Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 5 februarie 2009

Dormi linistit, Google monitorizeaza "pentru tine"

Niciun comentariu :
Google a lansat o nouă aplicaţie numită Google Latitude, destinată telefoanelor mobile şi care le permite utilizatorilor să îşi localizeze prietenii abonaţi la acest serviciu. Compania pretinde ca totul este doar o aplicatie amuzanta si ea nu pericliteaza intimitatea utilizatorilor. Ceva in genul "Dormi linistit, Google te monitorizeaza si iti monitorizeaza apropiatii si cunoscutii pentru tine". Bineinteles totul este GRATUIT! Aplicatia prezinta totul ca pe o joaca in care iti poti si ascunde adevarata pozitionare, insa nu se spune ca acest lucru nu il poti face si fata de cei care monitorizeaza sistemul. Prostirea omenirii continua.


In clipul urmator aveti o mostra de propaganda a obisnuirii populatiei cu monitorizarea prin telefoanele mobile care este precursoare celei prin intermediul cipurilor implantate. Parintilor li se ofera iluzoriul avantaj al supravegherii copiilor. De remarcat ca aplicatia nu este disponibila pe telefonul iPhone, concurentul telefonului Android produs de Google. Daca compania nu este corecta fata de concurenta sa, de ce ar fi fata de utilizatorii programului?


"Temeti-va de darurile grecilor" ne invata istoria. Nu stiu daca e vreun grec la conducerea companiei, dar ceva este foarte vizibil: aceasta companie aplica intr-un mod din ce in ce mai clar strategia calului troian in domeniul invadarii vietii private si a dominatiei globale pe piata informatiilor. Iata de aici si un interes foarte mare din partea unor servicii secrete despre care se spune ca ar colabora foarte strans cu conducerea ei sau chiar sub acoperirea acesteia. Totul pentru indeplinirea obiectivelor "noii ordinii mondiale".


Cititi si:
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID
Dictatura monitorizarii tehnologice
Monitorizarea totala de catre "Big Brother" se face cu acordul si ajutorul nostru
In comparatie cu dictatura masonica mondiala, dictatura lui Ceausescu era o gradinita - Monitorizare electronica totala, invadarea intimitatii si cenzura presei
Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu