Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 22 martie 2009

Asasinii economici FMI l-au sacrificat pe premierul Ungariei

Niciun comentariu :
Ungaria a primit in luna octombrie 2008 un imprumut din partea FMI in valoare de 25,1 miliarde de dolari, chipurile pentru a face fata efectelor crizei internationale provocate de masonerie. Premierul Emil Boc a anuntat astazi ca Romania nu este in situatia "dramatica" de a avea nevoie disperata de bani si ca imprumutul pe care tara noastra il va contracta de la CE, FMI si bancile europene are caracter preventiv!!! Imprumutam 20 de miliarde de euro preventiv??? Ieri premierul Ungariei Ferenc Gyurcsany si-a anuntat demisia. Iata ce-i asteapta si pe guvernantii Romaniei avizi dupa comisioane grase pe seama supraindatorarii românilor. Politicieni romani luati aminte, voi veti fi primii sacrificati politic daca veti aproba imprumutul de la FMI! Ce-ar fi sa va dati demisia inca de pe acum? Preventiv.

Pentru a intelege mecanismul prin care sunt aduse la faliment tarile, sau prin care oamenii sunt transformati in sclavi, cu ajutorul creditelor acordate de bancile internationale, va recomandam vizionarea clipurilor de mai jos si a filmelor documentare: In Debt We Trust, inrobirea prin credite si Creditul ca instrument de inrobire a omenirii.

Cititi cu atentie si despre dedesubturile acordarilor de imprumuturi in articolele:
Dezvăluirile unui asasin economic confirmă punerea în practică a directivelor trasate de Protocoalele maeştrilor francmasoni
Interviu cu John Perkins, fost asasin economic: «Trebuie să cerem corporaţiilor să facă lumea mai bună»
Comisia Trilaterală controlează din umbră economia mondială

Pe aceeasi tema:
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Criza financiara mondiala este provocata deliberat
Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii
Dedesubturile trecutului financiar al Statelor Unite - Conspiraţiile şi crimele care au pus temeliile băncilor americane
Asasinii economici FMI, soldatii imperiului noii ordini mondiale masonice


Cum se realizeaza asasinarea economica a tarilor (playlist youtube - 4 parti)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu