Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 18 octombrie 2009

Noua ordine mondiala: Implantul cu microcip RFID vine la pachet cu vaccinurile

Niciun comentariu :
Stirea Reuters de mai jos ne spune ca pe 21 septembrie 2009 actiunile companiei VeriChip au crescut cu 186% datorita inregistrarii unui brevet. Brevetul pentru un microcip implantabil in corpul uman, care zice-se ar fi capabil sa detecteze gripa porcina, va fi un upgrade al celui deja existent. De fapt Reuters face o reclama desantata companiei Verichip si microcipurilor implantabile in speranta ca acestea vor fi acceptate de catre populatie in urma campaniilor de terorizare cu false pandemii realizate de catre OMS si mass media.

Reuters - 21.09.2009
Actiunile VeriChip Corp s-au triplat dupa ce compania a anuntat ca i-a fost acordata o licenta exclusiva pentru doua brevete care vor ajuta dezvoltarea de sisteme implantabile de detectie a virusilor din corpul uman.

Brevetele se refera la biosenzori care se presupune ca ar putea detecta virusul H1N1 si alti virusi sau alte amenintari biologice. Aceasta tehnologie va folosi ca suport microcipul RFID implantabil dezvoltat de Verichip.
Inca nu stim daca acest microcip implantabil chiar va reusi sa detecteze virusi in ciuda faptului ca analize de laborator infinit mai complexe furnizeaza adesea erori. Deocamdata el a fost doar brevetat, insa trebuie sa recunoastem ca astfel a fost creata o noua motivatie pentru a convinge populatia sa accepte de buna voie, prin tactici de intimidare, implanturile cu aceste microcipuri RFID.

Un plan intermediar este deja aplicabil spun oameni din sistem. In momentul in care va fi declarata pandemia de grad 6 si instituita legea martiala, oamenii nu vor mai putea circula liber fara a dovedi ca au fost vaccinati, acest lucru facandu-se prin intermediul unei bratari RFID purtata permanent (ulterior urmeaza sa fie inlocuita cu implantul RFID). Cei care nu vor accepta vaccinarea si bratara sau implantul vor fi retinuti si transferati in lagare speciale.


Intre timp insa tot mai multa lume a fost informata asupra faptului ca vaccinul este mult mai periculos decat asa zisa gripa porcina. Daca oamenii vor refuza atat vaccinurile pline de aditivi toxici cat si implanturile atunci o mare parte din manevrele de instaurare a unei dictaturi globale masonice vor esua.

Cititi si:
Vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu