Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 29 octombrie 2009

Dezvaluiri senzationale despre vaccinul de gripa porcina sambata 31 oct 2009 pe Arte TV

Niciun comentariu :
Update: Download documentarul televiziunii Arte: "La grippe A, un virus qui fait débat" (franceza) - "Profiteure der Angst"(germana) + versiune in limba romana

Din cele peste 6 miliarde de oameni ce trăiesc astăzi pe pămant, virusul gripal A(H1N1) a ucis în total mai puţin de 2000. Ca termen de comparaţie aproape 100000 de oameni mor zilnic de foame în toata lumea. Cu toate acestea chiar înainte de a le fi cunoscuta eficacitatea, vaccinurile sunt dezvoltate şi milioane de doze sunt comandate de către mai multe ţări ale lumii. Este aceast imens efort financiar justificat pe timp de criză? Este ameninţarea reală?

Oare cum stabileşte Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) nivelurile sale de alertă? La data de 29 aprilie, ea a decis să ridice la gradul 5 nivelul de alertare pandemică la nivel mondial, care permite eliberarea de fonduri pentru dezvoltarea unor vaccinuri. Apoi, în iunie, a ridicat nivelul la 6, declarând pandemia de gripa A(H1N1) la nivel mondial. Care este influenţa industriei farmaceutice în deciziile sale?

Aflati toate acestea sambata 31.10.2009 pe Arte TV la 10:40 (11:40 ora Romaniei) in documentarul care pune la zid intreaga "afacere" a gripei porcine. Inregistrati-l si dati-l si altora sa il vizioneze.

Vizionati aici filmul documentar

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu