Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 3 octombrie 2011

Adevarul despre Scoala Romaneasca de Yoga din Argentina. "Porno-yoga" sau manipulare si razboi psihologic? - film de prezentare

Niciun comentariu :
In urma cu o luna presa a lansat un nou episod din vasta si mincinoasa campanie de presa realizata impotriva Scolii de Yoga MISA. In timp ce la Costinesti avea loc Tabara Internationala de Yoga din luna august, al carei program spiritual extrem de bogat era disponibil pentru public pe siteul oficial al MISA, presa a ignorat cu desavarsire acest eveniment. In schimb a preferat sa preia fara nici un fel de verificare, condimentand cu propria imaginatie, o serie de calomnii si minciuni pe care cateva ziare de scandal din Argentina le preluasera din presa romaneasca, tot fara a le verifica.

Si in acest caz au fost folosite aceleasi tipare ce sunt utilizate in intrega campanie de manipulare mediatica antiMISA. Ea este construita pe cel putin doua directii strategice folosite pentru a compromite orice practici, idei, persoane sau organizatii ce au legatura cu Gregorian Bivolaru si cu sistemul spiritual pe care profesorul de yoga il promoveaza. Prin aceste tehnici de manipulare se incearca "demonstrarea" falsei asertiuni ca "la MISA nu se face Yoga":
Pentru a intelege mai bine cum este construit si cum functioneaza intreg mecanismul de manipulare mediatica in cazul MISA va recomandam sa cititi comunicatul de Presă al Şcolii de Yoga şi Ştiinţe Alternative din Argentina, comunicatul Biroulului de Presă MISA: Calomniile şi minciunile din presa românească şochează Argentina si un interviu cu Dan Ciuciulete, instructor de Yoga in Argentina: Şcoala de yoga MISA este apreciată ca fiind genială în multe ţări ale lumii.

Pentru alte detalii va recomandam sa consultati siteul Scolii Romanesti de Yoga din Argentina precum si blogul cursului de Yoga din Capilla del Monte, ambele in limba spaniola.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu