Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 25 aprilie 2007

Numarul 322 din parlamentul Romaniei - un sincromisticism?

Un comentariu :
Acum cateva luni am aflat un nou cuvant: sincromisticism. Cel care il expunea este Jake Kotze. Acesta promoveaza filozofia sincromisticmului cu cateva exemple concrete pe site-ul http://thebravenewworldorder.blogspot.com/ si prin intermediul catorva filme pe Youtube ce studiaza coincidente si sincronicitati referitoare la dezastrul de la World Trade Center asa cum sunt ele reflectate in constiinta publica prin filme si mass media (http://www.youtube.com/profile?user=Seallion) .

Autorul teoriei defineste sincromisticismul ca arta de a gasi coincidente semnificative sau sincronicitati de natura mistica si oculta in evenimentele profane. In aceasta filozofie el combina sincronicitatea, modelul holografic al lumii si ocultismul, cu teoriile conspiratiei si cele ale lumilor extraterestre. In conformitate cu aceste teorii si in urma studiului modului in care evenimentul a fost reflectat public, Kotze trage o concluzie destul de dificil de acceptat despre 11 septembrie: a fost un mega ritual ocult in legatura cu piramidele egiptene si cu energiile cosmice asociate. Chiar daca autorul filmelor vine cu o multime de argumente si exemple, relatand si o serie de coincidente semnificative, teoria lui este dificil de catalogat altfel decat o speculatie coerenta.

Asta pana astazi, cand l-am vazut pe Basescu spunand: "n-ar trebuie să comentez decizia Parlamentului, parlamentarii care au votat nu sunt nimic altceva decât parte a acelui tot de 322. Va deveni un număr rău pentru România 322”.

Brusc parca m-a lovit ceva. Unde mai vazusem acest 322 care pentru noi este doar numarul de parlamentari aserviti unor interese contrare Romaniei? Pe emblema sectei masono-satanice Skull and Bones care mai este numita si "the Brotherhood of Death"!!


Desigur este doar o coincidenta. Insa una semnificativa. Nimeni nu poate crede ca cineva a manipulat votul din parlament pana acolo incat sa iasa fix acest numar, ar fi fost de ajuns si mai putine voturi pentru a-l suspenda pe presedintele Basescu.

Insa de ce tocmai 322? Nu cumva Jake Kotze are dreptate si filozofia sa functioneaza? Am aratat deja in cateva articole anterioare preluate din presa, ca exista mai multe interese masonice care s-au coalizat pentru demiterea sefului statului Roman.
Oare acest numar a aparut ca o sincronicitate sau ca o manifestare a constientului colectiv pentru a reflecta adevarata sursa a actiunilor impotriva lui Basescu? Oare teoria sincromisticmului chiar exista?

Cititi si:
Membri ai Skull & Bones au fost in Romania in 2006!!
Andrei Badin, masoneria, suspendarea lui Basescu si calomnia din "spatele usilor inchise"
Presa romaneasca despre declaratiile lui Basescu referitoare la masonul rus Kondyakov
Basescu confirma ipoteza implicarii masoneriei in demiterea sa
Ce ascund de marele public Iliescu, Geoana si Nastase? Stransa colaborare cu masoneria!

Later edit: Ideea aceastui post a fost preluata de catre site-ul yogaesoteric.net in articolul: Numărul 322 din Parlamentul României dezvăluie natura satanică a forţelor oculte care controlează politica românească .

Un comentariu :

  1. De fapt s-a profitat de acest numar pentru a fi promovat, memorat. Au folosit aceasta oportunitate.

    RăspundețiȘtergere