Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 11 decembrie 2009

Masoneria la remorca lui Băsescu sau impotriva lui?

Niciun comentariu :
Cotidianul - Maestrul Florin Ghiulbenghian: „Chirovici a pus Masoneria la remorca lui Băsescu!“
Florin Ghiulbenghian este Maestru Venerabil al Lojii Sfinx, al cărei membru este şi Marele Maestru al MLNR, Eugen Ovidiu Chirovici. Fost simpatizant şi membru al PDL, Florin Ghiulbenghian se desparte de orice implicare politică partizană a conducerii MLNR şi doreşte ca membrii acesteia să respecte statutul şi cutumele masonice.

Maestrul Ghiulbenghian dezvăluie legăturile toxice dintre conducerea MLNR şi instituţii politice şi de stat. Amânarea alegerii unui nou Mare Maestru al Marii Loji Naţionale a României a condus la tensiuni grave în cadrul masoneriei române.

Despre ce este vorba?
Am descoperit recent, împreună cu mai mulţi fraţi, un lucru deosebit de grav: după alegerea sa ca Mare Maestru, în 2003, Chirovici a falsificat statutul organizaţiei şi a ascuns acest lucru fraţilor. De asemenea, a falsificat hotărârile Adunării Generale a asociaţiei şi le-a depus la instanţă. Această situaţie fără precedent prin gravitatea ei ne-a pus în situaţia, jenantă pentru imaginea Masoneriei române, de a-l da în judecată pentru fals, uz de fals etc. Pe el şi pe colaboratorii săi principali, Ioan Dănuţ Tănăsie şi Gabriel Homotescu.

Mai mult, s-a pus pe sine şi, implicit, Masoneria română, la dispoziţia conducerii reale a PDL şi a preşedintelui Băsescu. Este extrem de grav acest lucru, masonii români neavând voie să facă politică în cadrul lojilor şi fiindu-le total interzis, şi în primul rând celor din conducere, să folosească Masoneria pentru a influenţa, în vreun fel, politica, pentru a susţine vreun candidat sau altul. Masonii pot avea simpatii politice, pot fi chiar membri de partid, dar ca fraţi ei nu pot face politică în cadrul organizaţiei şi nu au voie să angajeze, să târască Masoneria în acţiuni politice, de lobby sau de altă natură.

Concret, vă rog să exemplificaţi cele afirmate mai sus privind implicarea Marelui Maestru în acţiuni de lobby politic!
Una dintre aceste implicări, inadmisibile pentru Marele Maestru, a avut loc cu ocazia alegerii, recente, a noului Consiliu de Administraţie al Băncii Naţionale a României de către Parlament. La acel moment, Marele Maestru Chirovici, împreună cu lideri ai PDL, l-a susţinut pe Lucian Croitoru pentru postul de viceguvernator şi, mai mult, a căutat să-i convingă pe ceilalţi parlamentari de la celelalte partide să-l voteze pe Lucian Croitoru pentru postul de viceguvernator. Astfel, prin acţiunea sa aventurieră, Chirovici s-a dezonorat iremediabil, a acţionat împotriva tuturor statutelor şi cutumelor noastre. Situaţia sa este foarte gravă şi, mult mai dramatic, aruncă o pată foarte urâtă pe imaginea organizaţiei noastre.

Poate o fi fost rugămintea guvernatorului Mugur Isărescu în legătură cu numirea lui Lucian Croitoru...
Exclus! Numele domnului Mugur Isărescu nu are ce căuta aici! Conduita de o viaţă a guvernatorului BNR exclude fie şi simpla ipoteză că domnia sa ar fi putut aranja sau pune la cale aşa ceva! Domnul Isărescu ştie foarte bine ceea ce se face şi ceea ce nu se face, a dovedit-o prin întreaga sa activitate! Cert este, pentru noi, că Eugen Ovidiu Chirovici a pus Masoneria română la remorca PDL şi a lui Traian Băsescu. Situaţie inadmisibilă pentru noi, indiferent de ce partid sau lider este vorba, nu putem accepta abdicarea de la principiile, statutul şi constituţia noastră masonică!

Un alt exemplu?
Un alt motiv al depunerii unei reclamaţii depuse de mine contra lui Eugen Ovidiu Chirovici, precum şi o dovadă suplimentară a aservirii de către Traian Băsescu a Masoneriei române, prin probabila şantajare a Marelui Maestru Eugen Ovidiu Chirovici, îl constituie tentativa acestuia de a impune ca urmaş al său pe Mircea Gheordunescu, fost director adjunct al SRI. Dovada clară a şantajului constă în crearea de către Chirovici şi Tănăsie a unui dosar fals pentru Mircea Gheordunescu, referitor la activitatea acestuia în cadrul MLNR, acesta nefiind niciodată Maestru Venerabil al unei Loji din cadrul MLNR, condiţie indispensabilă pentru a-i fi acceptată candidatura la funcţia de Mare Maestru. În plus, în toate prezentările făcute lui Mircea Gheordunescu, precum şi în cadrul discuţiilor purtate de acesta cu diverşi membri ai MLNR, inclusiv cu mine, acesta a folosit obsedant de mult numele lui Florian Coldea ca fiind persoana ce îl susţine pentru această demnitate. Suplimentar, şi Florian Coldea şi-a exprimat, în cadrul mai multor petreceri private, întreaga susţinere, atât a sa, cât mai ales a Serviciului pe care îl conduce, pentru candidatura lui Mircea Gheordunescu. Dacă Florian Coldea şi-ar fi exprimat susţinerea pentru Gheordunescu în calitate de membru al Asociaţiei MLNR, ar fi fost perfect normal pentru un mason, dar Florian Coldea nu este mason. De asemenea, implicarea SRI în alegerea viitorului Mare Maestru al MLNR reprezintă un amestec nepermis şi o încălcare de o gravitate fără precedent a tuturor cutumelor masonice, aşa cum sunt acestea acceptate de către Masoneria Universală Regulară.

Puteţi da şi alte exemple?
Sigur, dar nu e cazul, cel puţin deocamdată. Dar există şi alte implicaţii politice. Spre exemplu, am avut o uriaşă surpriză în momentul în care am constatat că în acest Consiliu Director este numit şi Cristian Burci, persoană ce nu a fost aleasă niciodată în vreo funcţie de conducere, oricât de insignifiantă, în cadrul Asociaţiei MLNR. Pur şi simplu, Burci a fost pus ilegal de Chirovici în conducerea MLNR. Dar Marele Maestru, al cărui mandat a expirat, a făcut şi alte lucruri grave, foarte „profane“.

Cum ar fi?
O situaţie financiară neclară şi care ascunde, probabil, grave ilegalităţi. Spun aceasta deoarece o comisie de audit, constituită din mai mulţi fraţi, experţi în finanţe, contabilitate şi drept, nu reuşeşte, de mai multe luni, să aibă acces la documentele primare contabile, pe care Chirovici refuză să le pună la dispoziţia comisiei.

In afara de acest articol aparut recent in presa, pe perioada campaniei electorale a mai circulat si un filmulet in care seful organizatiei masonice din care face parte si Oreste Teodorescu (apare in clip la secunda 50) declara ca masonii vor pleca din tara daca iese din nou presedinte Traian Basescu. Oare asa sa fie?

Cititi si:
Cand Basescu da mana cu masonii, Adrian Nastase e in extaz
Manevre masonice: Chirovici sluga lui Isarescu la BNR

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu