimosul virus SARS, care e mult mai eficient şi mai rapid. Dacă aceste afirmaţii vi se par hazardate, să ştiţi că ele sunt fundamentate pe o documentaţie foarte exactă pe care am lecturat-o cu mare atenţie. Şi aceste aspecte sunt cunoscute de către foarte mulţi oameni care au frâiele puterii în acest moment. Ştiaţi ceva despre aceste aspecte? Ele sunt cele mai cumplite din tot ceea ce implică această periculoasă sectă. (Extras din conferinta tinuta de Gregorian Bivolaru la Paris - februarie 2004)

Cititi si:
Vaccinul impotriva gripei porcine provoaca o boala neurologica: sindromul Guillain-Barre
Vaccinul gripei porcine: depopulare prin genocid pentru a realiza noua ordine francmasonica mondiala
Masonul Adrian Streinu Cercel: "vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu"
Doctorii, farmacistii si corporatiile se imbogatesc de pe urma modei vaccinarilor
Vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu