Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 22 februarie 2012

Atacul impotriva MISA din martie 2004 a fost opera francmasoneriei! Sa enumeram cativa dintre masonii avand atunci functii importante in stat

Niciun comentariu :
In cele ce urmeaza vom enumera cativa dintre masonii cu functii importante in cadrul Puterii, functii din care au implicat statul roman in abuzivul razboi juridico-mediatic inscenat impotriva MISA in martie 2004. Un amanunt semnificativ al imensei inscenari este faptul ca descinderile considerate cea mai mare operatiune a politiei de dupa 1989 nu s-au soldat cu nici o arestare (desi circa 100 de persoane au fost sechestrate mai multe ore si talharite de catre jandarmi in casele in care locuiau) si fara a fi probata vreuna dintre acuzatiile aruncate in mod manipulativ catre presa. De aceea a fost necesara inscenarea ulterioara de la granita si apoi aparitia subita a altor acuzatii, cu totul altele decat cele emise inital.

Lista de mai jos nu este o lista exhaustiva (completa) nici cu masonii care au participat direct la actiuni si nici cu actiunile lor impotriva MISA. Este vorba insa de o enumerare reprezentativa a celor care au actionat la ordin pentru a-l anihila pe Gregorian Bivolaru si pentru a dezmembra organizatia sa. Aceasta actiune razbunatoare se datoreaza cartilor, conferintelor si actiunilor spirituale de dezvaluire si neutralizare a maleficei organizatii mondiale a francmasoneriei.

Vom reveni cu o lista mult mai pe larg comentata a masonilor din presa care au participat la campania de instigare, calominiere, compromitere publica a yoghinilor si de acoperire a abuzurilor autoritatilor statului.

ADRIAN NĂSTASE - Prim Ministru al României
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 12
- Cavaler al Ordinului Militar de Malta din 1990
- Adrian Năstase, a avut un rol important în “renaşterea Francmasoneriei române” după 1989, “mişcare în care a fost direct implicat ca ministru de externe în 1990” - ScottishRite Journal - august 2003 articol preluat de revista "Forum masonic"
- A declarat masoneria asociaţie de utilitate publică
Statutul de "asociaţie de utilitate publică" aduce cu sine numeroase avantaje materiale, cum ar fi dreptul de a obţine finanţări de la bugetul de stat, terenuri şi imobile în regim preferenţial.
- Antonie Iorgovan declara in 2006: “Năstase şi gaşca lui sunt expresia de cumetrie dintre politică şi mătuşa Tamara. Criteriul de apartenenţă la această gaşcă a fost în primul rând homosexualitatea, în al doilea rând - masoneria şi în ultimul rând - infracţionalitatea." Vezi si Masoneria - paravan la mafie si crima organizata
Iorgovan a declarat atunci un război făţiş masoneriei: "Ori eu, ori ei. Am constituit consiliul de onoare care va judeca toate cazurile. Dacă debarcarea lui Năstase nu este urmată şi de alte debarcări, nu am făcut nimic. Gaşca pătaţilor, aşa cum îi spun eu, ar fi bine să-şi pregătească glonţul pe ţeavă, că numai aşa mă vor putea opri. Ar trebui să-şi anunţe killerii că de acum încolo va fi care pe care".
- La ordinul lui direct al lui Adrian Năstase, George Bălan, procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, a coordonat echipele de procurori la anchetele si descinderile abuzive impotriva MISA, din martie 2004. Bălan era unul dintre apropiatii procurorului Victor Ponta care devenise un colaborator al lui Năstase.

ION ILIESCU - Preşedintele României
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 211
- Ion Iliescu a făcut parte din masonerie încă din anul 1983. Atunci cand Gelu Voican Voiculescu a încercat, fara succes, să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru in francmasonerie i-a spus acestuia ca în gruparea masonica se afla şi Ion Iliescu.
- “În cuvantarea ţinută, Preşedintele Iliescu a vorbit despre rolul masoneriei în lume şi despre importanţa ei particulară în dezvoltarea României moderne. Oaspeţii au apreciat gândurile Preşedintelui Iliescu, cel care, la începutul anilor '90 a recunoscut rolul vital al francmasoneriei în procesul democratizarii şi dezvoltării României.” - ScottishRite Journal - august 2003 articol preluat de revista "Forum masonic"

EUGEN OVIDIU CHIROVICI – Consilier al Primului Ministru Adrian Năstase şi Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 140
- Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România
- director executiv şi manager de proiect la postul B1 TV (2000-2002). Televiziunea urmeaza si astazi cu fidelitate agenda masonica dictata de Chirovici (inclusiv cu privire la virulenta campanie anti-MISA).
- redactor şef „Curierul Naţional”(1992-2000)
- incepind cu 2008 ocupa functia de consilier al Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei.

RADU TIMOFTE, directorul SRI
- a fost initiat in 2001 într-o Lojă condusă de Ştefan Mîşu, deşi în 1996 infiera masoneria.
- În timpul guvernării PSD, Radu Timofte a avut rolul de lansa fumigenele şi scandalurile de care avea nevoie partidul. Pentru că şi-a dovedit măiestria în astfel de acţiuni de dezinformare a fost numit pe 7 februarie 2001 şef al SRI, poziţie în care a rămas până pe 20 iulie 2006, supravieţuind cu succes alegerilor din 2004 în ciuda cererilor repetate ale PNL şi ale altora de a fi demis din funcţie. Imediat după numirea sa ca şef al SRI în 2001, o serie de ofiţeri ai fostei Securităţii au fost reactivaţi pe funcţii importante în administraţia centrală şi în alte departamente ale serviciilor secrete.
- Legăturile lui Radu Timofte şi ale lui Gheorghe Fulga, şeful de la SIE cu masonul Sorin Ovidiu Vântu sunt de notorietate, fiind recunoscute chiar de controversatul om de afaceri. Cu ajutorul celor doi şefi de servicii secrete si a colonelului Gheorghe Ratiu, seful directiei I a Securitatii in 1989, cea care coordona urmarirea informativa a lui Gregorian Bivolaru, Sorin Ovidiu Vântu a pus bazele unei reţele de spionaj economic, sub masca Gelsor şi a unui uriaş trust media din care face parte şi Realitatea TV.

OVIDIU SOARE – Şeful Inspectoratului pentru Apărarea Constituţiei din cadrul SRI
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 313
- Conform presei generalul Ovidiu Soare este unul dintre ofiterii de Securitate care l-au urmarit informativ pe Gregorian Bivolaru si inainte de Revolutie si in primii ani dupa aceasta. Soare a facut rapoarte despre "secta lui Bivolaru" despre care pretindea că "prin activitatile sale pune in pericol siguranta statala si oranduirea socialista".
- Arestat in octombrie 2006 si anchetat de Parchet. Dosarul sau contine elemente extrem de grave legate de un caz informativ intitulat “Distileria”. Informatiile obtinute se refereau la imixtiuni in actul de justitie, abuzuri grave ale unor persoane cu functii de decizie in stat, precum si fapte de tradare comise de ofiteri SRI. Dintre persoanele implicate sunt de mentionat: Adrian Nastase, Ovidiu Tiberiu Musetescu, Dorina Mihailescu, Ioan Stan - presedintele Comisiei parlamentare de control a SRI, alti parlamentari si factori din administratia locala Prahova.
- Ovidiu Soare este fiul fostului sef al Politiei Ilfov. Tatal lui Soare a fost in 2003 inaintat la gradul de general de catre Ion Iliescu intr-un grup de mai multi tati ai unor personaje importante: actualul lider al PSD - Mircea Geoana; Silviu Predoiu - director interimar al SIE - sau Gheorghe Fulga - directorul demisionar al SIE.
- Inainte de 1989, Soare a lucrat si la Directia V a Securitatii, unde a fost unul dintre aghiotantii lui Nicu Ceausescu. La Revolutie a fost “prezent” la Ministerul Apararii, unde a fost ucisa echipa de uslasi ai lui Trosca. Apoi, actualul general a disparut. El a fost ascuns in sediul Sectiei 1 de pe Bulevardul Ana Ipatescu de catre capitanul devenit apoi colonel Emil Secu. Ca mai toti fostii securisti in 1990, a fost preluat de SRI. In 1991 a facut o specializare la scoala de la Gradistea, iar apoi a inceput urcarea rapida in ierarhia SRI. Pentru inceput, a lucrat la Diviziunea A, iar apoi a ajuns seful acesteia. Diviziunea A, numita “Apararea Constitutiei”, a fost caracterizata de mai multi analisti ca fiind continuarea Directiei 1 a Securitatii, cea care se ocupa de urmarirea partidelor politice si a intelectualilor. La data arestarii, Soare era unul dintre cei mai importanti pioni din SRI, practic, mana dreapta a lui Radu Timofte.
- Ovidiu Soare era si un “adept total al PSD”, un apropiat al fostului premier Adrian Nastase. In grupul sau de apropiati ii mai regasim pe Victor Opaschi, generalul Carp - fost secretar de stat la MI si consilier al lui Iliescu, Doru Ioan Taracila, Bebe Ivanovici si ginerele sau, Virgil Gheorghiu. Soare este legat atat de Nastase cat si de Patriciu precum si de celebrul deja colonel Paltanea, cel care s-a imbogatit in umbra rafinariilor Vega si Astra, din Prahova, acolo unde PNL-ul este cel mai puternic. De adaugat ca fostul sef al sectiei SRI Prahova era si o veriga de legatura cu afacerile rusesti din Romania. O parte dintre cei pe care i-a crescut si plasat Ovidiu Soare in functii cheie conduc, practic, SRI-ul acum.

ILIE BOTOŞ - Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie
- Cavaler de Malta
- Direct responsabil de toate încălcările legii şi abuzurile în funcţie ale subordonaţilor lui în cazul anchetării unor membri şi simpatizanţi ai Mişcării pentru Integrare spirituală în Absolut.
- Direct responsabil de violenţa percheziţiilor din martie 2004, de anchetarea, terorizarea şi hăituirea a sute de oameni nevinovaţi, de jaful armat şi furturile a numeroase bunuri personale.
- I-a acoperit pe cei vinovaţi de abuzuri care au continuat să-i hărţuiască pe yoghini.
- Înaintat de preşedintele Băsescu la gradul de general-locotenent – cu trei stele
- În prezent deţine funcţia de director general adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării.

IOAN RUS - Ministrul Administraţiei şi Internelor
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 214
- În celebrele stenograme ale PSD, Adrian Năstase, în pregătire pentru campania electorală, cerea miniştrilor de interne şi de justiţie ai PSD din acea perioadă să dea poporului „pâine şi circ“ în cazul MISA. Ioan Rus a ascultat întocmai cererea lui Năstase. Rus a afirmat public (si a actionat intocmai cu o violenta nemaintalnita) că Gregorian Bivolaru trebuie arestat pentru faptele lui, deşi doar instanţa are dreptul să stabilească vinovăţia cuiva, iar anchetatorii trebuie să plece întotdeauna de la prezumţia de nevinovăţie.
-Totodata Ioan Rus a recunoscut ca yoghinii au fost urmariti permanent dupa 1989, la fel ca pe vremea Securitatii:
„Miscarea pentru Integrare Spirituala in Absolut (MISA) a fost tinuta sub supraveghere de catre institutiile abilitate ale statului inca din 1995, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ministrul Administratiei si Internelor, Ioan Rus. Acesta a afirmat ca atat SRI, cat si Politia au adunat in aceasta perioada informatii si ca, probabil, specialistii care le-au interpretat au ajuns la concluzia ca trebuie sa se intervina in acest an.” Ziua - 27 martie 2004

VIRGIL ARDELEAN – Şeful Serviciului de Informaţii al Ministerului de Interne
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 399
- In conlucrare cu SRI, unitatea specializata de strângere de informaţii din cadrul Ministerului Administaţiei şi Internelor, în speţă unitatea militară 0962 condusă de Virgil Ardeleanu, a desfăşurat de-a lungul timpului activităţi de veritabil spionaj cu privire la Asociaţia MISA şi la membrii şi simpatizanţii acesteia.
- „În instrumentarea cazului „gurului Bivolaru” s-a recunoscut oficial implicarea serviciului secret al Ministerului de Interne (UM 0962). Şeful acestui serviciu, Virgil Ardelean era la rândul său mason, având titlul Quattuor Coronati. Acest serviciu, ca şi ministerul, are la conducere mai mulţi masoni. La înmormântarea unuia dintre foştii şefi ai UM 0962, Fl. Calapod, „au fost mai mulţi masoni decât cruci şi gropi în cimitir”(cf. Evenimentul Zilei din 17.05.2004, căruia un mason i-a declarat: „Am sub mine şi deasupra mea mulţi fraţi masoni şefi de spitale ori cu grade şi funcţii importante în armată, în servicii secrete şi membri marcanţi din toate partidele politice importante”).” - cartea Războiul nevăzut II: autor Cornel Dan Niculae, Ed. Carpathia Rex, 2004, pag.344

LUCIAN PAHONTU - comandant al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 244
- A mobilizat o unitate de elită, care s-a pregătit de luptă în vederea descinderilor la imobilele locuite de către yoghini ca pentru război!
- In decembrie 2005, generalul Pahonțu a fost numit în funcția de director al Serviciului de Protecție și Pază iar in decembrie 2011 a fost avansat la gradul de general cu patru stele.

TOMA ZAHARIA – Chestor şef - Secretar de Stat în Ministrul Administraţiei şi Internelor
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 378

FLORIN SANDU – Chestor şef - Secretar de Stat în Ministrul Administraţiei şi Internelor
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 162

GHEORGHE CARP – Conducerea Jandarmeriei şi a IGP, fost consilier al lui Ion Iliescu
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 185

CRISTIAN DIACONESCU - Ministrul Justiţiei
Vezi Parodie electorala si stafeta masonica la primaria Bucurestiului

IOAN TALPEŞ - Consilier Prezidenţial, Şef al Departamentului Securităţii Naţionale
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 213

ION STAN - Preşedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 210

DUMITRU ILIESCU – Şeful Serviciului de Protecţie şi Pază
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 134

EUGEN BEJINARIU - şef al Departamentului Protocolului de Stat
Vezi declaratiile lui Antonie Iorgovan

ŞERBAN MIHĂILESCU - secretar general al guvernului Năstase
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 370

GABRIEL OPREA - ministru delegat pentru Administraţia Publică, Ministerul Administraţiei şi Internelor
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 174

PAVEL ABRAHAM (Gr.33) – Preşedinte Agenţia Naţională Antidrog

- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 315

MIHAIL POPESCU – Şeful Statului Major al Armatei Române
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 277

MIRCEA PASCU – Ministrul Apărării Naţionale
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 281

VIOREL HREBENCIUC – Vicepreşedinte Camera Deputaţilor
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 406

MIHAI TANASESCU – Ministrul Finanţelor Publice
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 276

ILIE SÂRBU (socrul lui Victor Ponta) - Ministrul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 234

RĂZVAN-EMIL THEODORESCU - Ministrul culturii şi cultelor
- Lista de masoni Armaghedonul masonic pozitia 333

DAN MATEI AGATHON – Ministrul Turismului
- Vezi declaratiile lui Antonie Iorgovan

Citiţi şi:
Adevărul despre campania masonică anti-MISA: Gregorian Bivolaru, un Jan van Helsing al României
Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februarie 2004
Cazul Gregorian Bivolaru – un record al rezistenţei faţă de abuzurile autorităţilor statului român şi ale presei aservite (1)
Incredibil!!! De furie masonii şi-au pierdut complet minţile! Masonul Sorin Ovidiu Bălan l-a atacat din nou pe Gregorian Bivolaru la Antena1!
Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua
De furie masonii şi-au pierdut complet minţile! Sorin Ovidiu Bălan l-a atacat din nou pe Gregorian Bivolaru la Antena1!
Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie - prima parte
Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie - PARTEA A DOUA
La 20 de ani de la mineriadă "anticomunistul" Victor Roncea a ajuns sluga masonului neocomunist Gelu Voican Voiculescu
Cu cateva zile inaintea verdictului in procesul lui Gregorian Bivolaru diversiunile si atacurile din presa s-au inmultit exponential!
MISA şi Gregorian Bivolaru în căutarea Adevărului - film documentar;

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu