Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 18 iunie 2010

Gelu Voican Voiculescu - prins din nou cu minciuna

Niciun comentariu :
Într-unul dintre interviurile recente prin care a negat că ar fi fost informator al Securităţii, Gelu Voican Voiculescu a susţinut nici mai mult nici mai puţin că în decembrie 1989 ar fi ordonat ca Gregorian Bivolaru să fie eliberat din spitalul psihiatric Poiana Mare, unde acesta se afla internat forţat încă din vara aceluiaşi an:
"Gregorian Bivolaru a fost eliberat pe 28 decembrie 1989, spune fostul vice-prim-ministru, din chiar ordinul său. „Abia ne constituisem, pe 27 decembrie. Pe 28, i-am zis lui Chiţac, care făcea pe atunci drepţi în faţa mea, că nu se poate ca un om să facă închisoare pentru Yoga. L-a eliberat în aceeaşi zi”."
Aşa să fie, oare?

Această afirmaţie nu este doar falsă ci şi una care abundă de cinism. La puţin timp de la căderea lui Ceauşescu doi discipoli care ştiau că odinioară existase o relaţie de prietenie între Gregorian Bivolaru şi Gelu Voian Voiculescu, au apelat la proaspătul deţinător al puterii cerându-i sprijinul pentru eliberarea profesorului de YOGA din abuziva detenţie. Spre uimirea lor aceştia au fost refuzaţi! În plus datorită cercetărilor efectuate de Gabriel Andreescu în arhivele Securităţii ştim astăzi cu certitudine că eliberarea lui Gregorian Bivolaru nu s-a făcut pe 28 decembrie aşa cum în mod mincinos susţine Gelu Voican Voiculescu, ci pe 26 decembrie 1989, asumarea de către acesta a rolului de eliberator al profesorului de YOGA fiind contrazisă prin documente oficiale.

Dintr-un articol recent al cercetătorului Gabriel Andreescu aflăm că în realitate, în primele zile ale revoluţiei, Gregorian Bivolaru a refuzat sǎ pǎrǎseascǎ spitalul. Deşi o putea face fără nici un fel de dificultate, el a aşteptat o clarificare oficială a cazului sǎu. Deoarece medicii Spitalului Poiana Mare erau foarte motivaţi în acele zile să şteargă urmele abuzului psihiatric în care fuseseră implicaţi, s-au adresat ei înşişi instanţelor judecǎtoreşti cerând înlocuirea "măsurii de siguranţă" care-l internase forţat pe Gregorian Bivolaru la spitalul psihiatric de tristă notorietate, unde se afla împreună cu alţi opozanţi politici. Argumentul lor: „În urma aplicării tratamentului medical s-a constatat că starea sănătăţii bolnavului s-a ameliorat".

Judecătoria Băileşti, județul Dolj, interesată la rândul ei să rezolve rapid cazul, a judecat cererea în regim de urgenţǎ, iar în ziua de 26 decembrie 1989 a hotărât eliberarea profesorului de YOGA din spital. Pe această bază, şi nu prin cine ştie ce altă intervenţie, Gregorian Bivolaru a ieşit pe poarta sinistrului loc de schingiuire psihică. Cronologia evenimentelor se verifică din documentele produse atunci, pas cu pas, de medici şi, respectiv, de judecători.

În altă ordine de idei, prin cele de mai sus şi prin campania de atacuri începută în 2004 devine încă o dată evident că Gregorian Bivolaru a reuşit să deţină recordul absolut al abuzurilor Justiţiei din România. Printre altele el este şi singurul cetăţean român care s-a aflat într-o situaţie juridică aberantă, paradoxala şi ilogică. Deşi iniţial în 1989 a fost declarat, evident în mod abuziv, ca fiind lipsit de responsabilitate şi apoi internat într-un spital psihiatric, iar ulterior eliberării sale a cerut în mod repetat o contraexpertiză, care i-a fost refuzată de către autorităţile postcomuniste (susţinându-se astfel valabiltatea celei din anul 1989), el a primit după evenimentele din martie 2004 două mandate de arestare, fără ca măsura declarării lipsei de responsabilitate să fi fost revocată. Pentru orice om cu bun simţ şi cu un minim de cunoştinţe juridice abuzul iese la iveală din faptul că o persoana declarată iresponsabilă nu poate fi arestată. În cazul particular al lui Gregorian Bivolaru pentru că asemenea mandate de arestare au fost totuşi emise după ce i-a fost refuzată revizuirea "diagnosticului" din 1989, devine clar că ori acestea au fost ilegale, ori că măsura internării psihiatrice şi cea a refuzului contraexpertizei au fost complet în afara legii. Această situaţie incredibilă, considerată de neconceput pentru juriştii din Suedia, este şi astăzi tolerată şi perpetuată în România.

Citiţi şi:
ADEVERINŢA Nr. 1245/23.02.2010 eliberată de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.)
Decizia CNSAS referitoare la Gelu Voican Voiculescu, turnătorul lui Gregorian Bivolaru, atacată în instanţă de revoluţionarul timişorean Marius Mioc
La 20 de ani de la mineriadă "anticomunistul" Victor Roncea a ajuns sluga masonului neocomunist Gelu Voican Voiculescu
Dezvaluiri senzationale in Evenimentul zilei despre Gelu Voican Voiculescu coordonatorul si tortionarul sef al Securitatii postcomuniste
Nou articol al Mirelei Corlatan despre contestarea deciziei CNSAS referitoare la Gelu Voican Voiculescu
Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie - prima parte
Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie - PARTEA A DOUA

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu