Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 16 aprilie 2008

1 an de blog. Scurt bilant si planuri de viitor

Niciun comentariu :
A trecut un an. Ceea ce am inceput mai mult in joaca a luat o amploare la care nu prea ne asteptam. Blogul s-a umplut de articole, categorii, sondaje, filme, iar acum avem si o campanie de constientizare a masurilor abuzive de invadare a vietii private si a incalcarii libertatilor civile, de catre autoritatile manevrate abil de forte oculte.

In afara de ceea ce am sintetizat in descrierea blogului, in urma cu un an ne-am propus sa fim un sprijin pentru site-ul yogaesoteric, pentru ca este singurul care tine piept multitudinii de site-uri de ziare si televiziuni care intr-un mod foarte deontologic nu se deranjeaza sa iti ceara contraopinia atunci cand te ataca murdar, iar de drept la replica nici nu a fost vreodata vorba. Pe parcurs alti colegi precum Mihai Stoian si Costica Cojocaru au urmat exemplul nostru si si-au facut propriile lor bloguri, fapt care constituie un bun inceput de diversificare a imaginii si vocilor yoghinilor MISA pe net. Speram vor urma si altii ca ei, deoarece dupa cei 16-17 ani in care yoghinii au tot tacut si au tot suportat denigrari, minciuni, calomnii, deformarea spuselor si a imaginii personale, discriminari, ascultarea permanenta a telefoanelor, atacul talharesc al jandarmilor, acuzatii fantasmagorice, presiuni pentru a face declaratii false, etc, a venit timpul ca sa iesim in public acolo unde avem acces, adica doar pe internet, si sa spunem ceea ce avem de spus. Chiar daca prioritatile noastre sunt legate mai mult de evolutia interioara decat de aparente, barfe si de imaginea exterioara, a devenit necesar sa iesim in spatiul public si sa prezentam macar un pic din ceea ce suntem, ceea ce credem, ceea ce facem.

Am reusit in aceasta perioada sa spunem cate ceva despre noi si chiar sa facem un pic valva prin cateva articole. Am urmarit sa dezvaluim modul in care masoneria a actionat pentru demiterea lui Basescu anul trecut. Am aratat ca aceeasi organizatie se ascunde in spatele fondatorilor si actionarilor unor ziare precum Gardianul si Ziua, care constituie varful de lance al atacurilor anti-MISA. Nu intamplator cel mai citit articol de pe acest blog si probabil cel mai suparator, fie vara fie iarna, indiferent de evenimente, a carui paternitate nici nu ne apartine este "Armaghedonul masonic 2007". Iar recent am reusit sa dam cateva replici lui Marian Vanghelie si lui Adrian Nastase care se apucasera sa faca din yoghini fie masa de manevra, fie sac de box.

Ce ne propunem pe mai departe?
Vrem sa amintim oamenilor ca Yoga a fost interzisa in perioada ceausista, iar securistii precum Ristea Priboi care au urmarit, arestat, anchetat, batut si incarcerat yoghini, au ramas bine mersi in structurile lor sau mai rau, au fost avansati, ori au trecut in politica sau justitie. Acesti oameni care se simt si azi cu musca pe caciula au reinceput imediat dupa 1990 abuzurile si campania mediatica impotriva yoghinilor, alaturandu-se apoi actiunilor oculte ale noului Partid Unic care a devenit Masoneria.

Vrem ca oamenii sa inteleaga de ce a aparut aceasta campanie impotriva noastra si a lui Gregorian Bivolaru, ce a culminat in 2004 cu atacul care ar fi trebuit sa desfiinteze MISA pentru totdeauna. Poate multi nu-si explica cum, desi s-au pus in miscare pentru aceasta sute de mascati, procurori, politicieni si jurnalisti, zeci de institutii, care toate au incalcat legile si regulamentele lor de functionare din cauza unei comenzi politice si oculte, desi sute de oameni au fost intimidati si hartuiti, MISA a continuat pana la urma sa-si desfasoare activitatea cursurilor de yoga si a taberelor anuale binecunoscute. Multi dintre noi au simtit cum dincolo de hartuieli si teste, undeva deasupra noastra a existat o forta misterioasa si Divina care ne-a sustinut si fara de care nu am fi putut reusi. Iar ceea ce nu ne-a doborat, astazi ne-a facut mai puternici.

Vrem sa amintim oamenilor ca lucruri pe care Gregorian Bivolaru le spunea acum 10-12 ani in carti precum "Francmasoneria - Misterele dezvăluite ale unei gigantice conspiraţii satanice planetare", si pentru care era catalogat drept nebun si paranoic, se intampla astazi intocmai, iar autorului cartii amintite ii este inscenata astazi si o acuzatie de antisemitism (pe langa multe altele), desi aceasta lucrare, publicata inainte de aparitia legii ce condamna antisemitismul, contine doar dezvaluiri despre masonerie. Vrem sa aratam oamenilor conspiratia oculta si nedemocratica ce manipuleaza astazi lumea. Ea nu este deloc doar o teorie si a devenit din ce in ce mai vizibila in atat in presa cat si in mediul public, chiar daca transmite uneori doar mesaje "codificate". Vrem sa aratam oamenilor ca nu sunt singuri, astazi tot mai multi dintre ei capata curaj si se trezesc. Unii dintre cei care au fost in interiorul conspiratiei incep sa faca dezvaluiri, iar datorita internetului aceste informatii sunt puse la dispozitia multor oameni. In ultima vreme chiar si presa "oficiala" confruntata cu pericolul scaderii audientei in favoarea mediei alternative a inceput sa faca astfel de dezvaluiri.

Vrem ca oamenii sa realizeze ca Yoga este "periculoasa" pentru organizatiile oculte ce conduc astazi lumea, nu doar pentru ca yoghinii fac dezvaluiri, ci mai ales pentru ca ofera modalitati simple de elevare a constiintei, de crestere a libertatii interioare si fizice, de inlaturare a stresurilor si a fricii, de imbunatatire a sanatatii intr-un mod natural, fara a cotiza concernelor farmaceutice, de crestere a rezistentei atat fizice cat si psihice, de imunizare impotriva manipularii insidioase prin mass media si mijloace oculte sau psihotronice, de renastere a spiritualitatii autentice ce integreaza absolut toate aspectele vietii, incluzand aici si sexualitatea, atat de blamata de catre unii, dar, care reprezinta expresia energiei noastre creatoare, energie ce ascunde intr-un mod misterios si o modalitate de refacere a legaturilor cu Creatorul Suprem.

Ar mai fi multe de spus. Le veti citi in articolele viitoare.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu