Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 24 ianuarie 2011

Gregg Braden - Tehnologia vindecarii spontane prin credinta

Niciun comentariu :
"Ar fi posibil, oare, ca o schimbare în percepţia noastră – o mutaţie în credinţele noastre – să conţină secretul etern al vindecării, al păcii şi al realităţii însăşi? Noile descoperiri din fizică şi biologie sugerează faptul că suntem pe punctul de a afla răspunsul la această întrebare.

Un număr din ce în ce mai mare de dovezi ştiinţifice demonstrează că universul funcţionează ca un computer uriaş, bazat pe conştiinţă. La fel cum orice computer foloseşte un limbaj pentru a obţine rezultate, computerul conştiinţei universului foloseşte credinţa, pentru a-i „vorbi” substanţei din care este alcătuită lumea şi corpurile noastre. Recunoscând faptul că totul – de la ADN, la succesul relaţiilor noastre şi la pacea în lume – se bazează pe ceea ce credem, observăm că modul în care gândim despre noi este mai important acum, decât oricând.

Ca să ne schimbăm credinţele restrictive care, în trecut, au condus la război, boală şi eşecuri în carieră şi relaţii, avem nevoie de un motiv pentru a privi lucrurile diferit. Pentru a-şi schimba credinţele, strămoşii noştri se foloseau de miracole. Astăzi ne folosim de ştiinţă.

După ce vom deveni conştienţi de aceste descoperiri transformatoare şi de miracolele din viaţa reală, trebuie să ne gândim la noi înşine, în mod diferit. Cheia pentru vindecarea limitărilor noastre false este să înţelegem ce este credinţa şi cum funcţionează ea. De peste douăzeci de ani, Gregg Braden caută această cheie. De la mănăstirile îndepărtate din Egipt, Peru şi Tibet, până la textele uitate ale bisericii creştine timpurii, secretul vindecării credinţelor noastre a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai sacre dintre tradiţii.

Universul este alcătuit dintr-o matrice energetică comună, care stă la baza lumii noastre fizice, iar credinţa este un limbaj care îi „vorbeşte” acestei matrici. Dovezile ştiinţifice dezvăluie faptul că o credinţă pornită din inimă afectează totul – de la vindecarea corpului, până la atomii lumii în care trăim. Este oare posibil să ne fi născut cu puterea de a inversa procesul îmbolnăvirii, de a crea pace şi abundenţă şi chiar de a schimba realitatea însăşi? Pe măsură ce ne confruntăm cu cele mai mari provocări din istorie, aceste noi descoperiri sugerează că suntem pe punctul de a afla răspunsul!"


"Cand resimtim o emotie in inima, cream in interiorul corpului unde electice si magnetice, care se propaga dincolo de corpul nostru, catre exterior. Ceea ce face interesul acestei cercetari, este ca aceste unde se propaga pe o distanta mare, ce depaseste cativa metri, acoperind suprafate kilometrice. Exact ceea ce se petrece si acum, in aceasta incapere, in care se produc emotii ce cuprind spatiul mult dincolo de aceasta cladire, dincolo de aceste ziduri. Si veti putea vedea ca atunci cand foarte multi oameni se reunesc sub acelasi sentiment, acele inimi care se unesc intr-o singura simtire, pot produce o schimbare in lume! Si veti vedea in ce masura!

Matricea divina, este un camp care reflecta realitatea noastra curenta, de acum, nu din viitor, nu din trecut, ci a momentului. Deci, orice alegem sa experimentam in viata noastra, trebuie mai intai simtit in inima, ca si cand deja s-ar fi implinit!"


GREGG BRADEN este cunoscut pe plan internaţional, ca un pionier într-un domeniu ce uneşte ştiinţa cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a găsi soluţii novatoare, la probleme complexe, a dus la o carieră de succes. A fost geolog informatician la firma Philips Petroleum, în timpul crizei energetice a anilor ’70, iar în anii ’80, proiectant şef de sisteme informatice, la firma Martin Marietta Aerospace. În 1991, a devenit director tehnic la Cisco Systems, unde a condus procesul de dezvoltare a echipei de suport global, care asigură buna funcţionare a Internetului de astăzi.

De peste douăzeci de ani, Gregg Braden cercetează sate aflate pe culmi de munte, mănăstiri îndepărtate şi texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Activitatea lui a dus la apariţia unor cărţi transformatoare, cum ar fi Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Păşind între lumi, Matricea Divină. Acum publicate în 15 limbi şi în 23 de ţări, cărţile lui Gregg Braden ne arată, dincolo de orice îndoială, că avem puterea de a inversa procesul îmbolnăvirii, de a redefini îmbătrânirea şi chiar de a modifica realitatea însăşi, acceptând ideea că puterea credinţei reprezintă limbajul cuantic al schimbării.

Citeste si:
Vindecarea prin meditatie yoghina
Mintea poate vindeca bolile
RUGÃCIUNEA CA TERAPIE

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu