Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 28 mai 2012

Interviul profesorului de yoga Gregorian Bivolaru la Observator-Antena1, 28 mai 2012 ("redus" la doar 2-3 minute dintr-un total de circa 45 de minute)

Niciun comentariu :
Atât Antena1 cât şi Antena3 au anunţat că interviul pe care Gregorian Bivolaru l-a acordat postului Antena1 (Observator) pentru a dezminţi ştirile mincinoase publicate în presă în ultimele zile va fi difuzat astazi 28 mai 2012 pe postul Antena1 in emisiunea Observator de la ora 19.

În locul interviului de 45 de minute a fost difuzată o selecţie de doar câteva minute în care mentorul MISA acuză autorităţile din România de nenumărate abuzuri şi persecuţii politice. În acest interviu Gregorian Bivolaru a reamintit în principal că se află în Suedia, beneficiind de protecţia acestui stat împotriva abuzurilor autorităţilor române şi ale presei.

De asemenea profesorul de yoga a vorbit de o conspiraţie a tăcerii şi a ascunderii adevărului despre cazul său şi despre Şcoala de Yoga pe care a fondat-o. O dovadă a acestei conspiraţii este tăcerea absolută a restului presei cu privire la acest interviu şi chiar "reducerea" lui de la 45 de minute la doar 2 minute de către reporterii Antenei1.

"Este o conspiraţie a tăcerii care este cumplită. Poate când se va prăbuşi această conspiraţie, acest guvern satanic, atunci veţi vedea că ipostaza mea de victimă şi de infractor se va transforma peste noapte într-un mare erou. Ţineţi minte aceste cuvinte, că sunt profetice!"

Trebuie să menţionăm că există o serie de motive oculte pentru care în continuare Poliţia îl caută cu prioritate pe Gregorian Bivolaru, azilant în Suedia, declarat nevinovat în 2 instanţe, deşi 5000 de urmăriţi general dintre care 300 de condamnaţi pentru infracţiuni grave se află în libertate. Gregorian Bivolaru a mai făcut referiri la servicii secrete, francmasonerie, rapiri şi chiar asasinate. El a dezvăluit, pentru prima oară pentru publicul larg, tentativa de răpire ce a avut loc atunci când se afla în arestul Poliţiei din Malmo, executată de o trupă de comando care a încercat să pătrundă prin acoperişul clădirii arestului poliţiei.

"Au trimis un comando ca să mă răpească din închisoare. Au vrut să spargă acoperişul ca să mă răpească din celulă!"

Datorită tentativei de răpire, Curtea Supremă a Suediei a judecat solicitarea de extradare într-un buncăr special, în condiţii de maximă securitate. Acesta a fost un motiv în plus pentru care autorităţile suedeze au respins extradarea în România, l-au eliberat din arest şi i-au acordat azil politic.

Gregorian Bivolaru a reamintit că a părăsit România din cauza persecuţiilor politice. El a mai menţionat că tot din cauza autorităţilor române a avut de suferit şi în Suedia, în 2005, când a fost reţinut în arest timp de mai multe luni la Malmo, până la judecarea cererii de extrădare făcute de procurorii români.

La capitolul abuzuri se înscriu şi procesele înscenate în România în care multitudinea şi gravitatea ilegalităţilor uimesc politicienii şi activiştii pentru drepturile omului din Europa şi din lumea întreagă.

"Sunt o serie întreagă de abuzuri foarte grave, care i-au uimit pe foarte mulţi, inclusiv pe parlamentarii de la Bruxelles, care se desfăşoară sub ochii noştri".

"Am fost declarat nevinovat şi vor acum cu orice preţ, încălcând toate legile, sa facă ceva, numai să ajung la închisoare!"

Profesorul de yoga a acuzat şi presa, pentru că nu l-ar fi luat în seamă în aceşti ani.

În finalul ştirii se poate vedea cum Petre Tobă şeful poliţiei române, cel care a declarat că Gregorian Bivolaru nu mai este în Suedia, trece ruşinat şi tăcut pe lângă reporter intrand în Ministerul de Interne evitând orice declaraţie.

Actualizare: După câteva zile într-o ştire a postului Antena3 a fost difuzat un fragment nou din interviul pe care Gregorian Bivolaru l-a acordat postului Antena 1.

Vom solicita înregistrarea completa a interviului (a cărui durată este de 45 de minute) şi sperăm ca în curând să v-o putem prezenta INTEGRAL.

În clipul de mai jos puteţi audia fragmente din conferinţa ţinută de Gregorian Bivolaru la Paris în februarie 2004, cu doar o lună înainte de declanşarea atacului împotriva MISA. În cadrul acestei conferinţe extraordinare, domnul Gregorian Bivolaru a fost întrebat, printre altele, dacă o şcoală spirituală este totuna cu o sectă. Domnia sa a evidenţiat faptul că Yoga nu este deloc compatibilă cu sectarismul şi a profitat de ocazie pentru a trage un semnal de alarmă asupra SECTEI SATANICE care este FRANCMASONERIA.


Vă recomandăm să citiţi câteva dintre cărţile în care au fost revelate adevăruri care nu erau cunoscute despre această sectă mondială - "Francmasoneria, Misterele dezvaluite ale unei gigantice conspiratii satanice planetare", Semnale şi ordine francmasonice secrete transmise prin presă şi Noi semnale şi ordine francmasonice secrete ce sunt transmise prin mass-media - volumul 1 şi volumul 2, precum şi dovada că atacul împotriva MISA din martie 2004 a fost opera unei grupări mafiote formată din masoni având atunci functii importante in stat.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu