Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 30 iunie 2013

Cine se teme de Gregorian Bivolaru?

2 comentarii :
Mulţi nu înţeleg şi le este cel mai comod aşa - cine şi cu ce se ocupa în mod real Bivolaru? Ce este MISA? Pentru că dacă ar înţelege, i-ar impulsiona un mic gând că şi-ar putea îmbunătăţi viaţa dar, de fapt, ceva din ei tocmai asta nu vrea; să se revizuiască, primesc, dar să nu se schimbe nimic. De aceea, pentru cei dezinformați MISA e doar o sectă şi nu o organizaţie de mare impact care a schimbat în bine viaţa a mii de oameni care i-au urmat învățăturile. Aşa de simplu.

Și mai simplu, Grieg a studiat mii de lucrări de yoga şi esoterism în decursul anilor (din imensa bibliotecă pe care o deține) şi toată viaţa lui s-a preocupat doar de spiritualitate esoterică, de yoga şi de practica ei. Nu vorbim de calităţile lui iniţiatice de excepţie, pe care numeroşi discipoli le-au cunoscut și chiar le-au simțit în directă legătura cu el. Să lăsăm asta deoparte, deoarece asta e deja pentru cei care practică atent yoga şi vor mai mult.

Merită să vorbim despre excelența şi eficiența unui curs de yoga de mare impact, necomercial, destul de dificil, dar care a fost predat gradat, astfel încât practica nivelelor superioare să fie accesibilă efortului adecvat și necesar. Vorbim de un curs care schimbă adeseori extraordinar de mult conştiinţele oamenilor. Dacă minunata metodă a continenței sexuale, spre exemplu (doar unul din multele lucruri deosebit de prețioase care se studiază la MISA) ar fi practicată de cât mai mulţi oameni, ce ar însemna asta în bine pentru planeta Pământ? Ar însemna că, printre altele, din ce în ce mai mulţi oameni ar avea acces la stări net superioare de conştiinţă. Dar cine ar vrea asta? Elita satanică masonică ce conduce structurile de putere de sute de ani? Cercurile secrete și închise ale puterii care îşi transmit metodele oculte ale dominării peste mulţimi în taină, de la o generaţie de satrapi la alta?

Pericolul teribil al acestei şcoli spirituale pentru trezirea rapidă a umanităţii a fost identificat încă de la început de aceste elite satanice, masonico-sereiste. Avem tocmai de aceea un dublu atac ce este concertat aproape fără încetare asupra MISA:
  1. atacul masonic, orchestrat la nivel mondial împotriva tuturor organizaţiilor spirituale autentic transformatoare, așa cum este în special MISA;
  2. atacul justiţiei şi al SRI-ului alături de alte grupuri oculte de interes din Ministerul de interne (legate în secret şi de masonerie, dar acţionând ca niște satrapi locali, care simt că domnia lor ar fi pe sfârşite dacă atât de mulţi oameni s-ar trezi și ar începe să înțeleagă ceea ce li se interzice să afle).
Vom numi acest complex sereisto-justițiar: partida naţională, căci ea ilustrează tocmai complexul identitar al patriotismului românesc retardat, practic mafia elitei de interne şi militare care cotropeşte această ţară de câteva sute de ani. Ei ţin de fapt la statul român naţional întocmai ca la păzirea cu grijă a unei moşii pe care o poţi mulge, fie sub Ceauşescu, fie sub Iliescu, fie sub Carol I (asasinul bestial al lui Eminescu - atenţie, odată cu procesul care ar trebui să fie deschis casei regale pentru uciderea lui Eminescu, Casa de Hohenzollern va trebui alungată în întregime din România, de îndată ce vinovăţia va fi dovedită de comisiile de cercetători!!!), fie sub alţi voievozi jefuitori.

Această elită – ce este de fapt casta militară de interne, va trebui în viitor să fie curățată şi eliminată spre a nu mai avea vreo influență în destinele conducerii ţării!!!

sursa foto
Parţial, bestiile viclene și fățarnice au reuşit să diminueze prin dezinformare îndârjită impactul şi numărul de cursanţi, în special prin intermediul mass-media ce îi este aservită aproape în totalitate. Ceea ce bestiile ştiu că se poate întâmpla, şi tocmai de asta se tem atât de mult, este revoluţionarea conştiinţei, căci atunci oamenii vor pretinde reformarea radicală a sistemului actual de exploatare economico-financiar, care le aserveşte vieţile celor mai mulţi oameni prin procesul numit muncă. Tocmai acest proces de trezire și conştientizare la scară planetară vor să îl împiedice așa-zișii „iluminați” și masonii noii ordini mondiale, tocmai de aceea ei luptă cu disperare să-l  amâne cât mai mult. Complexul militar-capitalist de forţă doreşte modelarea după tipicul ei a întregi zone, țări şi continente în colonii de exploatare a resurselor şi în colonii de muncă. De aici apar războaiele induse forţat în zone ca Siria, Libia, Afganistan, Irak etc.

Organizaţiile tip MISA reprezintă pentru ei un duşman mai subtil, pe care ei îşi propun să îl discrediteze, deocamdată mediatic şi dacă e posibil, prin justiţie trucată (cum, iată, într-un stat de interne cum e România, stat de factură colonială aservit NATO, așa ceva este încă posibil, spre uluirea europenilor); vizând pe termen lung chiar desfiinţarea lor.

Definiţie: numim stat de interne un stat ce este condus de un complex aservit de forţe conducătoare provenind din elita politică, a serviciilor de informaţii şi a armatei, alături de media ce aparține unor moguli influenţi şi oameni de afaceri aflaţi în legătură cu mediul politic pentru a spolia resursele statului. Într-un stat de interne influența serviciilor secrete este însă nefast de mult sporită, ele fiind un fel de mandarinat ce acționează din umbră, al politicului. Într-un stat de acest tip, justiţia e în mare măsură dirijată din umbră, întocmai precum şi economia, de dorinţele şi deciziile acestei elite malefice.

Să nu uităm că, de fapt, justiţia şi SRI-ul sunt doar nişte unelte ieftine în mâna masonilor şi a interniştilor.
Sursa: yogaesoteric

2 comentarii :

  1. SCUZE CA NU POT CITI ARTICOLUL DAR VA SPUN EU CINE SE TEME DE BIVOLARU. SE TEM AUTORITATILE STATULUI DEOARECE BIVOLARU SI MISA LE DECONSPIRA CRIMELE SI JAFURILE SI INTENTIILE SI ATUNCI AU CAUTAT SA CORUPA INTREAGA MISCARE SI PE LIDERUL EI PE PRINCIPIUL UCIDE PASTORU CA SA SE RISIPEASCA TURMA.

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce credeti ca l-au discreditat pe isus si l-au rastignit??????????? ucide pastorul ca sa se risipasca turma. le-au fost frica de crestini deoarece crestinii acelor timpuri erau deja liberi cu isus erau oameni eliberati de jugurile sclaviei.

    RăspundețiȘtergere