Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 28 ianuarie 2014

Mark Gungor: Povestea celor două creiere - integral

Niciun comentariu :

Mark Gungor este unul dintre vorbitorii cei mai căutaţi pe subiectul relaţiilor şi căsătoriei. În fiecare an mii de cupluri participă la prelegerile sale. Abordarea sa în problemele relaţionale este proaspătă, plină de umor şi lipsită de orice dogmatism. Fiind pastor al Bisericii Celebration din Green Bay, Wisconsin, el este invitat să ţină speechuri în biserici, la evenimente civice, întâlniri de afaceri, la întâniriri ale Armatei Statelor Unite şi la numeroase emisiuni ale reţelelor naționale din SUA, cum ar fi Focus on the Family și ABC News. Emisiunea sa zilnică este preluată la peste 250 de posturi de radio la nivel național.

În "Povestea celor două creiere" Mark vorbeşte foarte direct despre diferenţele dintre femei şi barbaţi, despre modul de funcţionare al creierelor lor, înţelegerea acestor paricularităţi putând fi de un real folos în problemele de cuplu.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu