Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 25 aprilie 2010

Decizia instanţei arată ca faptele de care a fost acuzat Gregorian Bivolaru NU EXISTĂ - comunicat de presă

Niciun comentariu :
Vineri, 23 aprilie, instanţa din Sibiu s-a pronunţat în dosarul 405/85/2005 (353/2005), achitându-l pe Gregorian Bivolaru în ceea ce priveşte toate capetele de acuzare. Dintre acestea, o parte au fost prescrise, ele referindu-se la infracţiuni mai puţin grave, cu termen de prescriere scurt. De asemenea, s-a anulat mandatul de arestare emis în 31 mai 2004 pe numele lui Gregorian Bivolaru.

Cităm de pe site-ul Ministerului Justiţiei http://portal.just.ro:
„Revocă măsura arestului preventiv luată faţă de inc. B.G. prin încheierea penală din 31.05.2004. Dispune ridicarea sechestrului asigurator instituit aspra imobilului din Bucureşti, str. ... măsură dispusă prin ordonanţa din 720/P/2003 din 6.08.2004.”

Decizia instanţei din Sibiu este o decizie firească: Gregorian Bivolaru a fost achitat pentru că faptele de care a fost acuzat de procurori NU EXISTĂ, ceea ce s-a demonstrat în cursul procesului. Această decizie este în deplin acord cu decizia Curţii Supreme din Suedia.

Modul în care presa a redat achitarea lui Gregorian Bivolaru ignoră aproape în totalitate adevărul. Majoritatea articolelor publicate cu această ocazie susţin ca acesta s-a sustras judecăţii până când faptele s-au prescris şi îl consideră implicit vinovat. Mai mult chiar, o serie de ziare şi televiziuni au ilustrat ştirea despre achitarea lui Gregorian Bivolaru cu imagini care îl reprezintă pe acesta după gratii, în arest, sau înconjurat de mascaţi (aceste imagini sugerând vinovăţia lui). Vă reamintim ca liderul MISA a primit azil politic în Suedia, printre altele şi datorită campaniei mediatice de denigrare şi instigare a opiniei publice împotriva sa.

Menţionăm încă o dată că orice cetăţean care respectă legea în această ţară trebuie să ţină cont de faptul că toţi concetăţenii săi, inclusiv Gregorian Bivolaru, sunt nevinovaţi până când o instanţă de judecată îi constată vinovăţia. Vinovăţia lui Gregorian Bivolaru nu a fost constatată de instanţa care l-a judecat, iar lipsa lui de la judecată a fost determinată exact de tipul de presupuneri incriminante şi aberante care sunt şi astăzi în paginile unor tabloide, presupuneri tolerabile doar într-o ţară bananieră şi nu într-un stat european.

Astfel, unii jurnalişti oportunişti se folosesc chiar de această conjunctură, în care Gregorian Bivolaru este declarat NEVINOVAT de o instanţă judecătorească, pentru a-l ataca şi mai tare şi a-l acuză din nou, în mod absurd, de tot felul de infracţiuni, făcând o retrospectivă a acuzaţiilor aberante care i s-au adus anterior în presă, dar care nu au fost NICIODATĂ dovedite.

Marea parte a ziariştilor afişează acum o ipostază frustrato-indignată, cum de instanţele şi-au permis să nu reacţioneze la presiunile mass-mediei, să ignore acuzaţiile aberante şi mincinoase inventate de presă şi să fie independente... În loc de această atitudine, considerăm că achitarea lui Gregorian Bivolaru este un moment foarte bun pentru ca presa să reevalueze în întregime cazul MISA-Bivolaru.

Pentru o documentare corectă, vă sugerăm vizionarea filmului „În căutarea adevărului”, lectura cărţii, „Reprimarea mişcării yoga în anii ’80” (comandati cartea online - aruncati o privire), precum şi materialele publicate pe site-ul yogaesoteric, de exemplu:
Dezvăluiri şocante ale unui angajat al serviciilor secrete privind implicarea autorităţilor în campania împotriva MISA

Aspecte inedite şi revelatoare despre Operaţiunea Christ (partea I)

Biroul de Presă MISA
25 aprilie 2010

Citiţi si:
Comunicatul de presă al Tribunalului Sibiu, 23 aprilie 2010
Solutionare dosar 405/85/2005 (353/2005): Gregorian Bivolaru este NEVINOVAT
S-a pronunţat verdictul în procesul de la Sibiu: Gregorian Bivolaru este nevinovat
Avocatul lui Gregorian Bivolaru: „A fost un dosar cu multe derapaje“

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu