Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 2 iulie 2010

Dezvaluiri senzationale in Evenimentul zilei despre Gelu Voican Voiculescu coordonatorul si tortionarul sef al Securitatii postcomuniste

Niciun comentariu :
In urma cu cateva saptamani in Evenimentul zilei a aparut un un articol bomba referitor la decizia CNSAS ce il spala pe Gelu Voican Voiculescu de colaborarea cu securitatea. Mirela Corlăţan spunea in acel articol ceea ce orice om cu bun simt poate deduce din documentul emis de CNSAS: Gelu Voican Voiculescu l-a turnat la Securitate pe Gregorian Bivolaru, a recomandat reprimarea brutala a profesorului de yoga si in plus in informarile sale ii urechea pe ofiterii de la Securitate ca si cum ar fi fost un superior al acestora. Povesteam atunci ca reactia lui Gelu Voican Voiculescu a fost sa apeleze la prietenii sai din presa pentru a o ataca pe autoarea articolului si pentru a nega acuzatiile. Tot atunci yogaesoteric a publicat pe acelasi subiect un articol serial din care am preluat si noi primele 2 parti publicate pana acum: Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie - prima parte si partea a doua.

Unul dintre comentariile postate pe site-ul evz.ro la articolul de acum cateva saptamani al Mirelei Corlatan, semnat de Mircea S. Bozan, "opozant anticomunist dinainte si dupa 1989", i-a furnizat ziaristei noi informatii pentru un articol senzational pe care va recomandam sa-l cititi pentru a vedea cine este in realitate Gelu Voican Voiculescu: Un "golan" cere: "Voican la judecată!". Articolul dezvaluie tortura prin care a trecut anticomunistul Mircea Bozan pentru ca de la balconul Universitatii a dezvaluit modul in care s-au furat alegerile din 20 mai 1990. Iata mai jos si comentariul original care a atras atentia ziaristei:
"Am aflat deosebit de multe amanunte 'despre viata' inculpatului GV Voiculescu de la unul din colegii sai de servici, ing geolog Fotta, stabilit in Europa. Dar ceea ce va voi descrie in cateva randuri a fost aceea de recunoastere a vocii acestui 'erou nociv al revolutiei', din timpul anchetarii mele in noaptea de 30 mai 1990 de la sediul politiei (?) de pe strada Eforie, arestat din atelierul colegei mele Ileana Dascalescu dupa ce am luat cuvantul in Piatza Universitatii si unde am explicat cum s-au fraudat alegerile din Duminica Orbului in jud Sibiu.

In timpul mineriadei din 13-15 iunie 1990 Gelu Voican-Voiculescu a coordonat represiunea aflandu-se printre mineri si securisti. Pentru a nu fi recunoscut de catre manifestantii anticomunisti si-a ras barba.

Eram dupa primele doua ore de batai primite si eram cazut pe pardoseala cand am auzit ca prin vis vocea de neconfundat a lui Voiculescu. Purta o pereche de sandale fara ciorapi si avea pantaloni kaki. Eram intr-o balta de sange si n-am putut intoarce capul sa-l vad la figura, dar a intrebat pe cei doi care ma 'anchetau', 'daca a scos ceva de la mine, daca le-am relatat cu cine sunt in legatura legat de minciunile citite in Piatza'. Apoi le-a spus: '...aveti grije sa nu existe urme, nu avem nevoie de scandal. Raspundeti cu capul...." Dupa alte 12 ore de batai si intrebari (la fel ca anchetele din 1969 de la Aiud), am fost aruncat intr-un conteiner cu resturi de materiale de constructii din curtea blocului UAP de pe str Eforie unde am fost gasit de catre femeile de servici. Acestea, mi-au anuntzat sotia la Sibiu. Am fost transportat in aceeasi zi la Viena de catre Lascu Ilie, unde am fost operat de urgentza si apoi transferat pentru alte operatii la Spitalul militar american de langa München.
Acesta este licheaua de Gelu Voican Voiculescu, eroul revolutiei conduse de securitate si KGB. Pe 21 octombrie 1990, primeam o scrisoare la Schwebisch-Münd in spitalul de recuperare din cazarma americana prin care mi se comunica ca incepand ca acea data am interdictie de revenire in Tara pe o perioada de 10 ani (pana pe 21 octombrie 2000).... Acesta este 'partidul soare- FSN-PSD' care a nenorocit Romania imediat dupa impuscarea lui Ceausescu. Acesta este partidul care ar trebui tras la raspundere pentru situatia dezastruasa a Romaniei actuale si ar trebui interzis ca partid politic pentru statutul sau de partid al teroarei nationale.
Mircea S. Bozan

fost opozant anticomunist dinainte si dupa 1989
"

Citiţi şi:
ADEVERINŢA Nr. 1245/23.02.2010 eliberată de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.)
Decizia CNSAS referitoare la Gelu Voican Voiculescu, turnătorul lui Gregorian Bivolaru, atacată în instanţă de revoluţionarul timişorean Marius Mioc
Gelu Voican Voiculescu - prins din nou cu minciuna
La 20 de ani de la mineriadă "anticomunistul" Victor Roncea a ajuns sluga masonului neocomunist Gelu Voican Voiculescu
Nou articol al Mirelei Corlatan despre contestarea deciziei CNSAS referitoare la Gelu Voican Voiculescu
Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie - prima parte
Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie - PARTEA A DOUA

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu