Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 17 august 2013

Primele două săptămâni ale Taberei spirituale yoghine de vacanţă Costineşti 2013

Niciun comentariu :
De două săptămâni în staţiunea Costineşti se desfăşoară Tabăra spirituală yoghină de vacanţă Costineşti 2013, un eveniment excepţional cu participare internaţională. Între 1 august şi 4 septembrie această sărbătoare spirituală fără egal pe planeta Pământ face din România, centrul spiritualităţii mondiale.


În programul taberei sunt incluse exemplificări spirituale zilnice ale unor stări model transmise în direct şi pe MISA TV, conferinţe, iniţieri şi meditaţii în spirală. Din lista de manifestări pusă la dispoziţie de organizatori s-au defăşurat deja 6 dintre cele 13 meditaţii în spirală, activitate spirituală unică pentru care Şcoala de yoga MISA este renumită.

În premieră anul acesta se va oferi iniţierea în mantra de comuniune cu Kalki Avatar. Unică este şi meditaţia specială de comuniune cu Vishnu, programată de trei ori în timpul taberei. Vor fi reluate de asemenea şi iniţierile oferite în tabăra de la Costineşti de anul trecut: tehnica de acces în starea de transă benefică romantică, mantra de comuniune cu marele zeu Indra, mantra de comuniune cu tărâmul zeilor Svarga Loka, prima mantră de comuniune cu marele avatar Krishna şi a doua mantră de comuniune cu acesta.


Un instrument extraordinar pentru a înţelege mai bine tainele unei căi spirituale este comentariul iniţiatic al profesorului de yoga Nicolae Catrina la filmul Teorema (1968), care va fi de asemenea prezentat în această tabără.

Participanţii la Mişcarea Charismatică vor avea șansa să audieze trei conferinţe noi şi vor putea lua parte la două reluări (dintre cele şase anunţate de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru) ale exemplificării spirituale excepţionale cu tema „Realitatea tainică a Creaţiei şi a Manifestării privită din punctul de vedere al lui Dumnezeu Tatăl”.


Vor fi nelipsite şi conferinţele pentru femei şi bărbaţi, în cadrul cărora se oferă exemplificări excepţionale, dar şi concursul Miss Shakti, care va urmări să le pună în valoare pe cele mai frumoase, armonioase, talentate, pline de umor şi înţelepte dintre yoghine.

Anul acesta, Tabăra Spirituală Yoghină de Vacanţă de la Costineşti are ca temă: REALITATEA TAINICĂ A ÎMPĂRĂŢIEI TATĂLUI CERESC – DUMNEZEU ÎNCEPE SĂ NI SE DEZVĂLUIE”.

Pentru mai multe informaţii consultaţi siteul Taberelor spirituale yoghine de vacanţă, citiţi programul taberei şi urmăriţi în direct MISA TV.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu