Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 23 octombrie 2008

Satanism si capete de mort in ritualurile masonilor

3 comentarii :
Masonii declara ca nu sunt o religie. Cu toate acestea ei au ritualuri si isi denumesc locurile de intalnire temple. Oare de ce?

Masonii templieri si-au facut un astfel de templu la Peris. Pana la crearea acestui asezamant multe din ceremoniile masonice erau oficiate chiar in biserici, cu acordul ierarhilor Biseriicii Ortodoxe!! Desigur ceremonialul in aceste biserici era adaptat pentru a nu scandaliza credinciosii ortodocsi. In schimb in noul templu masonic desfasurarea ritualica este completa, capul de mort dominand ceremonialul ce are elemente mostenite din religiile egiptene, babiloniene si kabala.

Iata inregistrarea inaugurarii templului masonic de la Peris:
Va prezentam si un ritual înregistrat cu o camera ascunsa de către un mason din Turcia:
Prima parte a filmului contine o initiere masonica. De observat amenintarile groaznice si supunerea totala doar fata de ierarhia oculta, continute in jurmintele facute de cei racolati. Cea de-a doua este un ritual al masonilor de grad 33 care omoara ritualic o capră aflata pe o pentagrama plasata în centrul templului lojii. Marele Maestru mason bea apoi sângele caprei sacrificate in cadrul ritualului si rosteste niste invocatii in limba ebraica. Se pot observa podeaua specifica a templelor masonice si sabiile ceremoniale masonice ce ies de sub mantii. Ultima parte este o inregistrare a unei nunti in templul masonic. Iata transcrierea textului din limba turca:

- Vă rugăm să prezentati candidatii.
- Serdar Büyüküstün, de profesie inginer electrician, Aykut Erensoy, de profesie inginer electrician, Kenan Ali Akman, om de afaceri.
- Am inţeles. Vă rugăm să-i aduceţii in interior.
- Stimaţi domni, înainte de toate, am dori să ne promiteti, ca indiferent dacă sunteţi acceptat ca frate sau nu, după ce veti fi dusi în ceea ce noi numim "camera de contemplare", nu veti spune nimanui ceea ce ati vazut sau auzit aici, promiteti?Dle Erensoy?
- Da, promit.
- Dle Büyüküstün?
- Promit.
- Dl Akman?
- Da, promit.
- Frate inchizitor, lasti candidaţii sa se aseze.
- Dl Büyüküstün, spune-ne ce este lucrul care v-a atins pe piept şi pe care il simţiţi cu una din mâinile dumneavoastră?
- Uhm ... ceva de metal ... o sabie.
- Sensul sabiei care va atinge pieptul este un avertisment de a va tine promisiunea altfel veti fi facut sa regretati ca nu ati tinut-o si veti suferi pentru tot restul vieţii.Pentru a evita orice greseli, sunteti cu adevarat aceleaşi persoane care vor să adere la noi? Ati completat formularul fără presiune şi la propria dvs. dorinta? Şi l-aţi semnat?
- Da.
- Lăsaţi candidatii sa îşi inceapa "prima calatorie". Cine sunt acesti oameni? Cei care caută adevărata lumină. Domnilor, repetaţi jurământul din nou după mine:
În fata simbolului marelui arhitect al universului şi faţa fraternităţii masonice, jur ca ceea ce am spus a fost corect şi cu toata sinceritatea mea.Nu voi dezvalui nici unul din secretele noastre masonice şi nici ceea ce mi s-a aratat sau spus aici nimanui altcuiva decât altor fraţi masoni.Voi lucra pentru a indeplini obiectivele masonice.Ma voi supune principiilor francmasonice ale lojii ierarhice superioare. Voi participa cu regularitate la reuniunile lojii in care am devenit membru.
- Prim ofiţer, frate, ce vrei pentru candidaţi?
- Lumina adevarului ştiinţific, draga maestre...

Inel masonic

Cititi si:
"Ingerii" masoneriei au copite!!
Originile Masoneriei releva caracterul satanic al organizaţiei
Testamentul masonului de gradul 33 Florian Pittis reveleaza adevaratele sale preocupari "spirituale"
Video despre Illuminati, francmasonerie, manipulare media, organizatia secreta Skull and Bones, planul de dominare mondiala: noua ordine mondiala
Mentalitatea francmasonică

3 comentarii :

  1. si ce e satanic in cele relatate mai sus? Craniul? Ce imbecilitate. La toate intrunirile masonice ceremoniale Biblia se afla pe altar. Asta numiti satanism?

    RăspundețiȘtergere
  2. Capul de mort are cu totul alta semnificatie si ritualurile masonice nu au nimic in comun cu satanismul.
    Daca capul de mort vi se pare straniu atunci daca analizam bine crucea la ce concluzie putem ajunge? Nu este oare un instrument de tortura? Acel simbol(crucea)
    este folosit in foarte multe religii...nu este mai straniu decat un cap de mort???

    RăspundețiȘtergere
  3. E posibil ca cei care comenteaza mai sus sa fie oameni de buna credinta (desi atunci cand cineva compara crucea cu un cap de mort e mai probabil sa aiba mari probleme in zona craniana). Insa ei trebuie sa afle faptul ca sunt pacaliti intr-un mod satanic. Exista multe marturii ale unor fosti masoni cu grade inalte (Capitanul Morgan, Albert Vigneau si altii) care au demascat scopurile satanice si falsul simbolism care este comunicat fraierilor din gradele inferioare. Capul de mort si bautul de vin amestecat cu sange este o practica preluata din magia neagra adica din satanism.

    Albert Vigneau a fost maestru în Marea Lojă a Franţei, fondator şi membru al mai multor loji franceze. În 1934 a părăsit masoneria şi a scris o carte intitulată „Loja masonică – revelaţiile unui fost francmason” în care dezvăluie rolul pe care această sectă satanică l-a jucat în timpul celei de-a treia Republici franceze.

    Imediat după Primul Război Mondial, căutând un ideal care să transceandă monotonia vieţii cotidiene, autorul mărturiseşte că a fost entuziasmat de lucrarea unui oarecare Ragon care prezenta Masoneria, în ciuda „denigrărilor” aduse de duşmanii săi, ca pe o „instituţie apolitică, tradiţională, filantropică şi progresivă (!), animată de oameni oneşti, liberi şi devotaţi”. Pornind de aici, el relatează experienţa sa de peste 15 ani în sânul Marelui Orient al Franţei, Ritul Scoţian. Violenţa rechizitoriului este pe măsura speranţei spulberate.

    În ciuda neştiinţei sale, ritualul de iniţiere i-a părut neofitului pe cât de impresionant, pe atât de bizar şi emfatic, pe măsura grandilocvenţei discursului. Dar „idealul” predicat de „Maeştri” părea atât de elevat, că a hotărât să lase pentru mai târziu elucidarea acestor bizarerii. Pe măsură ce a urcat în ierarhie, a început să pătrundă obiectivele secrete ale „Copiilor Văduvei”, iar accesul la gradul 33 al Supremului Consiliu i-a dezvăluit „arcanele”, adevăratele scopuri urmărite de Francmasonerie: anihilarea Bisericii Catolice pentru a răzbuna Templierii, stabilirea Republicii laice universale, suprimând frontierele, distrugerea familiei.

    Suficient de edificat în ce priveşte uneltirile malefice ale aceste secte (căreia, în naivitatea sa, a încercat să îi reformeze tradiţiile pervertite) care s-a găsit mereu în culisele fiecărei lovituri aduse Franţei (separarea Bisericii de Stat, rol pernicios în timpul Primului război mondial, puternică implicare în afacerea Stavisky, propagandă antipatriotică virulentă etc.), Albert Vigneau a publicat această mărturie cutremurătoare în 1934, după ce s-a retras de sub orice obedienţă.

    „Am fost dezamăgit chiar din primul an de când am intrat în masonerie, scrie el. Mi-am dat repede seama că acela care dorea să intre în această societate era minţit încă de la început, ea fiindu-i prezentată drept ceea ce nu este, adică o societate de oameni liberi, cu bune moravuri şi o judecată sănătoasă, care caută să cunoască adevărul în toate domeniile: moral, filozofic, ştiinţific, economic. Minciuni! Eu, care sunt mason cu ştate vechi, fondator de loji, o spun clar şi răspicat: toate acestea sunt minciuni. Atelierele masonice nu sunt locuri în care se dă o iniţiere filozofică, unde „facem oameni demni de a se numi oameni, cetăţeni conştienţi şi luminaţi”, aşa cum se pretinde în publicaţiile lor de propagandă. Nu. În Atelierele masonice principalele ocupaţii sunt intrigile politice, anticlericalismul şi laicitatea în sensul peiorativ al acestui cuvânt. Este ceea ce masonii numesc „a lupta cu erorile, cu ficţiunile”. Pentru majoritatea francmasonilor însă patria este o eroare, Dumnezeu este o ficţiune. Am sperat multă vreme să pot reforma acest mediu corupt. Am luptat fără să mă descurajez împotriva relei voinţei care mă înconjura, dar nu am reuşit să ies victorios. Nu am reuşit decât să îmi fac numeroşi duşmani şi poate doar unul sau doi prieteni.

    RăspundețiȘtergere