Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 18 martie 2019

Mii de medici din SUA se opun obligativității vaccinarii, pentru că vaccinurile sint nesigure și ineficiente

Un comentariu :


Citește cu mare atenție și dă, neapărat, mai departe.

Declarația Asociației medicilor și chirurgilor americani privind VACCINAREA OBLIGATORIE, adresata Senatului

Catre: Subcomisia de Supraveghere și Investigații, Comitetul pentru Energie și Comerț al Casei Comitetul Senatului pentru Sănătate, Educație, Muncă și Pensii

Privind: Declarația directivelor federale pentru vaccinuri
26 februarie 2019

Asociatia Medicilor si Chirurgilor Americani (AAPS) se opune ferm interventiei federale in deciziile medicale, inclusiv obligativitatii vaccinurilor. După ce au fost pe deplin informați cu privire la riscurile și beneficiile unei proceduri medicale, pacienții au dreptul să respingă sau să accepte această procedură. Reglementarea practicii medicale este o funcție de stat, nu una federală. Preluarea dreptului de preemtiune de catre guvern asupra deciziilor pacienților sau părinților privind acceptarea de medicamente sau alte intervenții medicale este o incalcare serioasă în deciziile individuale de libertate, autonomie și autoritate parentala privind creșterea copilului.

Politica privind obligativitatea vaccinarii este argumentata de amenintarea la adresa sanatatii publice. Dar ce amenintare e atat de mare incat sa justifice obligația oamenilor de a accepta riscurile impuse de guvern? Autoritățile pot interveni pentru a proteja publicul împotriva unui risc de unu la un milion , cum ar fi cancerul, datorat unei expuneri involuntare la un mediu toxic sau – unui risc de unu la 100 000 dintr-o expunere voluntară (de exemplu ocupațională). Insa care este riscul decesului, al cancerului sau al complicațiilor cauzate de un vaccin? Nu există studii riguroase de siguranță cu o putere suficientă pentru a exclude un risc mult mai mare de complicații, chiar și unul din 10000, pentru vaccinuri. Astfel de studii ar necesita un număr adecvat de subiecți, o durată lungă (ani, nu zile), un grup de control nevaccinat („placebo” trebuie să fie cu adevărat inactiv, cum ar fi salina, nu adjuvantul sau orice antigen – , și luarea în considerare a tuturor evenimentelor ce pot cauza sanatatii (inclusiv a tulburărilor neurodezvoltarii).

Vaccinurile sunt în mod inevitabil riscante, după cum au recunoscut Curtea Supremă și Congresul din S.U.A. Programul de compensare a vătămărilor provocate de vaccinuri a plătit pagube de aproximativ 4 miliarde de dolari, iar obstacolele ridicate trebuie să fie depășite pentru a colecta despăgubiri. Daunele pot fi atât de devastatoare încât majoritatea oamenilor ar prefera sanatatea decat o recompensa de milioane de dolari.

Vaccinul împotriva variolei este atât de periculos încât nu se mai poate obtine acum, în ciuda reactivarii variolei. Vaccinul împotriva rabiei se administrează numai după o expunere suspectă sau la persoane cu risc sporit, cum ar fi medicii veterinari. Vaccinul antipertussis-impotriva tusei convulsive cu celule întregi a fost retras de pe piața din America, cu un deceniu mai târziu decât de pe piața japoneză, din cauza unor cazuri severe de leziuni permanente ale creierului. Vaccinul acelular care l-a înlocuit este evident mai sigur, dar si mai putin eficient.

Raportul risc / beneficiu variază în funcție de frecvența și severitatea bolii, de siguranța vaccinului și de factorii individuali ai pacientului. Acestea trebuie evaluate de către pacient și medic, iar nu impuse de o agenție guvernamentală.

Varicela este amenințarea cea mai mediatizata folosită pentru implementarea vaccinarii și este probabil cea mai periculoasa în rândul bolilor prevenibile prin vaccinare, deoarece este atât de contagioasă. Există epidemii ocazionale, în general, începând cu o persoană infectată provenind de undeva în afara S.U.A. Majoritatea, dar în nici un caz toți oamenii care au avut rujeola, nu au fost vaccinați. Aproape toți fac o recuperare completă, cu o imunitate robustă, de lungă durată. Ultima moarte de rujeolă în S.U.A. a avut loc în 2015, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). Sunt potențialele complicagii ale rujeolei, inclusiv moartea la persoanele care nu pot fi vaccinate din cauza imunodeficienței, o justificare pentru revocarea drepturilor tuturor americanilor și stabilirea unui precedent pentru restricții și mai mari asupra dreptului nostru de a acorda sau refuza consimțământul pentru intervențiile medicale? În mod clar, nu.

Multe complicații grave au aparut dupa vaccinarea cu ROR (vaccinul impotriva rujeolei, oreonului si rubeolei) și sunt enumerate în prospectul producătorului, deși nu s-a dovedit o relație de cauzalitate. Potrivit unui raport realizat de Cochrane Collaboration-Organizatie Caritabila Britanica -in 2012, “Proiectarea si raportarea rezultatelor de siguranta in studiile de vaccinare ROR, atat pre- cat si post-marketing, sunt in mare masura inadecvate „(citat de Centrul național de informare privind vaccinurile ).

Avocații mandatului afirmă adesea că este nevoie de o rată de imunizare de 95% pentru a obține imunitatea populatiei. Cu toate acestea, în raportul de lege Oregon, Mary Holland și Chase Zachary de la Scoala de Drept NYU argumentează că imunitatea completă a populatiei și eradicarea rujeolei sunt imposibil de realizat, de aceea un obiectiv mai bun pentru populatie ar fi preventia și controlul bolilor. Cel mai bun rezultat ar decurge, după cum susțin ei, din consimțământul informat, comunicarea mai deschisă și abordările bazate pe studii de piata.

Chiar și fără a ține seama de efectele adverse ale vaccinului, rezultatele vaccinării aproape universale nu au fost complet pozitive. Varicela, când apare, este de patru până la cinci ori mai nociva decât în perioadele pre-vaccinale - porrivit Revistei Lancet Infectious Diseases - din cauza modificării distribuției de vârstă: mai mulți adulți, a căror imunitate bazată pe vaccin a scazut, și mai mulți sugari, care nu mai beneficiază de imunitate pasivă de la mama lor imună naturală, pentru a-i proteja în perioada cea mai vulnerabilă.

Varicela este o problemă dificilă, iar vaccinarea forțata in masa probabil nu o va rezolva. Măsuri mai bune de sănătate publică – detectarea din timp, identificarea surselor și izolarea; un vaccin mai eficient și mai sigur; sau un tratament eficient sunt in schimb necesare. Între timp, cei care aleg să nu se vaccineze acum pot declansa un focar sau pot fi izolați. Pacienții imunosupresați ar putea alege izolarea în orice caz, deoarece persoanele vaccinate pot, de asemenea, transmite rujeola, chiar dacă nu sunt bolnavi ei insisi.

Probleme pe care Congresul trebuie să le ia în considerare:

Producătorii sunt practic imuni la răspunderea pentru produse, astfel încât stimularea dezvoltării unor produse mai sigure este mult diminuată. Producătorii pot chiar refuza să pună la dispoziție un produs considerat mai sigur, cum ar fi vaccinul monovalent împotriva rujeolei, în locul ROR (pojar-oreion-rubeolă). Refuzul consumatorilor este singurul stimulent pentru a face un produs mai bun.

Există conflicte enorme de interes care implică relații lucrative cu furnizorii de vaccinuri.

Cercetarea posibilelor efecte adverse ale vaccinurilor este anulată, la fel ca și disidențele profesioniștilor.

Există multe mecanisme teoretice pentru efectele adverse ale vaccinurilor, în special la copiii cu creier în curs de dezvoltare și sisteme imunitare. Rețineți efectele devastatoare ale virusului Zika sau rubeolei asupra dezvoltării oamenilor, chiar dacă adulții pot avea infecții ușoare sau asimptomatice. Multe vaccinuri conțin viruși vii care intenționează să provoace o infecție ușoară. Creierul copiilor se dezvoltă rapid – orice interferență cu simfonia complexă de dezvoltare ar putea fi distrugătoare.

Vaccinurile nu sunt nici 100% sigure, nici 100% eficiente. Nici nu sunt singurele mijloace disponibile pentru controlul răspândirii bolii.

AAPS – Asociatia Medicilor si Chirurgilor Americani – considera ca drepturile la libertate sunt intransferabile. Pacienții și părinții au dreptul de a refuza vaccinarea, deși persoanele potențial contagioase pot fi restricționate în mișcările lor (de exemplu, ca în cazul Ebola), după cum este necesar pentru a proteja pe alții împotriva unui pericol clar și prezent. Persoanele nevaccinate care nu prezintă nici o expunere la o boală și nici o dovadă a unei boli nu reprezintă un pericol clar sau prezent.

AAPS reprezintă mii de medici în toate specialitățile la nivel național. A fost fondată în 1943 pentru a proteja medicina privată și relația pacient-medic.

Cu respect,

Jane M. Orient, MD, director executiv
Asociația medicilor și chirurgilor americani

Traducerea: FB Olivia Steer

Un comentariu :

  1. Cenzura în timpul coronavirusului: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/25/cenzura-in-vremea-coronavirusului/

    RăspundețiȘtergere