Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 6 decembrie 2007

Halal justitie: Membri ai CSM, forul suprem al moralitatii in justitie, anchetati pentru mita si fraudarea unui examen!

Niciun comentariu :
50.000 de euro fotoliul de procuror-sef
Cu 50.000 de euro se poate cumpara examenul de promovare a magistratilor in functii de conducere, concurs organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, forul suprem al moralitatii in Justitie. Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva a patru procurori, a unui judecator si a unui notar (fost judecator suprem). Subiectele au fost obtinute de la invinuita Gabriela Ghita, presedinta comisiei de examen, procuror la Inalta Curte de Casatie si Justitie, si date celor care au "cotizat".

Lantul mitei cuprinde si intermediari. Unul dintre ei, notarul Gheorghe Bucur, fost judecator la Curtea Suprema, "s-a angajat ca va interveni (si a reusit!) pe langa unii dintre membrii Sectiei de procurori ai CSM in scopul reusitei la examen a candidatului Dumitru Gheorghe", dupa cum rezulta din convorbirile telefonice inregistrate. Numele membrilor CSM implicati in fraudarea examenului nu au fost inca facute publice.

Cristian Deliorga (membru CSM, suspectat initial) ne-a declarat ca nu a favorizat pe nimeni. Dan Chiujdea, seful sectiei de procurori a CSM, a sustinut, de asemenea, ca "la mine nu a intervenit nimeni. Faptele pentru care s-a sesizat DNA sunt extrem de grave si vom sta la dispozitia procurorilor anticoruptie pentru a se face lumina. Evident ca imaginea noastra este sifonata acum".
Integral in Romania libera Joi, 6 decembrie 2007

Cititi si:
Cum intelege CSM sa faca o ancheta? - o radiografie a abuzurilor justitiei
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru
Dreptate pentru MISA si Gregorian Bivolaru - Vinovaţii pentru abuzurile din timpul percheziţiilor din 18 martie 2004 trebuie să plătească
Discriminarea scolii de Yoga MISA din nou pe agenda de lucru a OSCE la Varsovia, 24 Septembrie - 5 Octombrie 2007
Incalcarea sistematica, flagranta, a prezumtiei de nevinovatie, in cazul MISA, va duce la sanctionarea statului roman de catre CEDO
În România, dreptatea e mai dreaptă pentru unii
Gregorian Bivolaru si MISA in raportul independent Sistemul juridic din România - septembrie 2006, realizat de Societatea pentru Justitie (SoJust)
CAMPANIA ÎMPOTRIVA MIŞCĂRII PENTRU INTEGRARE SPIRITUALĂ ÎN ABSOLUT ŞI ÎNCĂLCAREA DREPTURILOR ŞI LIBERTĂŢILOR MEMBRILOR ORI SIMPATIZANŢILOR MISA

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu