Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 21 octombrie 2009

Masonul Adrian Streinu Cercel: "vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu"

4 comentarii :
Update: Citeste articolul Institutul lui Adrian Streinu Cercel sponsorizat de cea mai mare organizatie masonica (Marea Loja Nationala din Romania)

"Primele vaccinuri împotriva gripei porcine le vor fi administrate românilor la sfârşitul lunii noiembrie. Acesta este anunţul făcut de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel. Oficialul a precizat că primii vaccinaţi vor fi persoanele de peste 65 de ani şi personalul medical. Din luna ianuarie, este prevăzută începerea vaccinării la copii. Vaccinul nu le va fi administrat şi copiilor de grădiniţă, pentru că numărul de doze nu este suficient, a declarat Adrian Streinu Cercel

Oficialul susţine că românii nu trebuie să conteste importanţa vaccinului. Mai mult, acesta a declarat că, în opinia sa, vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu. "În momentul în care se ia o decizie de către o autoritate de sănătate publică, aia trebuie executată şi nu comentată", a concluzionat Adrian Streinu Cercel. Potrivit ultimului bilanţ întocmit de Ministerul Sănătăţii, în România au fost confirmate 351 de cazuri de infecţie cu virusul AH1N1. Toate cazurile au prezentat forme clinice uşoare şi au primit terapie antivirală.
"

In SUA personalul din sanatate refuza vaccinarea obligatorie impotriva gripei H1N1 si da in judecata statul. Oare personalul medical din Romania va accepta vaccinarea obligatorie?

Adrian Streinu, adept infocat si al vaccinarii obligatorii a fetitelor de 9 ani impotriva cancerului de col uterin, este cunoscut in cercurile medicale si printre apropiati ca mason, asa cum din pacate sunt mai toti conducatorii de spitale si inaltii functionari din Ministerul Sanatatii. El este si membru in Adunarea Generala a Academiei de Stiinte Medicale, care a ajuns sub controlul total al masoneriei. Acest fapt a fost devaluit de ziarul Romania libera in articolul Academia Medicala, fratia doctorilor politicieni si masoni (articolul contine si o eroare pe care o corectam: Sorin Oprescu este cu siguranta mason asa cum am demonstrat in articolul Parodie electorala si stafeta masonica la primaria Bucurestiului).

Intre functiile detinute de-a lungul anilor de masonul Streinu Cercel se numara si acelea de director la Spitalul de Boli infectioase Colentina (mai nou Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”), de presedinte al Comisiilor de Boli Infectioase si de Luptă anti-SIDA ale Ministerului Sănătăţii. In aceste demnitati a colaborat indeaproape pentru a "realiza obiectivele comune" cu mai toate concernele farmaceutice de pe piata si a semnat cu acestea contracte de zeci de milioane si chiar sute de milioane de euro pe an, bani publici din bugetul acestor institutii sau comisii. In schimbul acestor servicii francmasonul Adrian Streinu Cercel a primit comisioane si sponsorizari foarte consistente de la aceste gigantice concerne farmaceutice care de regula veneau in contact cu el cu recomandari pe filiera masonica internationala. Asa se explica faptul ca in cateva ocazii intre sponsorii lui Adrian Streinu Cercel, ai institutiilor sau comisiilor pe care le-a condus a aparut afisata public chiar una din marile loji nationale din Romania. Oare de ce manifesta masoneria romana si cea mondiala un atat de mare interes pentru domeniul bolilor infectioase? Raspunsul l-a dat ziarista Jane Burgermeister: vaccinarea obligatorie ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala.

Cititi si:
Noua ordine mondiala: Adevarul despre vaccinul gripei porcine
Doctorii, farmacistii si corporatiile se imbogatesc de pe urma modei vaccinarilor
Noua ordine mondiala: Implantul cu microcip RFID vine la pachet cu vaccinurile

4 comentarii :

  1. consider ca nu trebuie sa fie obligatoriu.avem dreptul sa facem ce vrem cu viata noastra iar daca exista persoane care refuza sa il faca e in regula .eu una refuz sa il fac .am mai multe motive si nu cred ca ar fi ok ca cineva sa mi impuna sa il fac X(

    RăspundețiȘtergere
  2. cand oare vom scapa de acest cancer al societatii MASONERIA ????
    ASTIA SUNT BOLNAVI MINTALI.
    depun juramant de credinta in fustitele alea de poponari, diavolului si nu lui DUMNEZEU si lui ISUS CRISTOS.
    nu mai bine -i exterminam???

    RăspundețiȘtergere
  3. nu. sunt tot oameni. masonilor nu trebuie sa li se raspunda cu aceeasi moneda fie ca fac crime din prostie fie ca o fac din rautate.
    cea mai buna metoda este desconspirarea lor, inlaturarea din functii si judecarea lor conform legislatiei. in rest Dumnezeu ii va judeca.

    RăspundețiȘtergere
  4. este adrin streinu mason???

    RăspundețiȘtergere