Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 25 aprilie 2010

Avocatul lui Gregorian Bivolaru: „A fost un dosar cu multe derapaje“

Niciun comentariu :
Tiberius Bărbăcioru, avocatul liderului MISA felicită instanţa sibiană pentru decizia luată azi, de a-l achita pe clientul său.

Tiberiu Bărbăcioru a felicitat astăzi magistratul care l-a achitat pe Gregorian Bivolaru, „pentru că a reuşit să stabilească adevărul. Oricum nici nu se putea da altă decizie, decât aceasta. Oricum la dosar nu erau suficiente probe care să stabilească exact vinovăţia clientului meu. Referitor la faptul că decizia poate fi atacată de procurori eu cred că aceştia, ca profesionişti, ar trebui să reanalizeze dosarul cu mai multă seriozitate şi să ia atitudinea legală. Cred că Parchetul, măcar în al 12-lea ceas ar trebui să recunoască faptul că în acest caz au fost multe derapaje”, a declarat, avocatul Tiberiu Bărbăcioru, apărătorul lui Gregorian Bivolaru.

Citiţi si:
Comunicatul de presă al Tribunalului Sibiu, 23 aprilie 2010
Solutionare dosar 405/85/2005 (353/2005): Gregorian Bivolaru este NEVINOVAT
S-a pronunţat verdictul în procesul de la Sibiu: Gregorian Bivolaru este nevinovat
Decizia instanţei arată ca faptele de care a fost acuzat Gregorian Bivolaru NU EXISTĂ - comunicat de presă

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu