Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 9 august 2013

Studiu: “adeptii teoriilor conspirationiste” au dreptate, in timp ce “psihopaţii din Guvernele lumii” sunt în realitate cei bolnavi, induşi în eroare şi afectaţi de o judecată stranie

Niciun comentariu :
Un studiu realizat in Marea Britanie si in SUA relevă faptul că “adeptii teoriilor conspirationiste” au dreptate, in timp ce “nataraii din Guvernele lumii” sunt ostili adevarului si viciati din punct de vedere etic si moral.


Metoda de bază care a fost aplicată peste tot în lume de către guverne, publicaţii media etc. pentru a ascunde adevărul, atunci când acesta ameninţa să iasă la suprafaţă, este descrisă admirabil şi foarte sintetic de Mahatma Gandhi, care a luptat cu perseverență împotriva ei până la obţinerea independenţei Indiei:

„Mai întâi te ignoră cu desăvârşire; apoi te ridiculizează; apoi încep lupta împotriva ta, iar apoi tu câştigi.”

În prezent, se pare că omenirea se află în perioada de tranziţie chiar înainte de ultima etapă, cea a victoriei finale. Statisticile sunt oarecum surprinzătoare – într-un sens bun! – şi ele arată faptul că tot mai mulţi oameni au început să se „trezească” din somnul conştiinţei, tot mai mulţi dintre ei au început să-şi ceară drepturile şi mai ales să ştie că lucrurile nu sunt deloc ceea ce prezintă mass-media şi guvernanţii corupți.

Există şi o anumită categorie de oameni care opune o rezistenţă înverşunată în fața progresului si evoluției omenirii. Furia, mânia şi frica instinctivă pe care acei oameni o resimt se datorează faptului că „realitatea” în care ei par să fi „investit” foarte mult este ameninţată de ceva nou, superior. Pentru astfel de persoane, orice argument este de obicei respins sau inutil. Poate că frica lor atavică, pe care nu doresc să o arate in realitate, se datorează faptului că adevărul amenință să „lovească” destul de aproape eşafodajul ideilor pe care ei s-au bazat toată viaţa, amenințând să-l dărâme; or, pentru ei acest lucru este greu de admis şi de acceptat.


Pentru alţii, însă, rezistenţa în faţa unei noi paradigme a vieţii şi a progresului umanităţii se traduce în termeni de manifestare a ego-ului, a orgoliului. Aici, ca şi în cazul anterior, este valabil proverbul cunoscut din înţelepciunea populara: „În cele din urmă, fiecare pasăre pe limba ei piere.”

Studiul social şi psihologic realizat de un grup de oameni de ştiinţă din Marea Britanie şi din SUA este pe cale să zguduie serios concepţia actuală despre „teoriile conspiraţioniste” şi despre cei care „le susţin”, deoarece a demonstrat că de fapt exact aceste persoane sunt cele „sănătoase şi echilibrate”, pe când guvernanţii şi toţi ceilalţi din sfera puterii - care îşi asumă cu emfază prerogativele de „atoateştiutori” în ceea ce priveşte situaţia actuală a omenirii şi a metodelor de rezolvare a ei – sunt în realitate cei bolnavi, induşi în eroare şi afectaţi de o judecată stranie, de vicii şi de corupţie etică şi morală.

Din nefericire, pentru cea mai mare parte din poporul american, care încă preferă să creadă cu o prostie crasă în „versiunea oficială” a evenimentelor ce îi este prezentată, „trezirea” pare a nu fi prea aproape. Există prin urmare o probabilitate semnificativă ca cei mai mulți dintre americani să adopte în continuare o atitudine ostilă transformării şi aceasta nu le va provoca decât decăderea şi în cele din urmă sclavia totală şi chiar pieirea.


Rezultatul studiului sociologic şi psihologic este stupefiant: cei care cred în aşa-zisele „teorii conspiraţioniste” sunt în prezent de două ori mai numeroşi decât cei care acceptă „propaganda guvernamentală”.

Situaţia cea mai gravă pare a fi în America. O trezire în masă a populaţiei acestei ţări ar salva poporul de la o suferinţă groaznică. De pildă, cel mai recent studiu de această natură (socială şi psihologică) a fost publicat de curând de Michael J.Wood şi Karen M. Douglas de la Universitatea Kent din Marea Britanie. Intitulat: „Care este adevărul despre prăbuşirea Clădirii 7 din New-York?”, studiul arată că în prezent, printre cei care comentează un nou articol, cei care postează comentarii „conspirationiste” sunt aproape de două ori mai mulţi decât cei care postează comentarii convenţionale: „Din cele 2174 de comentarii care au fost postate, 1459 erau codate ca fiind „conspiraţioniste”, în timp ce doar 715 se încadrau în categoria „convenţionalului” afirmă autorii studiului. Cu alte cuvinte, printre cei care comentează în legătură cu noile articole apărute, cei care nu au încredere în versiunea guvernamentală despre evenimentele din 11 septembrie 2001 sau despre asasinarea preşedintelui J.F. Kennedy depăşesc cu o rată mai mare de 2 la 1 pe cei care cred în ceea ce li s-a spus prin canalele mass-media. Aceste „voci” sunt acum mult mai multe şi mult mai raţionale decât aşa-zişii „anti-conspiraționiști”, care îşi arogă din prostie aerul de gândire superioară şi atoateştiutoare. Realitatea tinde însă să devină foarte crudă pentru ei...


Sursa: Editura Daksha

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu