"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , , » Descrierea centrilor de forta (chakras) si a activarii lor prin trezirea fortei esentiale in fiinta (Kundalini)

Descrierea centrilor de forta (chakras) si a activarii lor prin trezirea fortei esentiale in fiinta (Kundalini)

Anatomia subtila a corpului uman este o realitate de necontestat. Ea este probata cel mai evident prin practicile si cunostintele medicilor indieni sau chinezi care diagnosticheaza si vindeca tinand cont de energiile ce tranziteaza meridianele sau altfel spus nadis-urile corpului uman.

Din pacate medicina occidentala aflata sub influenta financiara a concernelor farmaceutice ignora aproape complet existenta corpurilor subtile si continua sa actioneze ca si cum omul este doar un amestec de substante chimice, desi meridianele energetice au fost evidentiate de catre oamenii de stiinta prin procedee speciale de fotografiere.

Va propunem un documentar in limba romana, plin de culoare şi lumină care ne prezintă într-o maniera spectaculoasa cei 7 centrii de forţă ai fiinţei, pe care l-am mai prezentat anterior in limba engleza. Scris, produs şi narat de Anodea Judith, documentarul este o realizare la superlativ, probabil o experienţă idescriptibilă. Fascinantele animaţii făcute de Alex Wayne şi încântătoarea muzică compusă de Robin Silver se contopesc într-un tot armonios cu frazele rostite de Judith de-a lungul vizionării filmului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu