Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 10 februarie 2011

Cum arată bărbatul "viril" şi "romantic" al zilelor noastre (parodie video) şi cum poate învăţa el continenţa sexuală

Niciun comentariu :
Studii recente atestă faptul că cel puţin 10% din bărbaţii de pe mapamond se confruntă cu mecanismul ejaculării precoce. Bineînţeles că unii vor întreba ce înseamnă să ejaculezi precoce, iar răspunsul conţine mai multe variante, toate extrem de "scurte". Unii bărbaţi ejaculează în timpul preludiului, înainte de penetrare, alţii în timpul penetrării, iar alţii la scurt timp după aceasta (de la 2-3 minute la 5-6 minute). Efectele negative ale ejaculării precoce nu sunt greu de intuit, deoarece această pierdere "rapidă", care poate apare de mai multe ori într-o zi, poate conduce chiar în timp la tulburări psihice cum ar fi depresia, pierderea memoriei, devitalizare acută, lipsa poftei de viaţă şi chiar la impotenţă.

Cel mai important aspect în rezolvarea acestei probleme este conştientizarea faptului că ceea ce generează ejacularea prematură este o anumită stare care poate fi exprimată prin expresia: "mă simt agitat, nerăbdător". De altfel, această agitaţie şi nerăbdare este exact opusul a ce aşteaptă o femeie de la bărbatul iubit. Natura feminină are nevoie în primul rând de mângâiere, de căldură sufletească, are nevoie să simtă calmul plin de afecţiune şi controlul specific naturii masculine.

În cazul majoritătii bărbaţilor care au ejaculare precoce, marea problemă este… GRABA, urmată în ordine de lipsa încrederii în sine (cauzată de timiditate, teamă, anxietate), lipsa înţelegerii între iubiţi şi stres.


Pentru rezolvarea acestei probleme noi vă propunem câteva metode:

Dacă aveţi probleme cu autocontrolul în timpul actului sexual, renunţaţi complet la consumul de alcool, care este un afrodiziac de o calitate îndoielnică, deoarece reduce drastic rafinamentul şi valenţele afective ale actului amoros şi scade dramatic capacitatea de control al ejaculării. De altfel, băutorii de alcool (cu rare excepţii datorate unui fond nativ excepţional) sunt persoanele cu cele mai mari probleme de dinamică sexuală.

O altă metodă simplă şi eficientă de combatere a ejaculării precoce este folosirea prezervativului, care reduce stimularea sexuală cu până la 40-50%, făcând-o mult mai uşor de controlat de către bărbat. După o perioada de cateva săptămani în care aţi dobândit un control, reuşind de mai multe ori, să evitaţi complet ejacularea la fiecare act amoros, puteţi trece la faza următoare în care puteţi creşte nivelul de excitaţie eliminând folosirea prezervativului.

Tratament naturist al ejaculării precoce: Se recomandă administrarea sublinguală, de patru ori pe zi, a unei linguriţe de pulbere din următorul amestec de plante: talpa gâştii, sunătoare, cardamon. Plantele se amestecă în proporţii egale (Amestecul se ia sublingual, cu câteva picături de apă, se ţine cel puţin 20 min. după care se înghite cu apă). Tratamentul durează minim 6 luni, fiind mult potenţat de o alimentaţie lacto-vegetariană.

De asemenea de un mare ajutor sunt practicarea posturilor yoga şi a meditaţiei individual sau în grupuri compuse din mai mulţi bărbaţi. "Adevăratul bărbat nu se naşte, ci se trezeşte printr-un efort susţinut şi perseverent" este deviza grupului Mahavira Ananda a cărui activitate o puteţi vedea într-un articol pe yogaesoteric.

Pentru a vă convinge o dată în plus de imensele beneficii ale continenţei sexuale şi de faptul că orice bărbat o poate învăta, vă invităm să vizionaţi filmele artistice Bliss (Armonie sexuala) - 1997 şi No mires para abajo (Nu te uita în jos) - 2008.

Citiţi şi:
Tabel comparativ: orgasmul obişnuit şi orgasmul cu continenţă
Secretul continentei amoroase
Prezentare de carte - Taina menstruaţiei

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu