Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 28 februarie 2008

Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua

Niciun comentariu :
Poate parea extrem de ciudat si cred ca este chiar un caz absolut singular in presa romanesca: ziarele Gardianul si Ziua au oferit o recompensa pentru prinderea unui om. Nu, nu pentru prinderea lui Omar Haysam, presupus spion si implicat in rapirea ziaristilor in Irak, membru si sponsor al PSD, care desi condamnat intre timp la mai multi ani de inchisoare si dat in urmarire internationala, acorda interviuri telefonice in direct ziaristilor romani, ca un erou. Nu pentru prinderea lui Sever Muresan, delapidator al bancii Dacia Felix, ori a lui Gabriel Bivolaru condamnat pentru o gaura de 60 de milioane de euro data BRD. Nu prentru prinderea lui Passaris, un criminal periculos care la arestare a fost insotit de doar cativa jandami. Ci contra unor informatii care sa duca la prinderea lui Gregorian Bivolaru.

Cele doua ziare au organizat o adevarata campanie publicitara de presa, o instigare murdara de a "vana" o persoana nevinovata in conditiile in care existau zeci sau sute de alti oameni judecati si condamnati, pentru care nu s-a luat niciodata o astfel de masura. Prin aceasta campanie de incalcare a prezumtiei de nevinovatie, s-a urmarit si ca imaginea lui Gregorian Bivolaru sa fie asociata cu un infractor foarte periculos, desi nu exista nici un verdict judecatoresc in acest sens, ba mai mult, fusese victima unor abuzuri ale justitiei. Pe parcusul a 3 saptamani a fost oferita o recompensa de 50 000 000 ROL "celor care ofera informatii esentiale pentru prinderea" lui Gregorian Bivolaru. Campania a fost sustinuta in acesta perioada cu videoclipuri pe mai multe statii TV.

Gabriel Andreescu fost editorialist la "Ziua" aminteste in scrisoarea sa de incetare a colaborarii cu acest ziar, momentul "nefericit si ilegal" al anuntului referitor la recompensa:

"Scrisesem un editorial "aspru" privind nefericita si ilegala idee de a publica un anunt de recompensa pentru prinderea lui Gregorian Bivolaru. Editorialul a fost refuzat. Am mers atunci la Rosca Stanescu pentru a cere o explicatie. Mi-a zis ca anuntul fusese retras si, acum, nu i se pare firesc sa fie pus sub acuzare chiar in paginile ziarului pe care-l conducea. Am acceptat. Era o situatie pe care o puteam trata, la randul meu, cu simt al masurii. Apoi, Ziua si-a deteriorat jurnalismul luna de la luna."

Cine se afla in spatele celor de la ziarele Ziua si Gardianul? Cine a finantat acesta imensa campanie care cel putin pe TV a costat cu mult mai mult decat cele 50 de milioane? Aflati aceste informatii din articolele Emil Berdeli de la Gardianul continua campania impotriva MISA si de influentare a justitiei, conform ordinelor primite, Cine sunt cei care atacă MISA prin intermediul ziarului de şantaj Gardianul? si ŞOBolanii ies la iveala: Încă unul din atacatorii înverşunaţi ai MISA se dovedeşte a fi mason

Campania "Recompensa pentru informatii despre Gregorian Bivolaru:

1. Campania TV
A inceput luni 24 ianuarie 2005 si a durat circa 3 saptamani. Statii TV implicate in difuarea spotului de circa 15-20 de secunde:
  • Realitatea TV,
  • Prima TV,
  • TVR 1,
  • B1 TV
2. Campania in presa scrisa
A fost realizata de catre cele 2 cotidiene GARDIANUL si ZIUA, intre 24 ianuarie 2005 si 17 februarie 2005, dupa cum urmeaza:

24-27 ianuarie – in ambele ziare
28, 29 ianuarie – doar in ZIUA
31 ianuarie, 1 februarie – in ambele ziare
2-17 februarie – doar in ZIUA

Numarul de zile cu aparitii: 22
Numarul de reclame aparute: 28

Text standard:
GARDIANUL - 24 ianuarie 2005
«Gardianul» si «Ziua» ofera 50.000.000 de lei pentru prinderea lui «Guru»
"Gardianul" si "Ziua" ofera 50 de milioane de lei celor care ofera informatii esentiale pentru prinderea liderului MISA, Gregorian Bivolaru! El se afla in Romania! Cei care detin informatii pot suna la numarul de telefon 021.224.68.80. Initiativa celor doua cotidiane este sutinuta si de o campanie de televiziune care se deruleaza incepand din 24 ianuarie 2005, pe posturile Realitatea TV, Prima TV, TVR 1 and B1 TV. (fara autor)

ZIUA - 24 ianuarie 2005
Ziua and Gardianul ajuta justitia!
"Gardianul" si "Ziua" ofera 50 de milioane de lei celor care ofera informatii esentiale pentru prinderea liderului MISA, Gregorian Bivolaru! El se afla in Romania! Cei care detin informatii pot suna la numarul de telefon 021.224.68.80. Initiativa celor doua cotidiane este sutinuta si de o campanie de televiziune care se deruleaza incepand din 24 ianuarie 2005, pe posturile Realitatea TV, Prima TV, TVR 1 and B1 TV. (fara autor)

Alte articole despre recompensa :
GARDIANUL 24 ianuarie 2005
Intrebarea zilei:
Credeti ca «Guru» Bivolaru ar fi fost prins daca autoritatile ar fi oferit o recompensa?
Da/Nu Votati la ...

GARDIANUL 24 ianuarie 2005
Intrebarea zilei:
Credeti ca «Guru» Bivolaru ar fi fost prins daca autoritatile ar fi oferit o recompensa?
Rezultat sondaj: Da 51%, Nu 49%

Cititi pe aceeasi tema si:
BIZAR: Cât valorează pentru masoni Gregorian Bivolaru?
Gregorian Bivolaru. «Most Wanted»
Procesul împotriva yoghinilor MISA şi a lui Gregorian Bivolaru continuă cu noi abuzuri şocante ale judecătorului Matei Dorel George
Înaintea celui de-al treilea termen al procesului MISA, presa dezlănţuie o nouă campanie anti-MISA cu scopul de a influenţa justiţia şi opinia publică
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru
Gardianul ignoră cu nesimţire normele deontologice
O nouă performanţă în Gardianul. 132 de greşeli în numai… 80 de rânduri!!!
Replica adevărului zdrobitor. MISA îi provoacă la un PARIU pe ziariştii mincinoşi de la Gardianul
Reflecţii electorale în ton voios. Fumigena MISA, din nou la rampă
Răspunsuri de bun-simţ la întrebări fierbinţi
Mercenarii din mass media instigă opinia publică şi Biserica împotriva MISA
Aberatiile realitatii (tv): Dormi linistit! FNI te informeaza, dar nu bine
Încercare ratată de a reaprinde scandalul MISA - drept la replică solicitat postului de televiziune B1TV
Miting la B1TV. Şcoala de yoga MISA şi-a prezentat punctul de vedere în stradă
Sesizari adresate CNA de catre biroul de presa MISA

Surse:
http://www.ziua.ro/display.php?id=168542&data=2005-02-02
http://victor-roncea.blogspot.com/2008/02/dilema-lui-gabriel-andreescu-la-ziua.html

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu