Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 25 noiembrie 2009

Adrian Streinu Cercel mafiotul sef al masoneriei farmaceutice - un pericol public - deturneaza fonduri bugetare si pune in pericol viata romanilor

Un comentariu :

Articole despre Adrian Streinu Cercel pe acest blog:
Pauza in manipularea electorala, reincepe manipularea vaccinarii. Cum inventeaza Streinu Cercel un deces de gripa porcina
Institutul lui Adrian Streinu Cercel sponsorizat de cea mai mare organizatie masonica (Marea Loja Nationala din Romania)
Remember 2006: Megaexcrocheria gripei aviare
Masonul Adrian Streinu Cercel: "vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu"

Alte recomandari:
Download documentarul televiziunii Arte: "La grippe A, un virus fait débat" (franceza) - "Profiteure der Angst"(germana)
Vaccinul gripei porcine: depopulare prin genocid pentru a realiza noua ordine francmasonica mondiala
Genocidul programat, H1N1 brevetat in 2008, Polonia refuza vaccinarea, Belgia distruge 170000 de doze, nanoparticule letale in vaccinuri
Dictatura medicala, mafia farmaceutica si goana dupa profit, copii asasinati ca in vremea lui Iisus, "vaccinam turma" zice Streinu Cercel
Implantarea de microcipuri prin vaccinarea impotriva gripei porcine planuita inca de acum 20 de ani
Noua ordine mondiala: Adevarul despre vaccinul gripei porcine

Adrian Streinu Cercel actualul secretar de stat de la Ministerul Sanatatii, mafiotul sef pe boli infectioase in Romania si cel mai mare mason al lojei concernelor farmaceutice este cred singurul personaj din istoria recenta care dupa ce si-a dat demisia pentru ca manevrele sale impreuna cu concernele farmaceutice au fost descoperite A FOST RUGAT SA REVINA ASUPRA DECIZIEI. Acest personaj tenebros ne pune sanatatea in pericol facand profit cu vietile oamenilor.

Cercel este presedintele comisiei AntiSIDA si a fost si consilier pe probleme de boli infecţioase al ministrului Sănătăţii Eugen Nicolaescu, printre atribuţiile sale numărând-se şi problema gripei aviare. De aici s-a ales şi cu porecla de „Doctorul Aviara”. (Vezi şi articolul Remember 2006: Megaexcrocheria gripei aviare)

Presa a relatat în repetate rânduri că doctorul Adrian Streinu Cercel a comis ilegalităţi în domeniul organizării şi desfăşurării de licitaţii în programul anti-SIDA şi a fost pus sub urmărire penală de către Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind învinuit într-un dosar referitor la licitaţiile pentru achiziţionarea de echipamente medicale pe parcursul anului 2001 de către Ministerul Justiţiei.

Fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii, Michael Guest, a făcut în perioada mandatului său următoarea declaraţie în legătură cu programul coordonat de dr. Streinu-Cercel în domeniul HIV/SIDA: „Costul tratamentului anti-SIDA din România este crescut în mod artificial, iar banii alimentează corupţia instituţionalizată.” Declaraţia fostului ambasador nu a produs niciun efect, chiar dacă Corpul de Control al primului ministru a scos la iveală în anul 2004 că preţurile din România sunt supradimensionate. Era limpede de ce nu confirma şi cealaltă acuzaţie. Banii aveau o ţinta precisă, iar identitatea destinatarilor trebuia să rămână secretă. Raportul întocmit de cei care au verificat programul condus de Streinu-Cercel a scos la iveală însă şi un alt aspect: numărul bolnavilor creştea pe hârtie, dar nu se corobora cu datele din teritoriu. Dovada a dispărut între timp, deoarece Ministerul Sănătăţii a „pus sub sechestru” baza de date, care a fost mai apoi ajustată.

Schimbarea miniştrilor nu l-a afectat pe Streinu-Cercel. Guest a plecat în SUA, Guvernul s-a schimbat, dar Adrian Streinu-Cercel a rămas şeful programului respectiv, cu un buget la dispoziţie de 1038,5 miliarde de lei. Posesor al unei averi considerabile şi al poziţiei de judecător de piaţă în afacerea medicamentelor antiretrovirale, profesorul Adrian Streinu-Cercel a devenit, într-un mod bizar, de neatins. Considerat "un excelent profesionist, un om cu mare har, volubil, cult" şi prin urmare acceptat ca fiind o somitate, Streinu-Cercel a reuşit pur şi simplu prin poziţia sa şi, cu siguranţă, datorită apartenenţei la masonerie, să se excludă de pe lista suspecţilor în toate cazurile de control efectuate de instituţiile abilitate în acest sens.

Un comentariu :

  1. Multumesc frumos tutror celor care au contribuit la realizarea acestui blog.

    Prima oara cand am auzit de Gregorian Bivolaru a fost la TV ( cutia din coltul camerei care ne manipuleaza fara ca majoritatea dintre noi sa realizam acest lucru ).

    Impresia care mi-a lasa-to stiriile Tv despre Gregorian a fost una incredibila. Chiar am crezut ca acest o meste un mare pericol pentru societate, ba mai am inceput sa-l blamez si sa-l injur. Dar dupa ce am inceput sa investighez personal ceea ce se intampla in jurul meu si in lume, mi-am dat seama ca acest om nu a facut altceva decat sa spuna ADEVARUL. Iar cand cineva iese in fata sa spuna adevarul este rificulizat ,amenintat sau redus la tacere pentru totdeauna.

    Pentru mine acest om este cu adevarat un Erou - care trebuie sa-l respectam si sa luptam impreuna cu el.

    Am creat si un blog in care ma straduiesc sa postez articole asemanatoare cu cele de pe acest blog

    blogul meu: http://revolutiaiubirii.wordpress.com/
    ........................................
    Eu sunt de parere ca pana la urma vom invinge
    ................................................

    RăspundețiȘtergere