Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 4 aprilie 2010

MISA şi Gregorian Bivolaru în căutarea Adevărului - film documentar; Aspecte inedite şi revelatoare despre Operaţiunea Christ

Un comentariu :
UPDATE! Pentru a downloada filmul integral click aici sau aici.

"MISA şi Gregorian Bivolaru în căutarea Adevărului" este filmul documentar ce cuprinde sintetic aproape toată povestea abuzurilor împotriva lui Gregorian Bivolaru şi a MISA. Începute de către Securitatea comunistă în 1971 (detalii în cartea "Reprimarea miscarii yoga in anii 80") nenumăratele ilegalităţi au continuat după căderea lui Ceauşescu, fiind realizate de către aceleaşi elemente ale fostei securităţi împrăştiate prin guvern, administratie, procuratură, poliţie, servicii secrete, justiţie, după "marea rotaţie a cadrelor" din decembrie 1989.

Apogeul abuzurilor a fost atins prin operaţiunea serviciilor secrete ce a purtat denumirea de cod "CHRIST". Citiţi mai jos un articol yogaesoteric referitor la această înscenare a justiţiei din România începută în martie 2004. De amintit şi faptul că o importantă contribuţie în această operaţiune a aparţinut agentilor din presă ai masoneriei (exemple în articolele ŞOBolanii ies la iveala: Încă unul din atacatorii înverşunaţi ai MISA se dovedeşte a fi mason, Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua).




Aspecte inedite şi revelatoare despre Operaţiunea Christ (partea I)
de Maria Nicola
Aşa cum vă informam într-un articol anterior, instanţa Tribunalului Sibiu a luat decizia surprinzătoare de a accelera procesul în care este judecat Gregorian Bivolaru. Am aflat de la surse din CSM (Consiliul Superior al Magistraturii) că inspectoare de la această instituţie au venit la Sibiu pentru a “lua la întrebări” instanţa de ce nu este mai repede judecat Gregorian Bivolaru, având drept sarcină să recurgă chiar la anumite sancţiuni. În înfăţişarea din 26 martie, instanţa a solicitat prezentarea pledoariilor finale şi a anunţat că va pronunţa un verdict pe data de 9 aprilie.
Având în vedere complexitatea procesului, este posibil ca acest termen să se prelungească cu 1-2 săptămâni, dar, dincolo de aceasta, nu este deloc întâmplător faptul că se forţează să se dea această soluţie în săptămâna Paştelui pentru că, la origini, toată această gigantică acţiune a poliţiei şi procuraturii a fost, deloc întâmplător, intitulată „Operaţiunea Christ“. Ar trebui ca toată lumea să-şi amintească că această acţiune a demarat în Săptămâna Mare, înainte de Paşti, în anul 2004 şi a fost denumită „Operaţiunea Christ“ în batjocură – pentru că cei care au comandat-o ştiau că Gregorian Bivolaru nu este vinovat!
În 18 martie 2004, autorităţile române au lansat o operaţiune agresivă de proporţii împotriva şcolii de yoga MISA. Peste 300 de jandarmi şi procurori au luat cu asalt 16 locuinţe private ale unor yoghini, încălcând aproape toate reglementările din Codul Penal privind modul în care se realizează percheziţiile. Tone de bunuri personale au fost confiscate, zeci de oameni au fost reţinuţi abuziv şi interogaţi, presaţi să dea declaraţii incriminatoare la adresa lui Gregorian Bivolaru.
În aceeaşi zi, în presă literalmente a explodat o campanie de dezinformare care a fost apoi alimentată luni de zile cu informaţii false furnizate chiar de autorităţi, într-o campanie fără precedent de intoxicare a opiniei publice şi de “asmuţire” a acesteia asupra practicanţilor yoga din România. Principala ţintă a acestei campanii denigratoare a fost profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. După un prim val de articole şi declaraţii care vorbeau, de exemplu, despre “cea mai mare operaţiune împotriva prostituţiei şi a traficului de droguri”, în doar câteva zile a început să devină evident faptul că informaţiile despre acest caz nu se susţin deloc cu probe.
În disperare de cauză, artizanii atacului împotriva MISA s-au lansat într-o campanie furibundă de discreditare a liderului spiritual al MISA, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. Articole calomniatoare la adresa acestuia au apărut în aproape toate ziarele în perioada martie – aprilie 2004. Numai după câteva zile a fost făcut public numele de cod al operaţiunii CHRIST. Ceea ce a urmat – hăiturirea lui Gregorian Bivolaru, reţinerea lui în stare de arest, trimiterea lui dintr-o instanţă în altă, în lanţuri şi cu o pază impresionantă, seamănă cutremurător cu ceea ce s-a petrecut cu 2000 de ani în urmă, în “procesul” lui Iisus.
Istoricul procesului de la Sibiu
În timpul campaniei mediatice care a urmat după percheziţiile brutale din 18 martie 2004, agenţia Mediafax a lansat informaţia falsă că Gregorian Bivolaru ar fi dat în consemn la frontieră. Deplasându-se la Vama Nădlac deoarece dorea să se deplaseze în Ungaria (şi având asupra sa paşaportul în regulă precum şi asigurarea de sănătate încheiată în ziua precedentă – acte care exclud intenţia unei treceri frauduloase a frontierei), Gregorian Bivolaru este victima unei înscenări: este arestat în clădirea Vămii, apoi târât afară, fotografiat şi acuzat că ar fi intenţionat să iasă fraudulos din ţară.
A doua zi este adus, în lanţuri şi cu o pază impresionantă, la Bucureşti, unde este reţinut în continuare în arest şi târât dintr un tribunal în altul. Pe numele său este emis un mandat de arestare pentru „act sexual cu o minoră“. Minora în cauză, Mădălina Dumitru, a fost forţată de procurori, după un interogatoriu traumatizant de 14 ore (în care nu a fost asistată de avocat şi nu i s-a permis să îşi contacteze rudele) să semneze o declaraţie dictată chiar de procuror. Imediat, Mădălina Dumitru a reclamat abuzurile procuraturii şi a retractat această declaraţie, dar ulterior ea a fost sechestrată timp de câteva luni, sub pretextul „protecţiei“ de către autorităţi.
Pentru a justifica diferitele abuzuri şi mandatul de arestare împotriva lui Gregorian Bivolaru, procuratura a încropit la repezeală dosarul, citând la interogatorii zeci de minore înscrise la cursurile de yoga, până când a reuşit să mai adune încă două declaraţii mincinoase şi a înaintat rechizitoriul la Tribunalul Bucureşti. Dosarul a început să fie judecat la Bucureşti dar, datorită presiunii mediatice intense şi a numeroaselor abuzuri ale judecătoarei Cristuş Nicoleta, a fost strămutat la Sibiu şi atribuit judecătorului G. Ciulacu. Acesta a decedat într-un violent accident rutier astfel că, în 2006, a fost numit un alt judecător.
Mandatul de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru a fost menţinut pe motiv că, aflat în stare de libertate, acesta ar putea influenţa martorii din proces. S-a emis de asemenea mandatul de urmărire internaţională, pe care statul român l-a menţinut în vigoare, în ciuda faptului că, între timp, Gregorian Bivolaru a primit azil politic în Suedia şi autorităţile suedeze au respins cererile de extrădare formulate de statul român.
Toate abuzurile împotriva lui Gregorian Bivolaru au fost reclamate de acesta la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), unde dosarul urmează să fie judecat în curând. Având în vedere gravitatea acestui caz, putem afirma cu siguranţă că juriştii de la CEDO vor sancţiona abuzurile autorităţilor române asupra lui Gregorian Bivolaru.
În cazul numelui operaţiunii “Christ” nu putem vorbi doar de o banală “coincidenţă”!
Revenind la inspecţia cu “ţintă” asupra instanţei din Sibiu, insistăm asupra faptului că această nouă încercare a politicului de a face presiuni asupra actului de justiţie nu vine deloc întâmplător acum – înainte de sărbătoarea Paştelui. Putem spune chiar mai mult, că este ca un sui generis cerc care se închide, pentru că acţiunile împotriva lui Gregorian Bivolaru şi împotriva şcolii de yoga MISA au demarat în Săptămâna Mare, înainte de Paşti, în anul 2004. La origini, această acţiune împotriva şcolii de yoga MISA s-a numit „Operaţiunea Christ“, iar Christ era evident o referire cu ochi şi cu sprâncene sau, altfel spus, simbolică la mentorul acestei şcoli, Gregorian Bivolaru. Şi, mai mult, ea ne arată cum se face de fapt istoria. Exact cum au făcut fariseii atunci când i-au dat ordin lui Pilat să-l condamne pe Christos, tot aşa a făcut acum din umbră Adrian Năstase prin interpuşii lui: a dat ordin ca prin intermediul acelei comisii să se încerce influenţarea instanţei în sensul condamnării nedrepte a lui Gregorian Bivolaru.
Şi iată că acum nu este deloc întâmplător, pentru cei care văd dincolo de aparenţe, că soluţia se dă în apropierea sărbătorii Paştelui şi, în felul acesta, „operaţiunea Christ“ are tendinţa să se finalizeze în modul în care îl ştim cu toţii. Exact aşa cum, atunci, pe vremuri, Christos a fost condamnat fiind nevinovat, tot aşa şi ei, acum, urmăresc ca în săptămâna Paştelui, deloc întâmplător, să dea această soluţie nedreaptă, pentru ca, în felul acesta „Acţiunea Christ“, care a fost declanşată în urmă cu şase ani, să se finalizeze. Şi toate aceste aspecte ar trebui să ne dea serios de gândit întrucât, chiar dacă pentru cei naivi sunt nişte banale coincidenţe, pentru cei care privesc dincolo de aparenţe, toate aceste elemente au un tâlc pe care ar trebui să îl intuim.
Înainte de a reveni cu alte detalii iniţiatice senzaţionale despre Operaţiunea Christ, vă recomandăm să citiţi un fragment cutremurător din lucrarea vizionară Patimile lui Cristos:
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=ro&item=6230
(va urma)
yogaesoteric
3 aprilie 2010

Un comentariu :

  1. Ce ne mai mira, domnilor ?...traim intr-o tara in care "drepturile omului" sunt o sintagma lipsita de continut, abuzul este litera de lege, iar ceea ce s-a petrecut in cazul MISA, nu ne surprinde, au o teama endemica de orice fel de manifestare spirituala, stim bine ce se urmareste, dar realitatea dovedeste ca nu au nici o sansa in fata spiritului, oricat de agresivi ar fi, nu ne speriem de niste indivizi dintr-o specie sub-umana, nimic nu poate impiedica o miscare ce nu poate fi controlata de masoni sau alte organizatii teroriste.

    RăspundețiȘtergere