Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 1 decembrie 2010

„GOLGOTA BASARABIEI" - o rană încă sângerândă a României Mari

Niciun comentariu :
Ziua naţională a României este de fapt ziua Marii Uniri. O unire a tuturor provinciilor româneşti care a fost desfiinţată în cel mai sângeros mod cu putinţă de către tavalugul bolşevic în cel de-al doilea război mondial. Oare putem aniversa în mod corect Ziua Unirii fără a afla de ce nu avem şi astăzi o Românie Mare? Filmul pe care vi-l prezentăm, produs de Studioul „Moldova-Film" cu concursul unor colaboratori ai Serviciul de Informaţie şi Securitate a Republicii Moldova, ai Ministerului Afacerilor Interne, ai Arhivei Naţionale a Republicii Moldova, ai Muzeului Naţional de Arheologie şi Istorie a Moldovei, prezintă o imagine destul de "corectă politic" a răpirii Basarabiei şi Bucovinei de Nord. Deşi o serie de evenimente extrem de grave legate de retragerea română din Basarabia şi Bucovina de Nord au fost trecute sub tăcere, totuşi povestea şi imaginile prezentate în filmul de faţă răman extrem de şocante.

Filmul „Golgota Basarabiei" scoate la iveală doar un început al şirului de dezvăluiri ce au loc în urma desecretizării arhivelor KGB-ului. Rămîi uluit de numărul imens de dosare şi ai impresia că o bună parte a ţării sovietice s-a aflat sub stricta supraveghere a CKiştilor de la Moscova. Te ia groaza văzînd şirul nesfîrşit de condamnări, în spatele cărora se află destinele unor oameni înjosiţi şi omorîţi fără de vină pentru simplul fapt că nu erau pe placul acestui regim sîngeros - regimul comunist.

Pelicula abundă cu cadre documentare înfiorătoare, în care oamenii erau impuşi să-şi sape singuri propria groapă, după care erau împuşcaţi cu sînge rece şi îmbrînciţi fără milă în ea, cadre în care se produc execuţii publice de spînzurare a oamenilor neloiali regimului comunist, spectatorii acestor execuţii fiind impuşi să aplaude cu zîmbetul îngheţat pe buze „curăţirea" de duşmani a societăţii socialiste, cadre cu efectuarea deportărilor în Siberia în trenuri de marfă, fără hrană şi apă, a zeci de mii de oameni intelectuali şi ţărani gospodari ai acestui pământ oropsit.

„Cine nu are memoria istoriei, riscă să o repete", spunea filozoful şi scriitorul american George Santayana. Fiind realizat în memoria tuturor victimelor ştiute şi neştiute ale regimului totalitar comunist din Moldova şi din fosta Uniune Sovietică, filmul „Golgota Basarabiei" scoate la iveală cele mai oribile crime săvîrşite de către regimul totalitar comunist: teroarea politică, represiunile şi deportările în masă, foametea organizată, colectivizarea forţată a gospodăriilor ţărăneşti, devastarea şi profanarea bisericilor şi mănăstirilor, distrugerea culturii şi a patrimoniului naţional, acţiunile de alterare a conştiinţei naţionale, impunerea unei limbi artificiale şi a unei identităţi contrafăcute ideologic etc.

Pentru documentare mai recomandăm: Raportul Mătrescu şi Holocaustul Roşu - autor Florin Mătrescu şi Saptămana Roşie de Paul Goma.


Pe aceeasi tema:
Un film zguduitor - The Soviet Story (Povestea Sovietelor)
Film documentar: „În umbra lui Hermes-Secretele comunismului”. Revoluţia bolsevică - un genocid finanţat de Wall Street şi executat de francmasonerie.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu