Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 24 aprilie 2010

Comunicatul de presă al Tribunalului Sibiu, 23 aprilie 2010

2 comentarii :
ROMÂNIA
AUTORITATEA JUDECĂTOREASCĂ
TRIBUNALUL SIBIU
BIROUL DE INFORMARE ŞI RELATII PUBLICE
Operator de date cu caracter personal înregistrat sub numărul 5264

Nr. 114 /B.I.R.P./23.03.2010

În urma interesului manifestat de reprezentanţii mass-media în ceea ce priveşte dosarul 405/85/2005, cunoscut opiniei publice sub numele de “Dosarul Bivolaru ”

Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Tribunalului Sibiu este abilitat să vă remită următorul :


COMUNICAT DE PRESĂ

Azi, 23.04.2010, Tribunalul Sibiu s-a pronunţat în legătură cu dosarul nr. 405/85/2005.

Dosarul a fost înaintat la Tribunalul Sibiu de către Tribunalul Bucuresti – secţia I penală la data de 13.01.2005, urmare a admiterii cererii de strămutare formulată de inculpatul Bivolaru Gregorian.

În ce-l priveşte pe inculpatul Bivolaru Gregorian instanţa a dispus încetarea procesului penal ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală, act sexual cu un minor ambele în formă continuată şi trecere frauduloasă a frontierei de stat a României.

Pentru infracţiunile de: perversiune sexuală în formă continuată, 2 infracţiuni de act sexual cu un minor în formă continuată şi 2 infracţiuni de trafic de minori inculpatul Bivolaru Gregorian a fost achitat.

În ce-i priveste pe inculpaţii Farkas Ferenc Zsolt şi Farcasi Maria Mirona instanţa a dispus încetarea procesului penal ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de trafic de migranţi şi respectiv săvârşirea infracţiunii de corupţie sexuală în forma continuată.

Precizăm că sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel de catre părţi şi Parchet, după motivare şi comunicare, situaţie în care dosarul va fi înaintat Curţii de Apel Alba Iulia.

TRIBUNALUL SIBIU
Purtător de cuvânt
Judecator Laura Roxana Popa
Click aici pentru vizualizare hotărâre oficială format pdf

Citeste si:
S-a pronunţat verdictul în procesul de la Sibiu: Gregorian Bivolaru este nevinovat
Solutionare dosar 405/85/2005 (353/2005): Gregorian Bivolaru este NEVINOVAT
Avocatul lui Gregorian Bivolaru: „A fost un dosar cu multe derapaje“
Decizia instanţei arată ca faptele de care a fost acuzat Gregorian Bivolaru NU EXISTĂ - comunicat de presă

2 comentarii :

 1. http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=85&d=ODUwMDAwMDAwMDAwNjY0Mg**

  SOLUTIONAREA IN MINUTA DE PA SITE:
  În baza art. 334 C.p.p., admite în parte cererea de schimbare a încadrării juridice a faptei formulată de inc. B.G.în infract.de act sexual cu un minor în formă continuată, prev.de art. 198 al.2 C.p. cu aplic.art. 41 al. 2 şi art. 13 C.p.Respinge celelelate cereri de schimbare a încadrărilor juridice formulate de inc. B.G.

  În baza art. 11 pct. 2 lit. a rap.laart. 10 lit. a C.p.p., achită pe inc. B.G. ptr.săv.infr.de act sexual cu un minor,prev.de art. 198 alin. 2,3 C.p.cu aplic.art. 41 al.2 C.p. (p.văt.D.M.).

  Achită pe acelaşi inc. B.G. ptr.săv.infr.de perversiune sexuală în formă continuată,prev. de art. 201 al. 3 şi 3 ind.1 C.p. cu aplic.art. 41 alin. 2 C.p.

  Încetează procesul penal pornit împotriva inc. B.G. ptr.săv.infr.de corupţie sexuală, prev.de art. 202 alin. 3 C.p. ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.

  Achită pe inc.B.G. ptr.săv.infr.de trafic de minori prev.de art. 13 alin. 1, alin. 3 teza I, alin. 4 teza 3 raportat la art. 12 alin. 1, alin. 2 lit. a din Legea 678/2001(cu privire la p.văt. D.M.).

  Încetează procesul penal pornit împotriva inc. B.G. ptr.săv.infr.de act sexual cu un minor în formă continuată, prev.de art. 198 al.2 C.p. cu aplic.art. 41 al.2 C.p.,art. 13 C.p.ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale(p.văt.M.A.A.).

  Achită pe inc.B.G. ptr.săv.infr.de act sexual cu un minor, faptă prev.de art. 198 al. 2 şi 3 C.p.(p.văt. S.I.).

  Achită pe inc. B.G. ptr.săv.infr.de trafic de minori,faţă de p.văt. S.I.

  Încetează procesul penal pornit împotriva inc. B.G. ptr.săv.infr.de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României.

  Admite cererea de schimbare a încadrării juridice a faptei ptr.care a fost trimis în judecată inc. F.F.Z. şi încetează procesul penal pornit împotriva acestuia ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.

  Încetează procesul penal pornit împotriva inc. F.M.M. ca urmare a intervenţiei prescripţiei răspunderii penale.Respinge acţiunile civile formulate de părţile civile M.A.A. şi S.I.

  Revocă măsura arestului preventiv luată faţă de inc. B.G. prin încheierea penală din 31.05.2004.

  Deduce măsura reţinerii şi arestului preventiv a inculpatului B.G.începând cu data de 29.03.2004-1.04.2004.

  Dispune ridicarea sechestrului asigurător instituit aspra imobilului din Bucureşti, str. Srg.V.Turturică, măsură dispusă prin ordonanţa din 720/P/2003 din 6.08.2004.

  Obligă părţile civile M.A.A.şi S.I. la plata cheltuielilor judiciare parţiale către stat în sumă de 2000 lei fiecare, restul cheltuielilor judiciare rămânând în sarcina statului.

  sursa: Ministerul de Justitie, Tribunalul Sibiu

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim. Foarte interesant! N-am stiut ca reclamangioaicele n-au scos bani de pe urma procesului asa cum sperau dar s-au ales si cu cota parte la plata cheltuielilor.

  Macar de-ar plati din buzunarul propriu sa se invete minte. Insa tare mi-e ca vor plati cei care se afla in spatele lor si care au destui bani.

  RăspundețiȘtergere