Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 23 septembrie 2009

Devorând Pământul (Devour the Earth) - documentar in limba romana

Niciun comentariu :


Stiati ca:
- aproape 80% din terenul agricol din Marea Britanie este cultivat pentru hrana animalelor din zootehnie?
- pentru a produce 1kg de carne (obtinut prin uciderea unui animal) sunt necesare 10kg de proteine vegetale?
- daca nu ar exista nevoia de a hrani animalele, fermierii s-ar putea intoarce la metoda rotatiei culturilor agricole si sa renunte complet la periculoasele pesticide si organisme modificate genetic?
- daca am inceta sa mai mancam animale, am putea avea destula hrana pentru intreaga populatie doar cultivand 30% din terenuri, fara a apela la ingrasamintele care otravesc subsolurile si apele freatice?

Poate va intrebati ce puteti face pentru a opri poluarea si degradarea mediului. Iata raspunsul: hrana vegetariana va face mai sanatosi si in plus protejeaza mediul deoarece pamantul si apa nu mai sunt suprasolicitate si otravite pentru a obtine recolte exceptionale (necesare in cazul crescatoriilor industriale de animale). Filmul de fata va poate ajuta sa vedeti una din cauzele care determina distrugerea planetei: industria zootehnica si agricultura intensiva datorata acesteia.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu