Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 18 aprilie 2012

Fenomenul de imbecilizare globala: Campania publicitara Hulu iti face creierul terci

Niciun comentariu :
Inauguram astazi, prin aceasta postare, o noua categorie a blogului: "Imbecilizare globala".

In zilele noastre putem vorbi fara sa exageram de un veritabil fenomen de imbecilizare globala. Poate ca multi dintre noi nu l-am observat insa el exista. Este suficient sa compari nivelul de inteligenta al scolarilor contemporani cu cel al copilor de acum 10-20 de ani. Sau sa compari filmele, reclamele sau programele de televiziune de astazi cu cele de acum cativa ani. Se vede cu ochiul liber faptul ca inteligenta nu mai este incurajata si ca in schimb sunt promovate irationalitatea si emotiile joase de orice fel. Telenovele, manele, filme pline de violenta botezate de "actiune", campanii mediatice mincinoase gen cea pro-cianura de la Rosia Montana, showuri de barfa si mahalagisme, sexualitate ieftina si vulgara, vedete de la periferia societatii ajunse "staruri", Jackass - elogiul cretinitatii, seriale goale de continut dar "pline de intriga" si multe altele asemenea umplu ecranele televizoarelor si mai nou si cele ale computerelor si telefoanelor mobile. Cum si de ce s-a ajuns aici?

Inteligenta deranjeaza. Un spectator inteligent ar analiza de mai multe ori inainte de a cumpara un produs, a alege un lider politic ori pentru vizionarea unui program tv. Un om inteligent s-ar gandi de 10 ori inainte de a face un credit la o banca si a deveni sclavul ei. Un om inteligent si-ar da seama ca astazi asa zisele "elite" care conduc lumea (in realitate niste indivizi comuni dar ingrozitor de malefici) au inteles ca omenirea evolueaza ireversibil si ca in curand se va trezi din sclavie. Din cauza acestei treziri iminente unul dintre planurile acestor varfuri ale masoneriei (numite si illuminati) de pastrare a controlului la nivel global este acela al realizarii unui imens genocid global si de scadere a inteligentei celor circa 500 de milioane de oameni care ar mai ramane in viata pentru ca acestia sa poata fi manipulati ca niste robotei.

In afara de mentinerea publicului la un nivel tehnologic scazut comparativ cu cel disponibil "elitelor" si utilizarea mass mediei audio-vizuale pentru spalarea creierelor, dezideratul imbecilizarii este infapuit si prin aditivii otravitori din alimente, din cosmetice, fluorul din pasta de dinti, iodura si ferocianurile din sare, substantele si bacteriile imprastiate din avion (prin binecunoscutele chemtrails), hrana modificata genetic sau iradiata si prin alte metode de exterminare lenta. Toate acestea au efecte dezastruoase asupra sistemului endocrin, cu precadere asupra glandelor pineala si pituitara, cele responsabile atat de inteligenta si spiritualitatea individuala precum si de coordonarea intregului sistem-corp.

Nu e de mirare ca YOGA adevarata (HATHA YOGA, LAYA YOGA, KARMA YOGA, TANTRA YOGA, etc) prin care aceste glande pot fi deblocate iar centrii lor corespondenti (chakras) sunt energizati, este azi atat de blamata, calomniata si prezentata ca ceva sectar si respingator, iar promotorii ei sunt in mod abuziv hartuiti atat la noi cat si in alte tari de pe glob. Este relevant ca simultan cu aceste campanii de distrugere a formelor traditionale, mass media promoveaza sub eticheta "yoga" tot felul de exercitii banale de gimnastica, fitness, pilates sau alte inventii recente care chiar daca ajuta oarecum starea generala de sanatate nu se pot compara ca efecte energetice, subtile, mentale si spirituale cu YOGA TRADITIONALA.

Pentru ca tot mai multi oameni devin constienti si realizeaza existenta fenomenului de imbecilizare, campania televiziunii online americane Hulu (nu va repeziti, accesul este limitat doar pentru imbecilizatii americani si japonezi) introduce un element nou: recunoasterea planului malefic sub masca unei prezentari ce se doreste comice. La conducerea televiziunii care iti face creierul terci s-ar afla fiinte demonice extraterestre cu aspect reptilian care vor sa distruga omenirea. De fapt sub aparenta unei ironice promovari avem de-a face cu o campanie publicitara ce atinge un incredibil nivel de cinism si dementa ce s-ar putea sa nu fie tocmai departe de realitate. Chiar daca unora dintre noi ni se par amuzante aceste reclame, deja multi adolescenti care nu se uita de regula la televizor sunt dependenti de seriale americane care nici macar nu au fost difuzate in Romania. E la "moda" sa stai zi si noapte si sa urmaresti pe laptop sau pe telefon cate un sezon al unui serial. Cei care au avut aceasta experienta se simt apoi vlaguiti, deprimati, separati de lumea reala, de prieteni si de familie. Intre timp insa subconstientul lor incarcat cu "valorile" si intrigile personajelor vizionate incepe sa le modeleze viata dupa aceleasi tipare lipsite de sens si inteligenta.

Vom reveni in curand cu o prezentare pe tema extraterestrilor malefici numiti reptilieni si a legaturii lor cu francmasoneria si illuminati.

Urmariti mai jos cateva dintre diabolicele reclame Hulu:
"An evil(er) plot to destroy the world. Enjoy"
"Un (si mai) malefic plan secret de distrugere a lumii. Savureaza"

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu