Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 29 aprilie 2010

Incredibil!!! De furie masonii şi-au pierdut complet minţile! Masonul Sorin Ovidiu Bălan l-a atacat din nou pe Gregorian Bivolaru la Antena1! - Update

Niciun comentariu :
Cu câteva zile înaintea verdictului în procesul lui Gregorian Bivolaru relatam că diversiunile şi atacurile din presa s-au înmulţit exponential. În acel articol menţionam ca în spatele campaniei murdare se află o serie de securişti care l-au urmărit, hărţuit, torturat, bătut şi încarcerat pe Gregorian Bivolaru şi pe cursanţii săi, înainte de 1989. Aceşti securişti nu numai că nu au fost eliminaţi din sistem şi pedepsiţi pentru abuzurile lor, ei au fost chiar avansaţi în funcţii după revolutie şi, pentru a fi siguri că-şi menţin statutul de potentaţi ai sistemului, au intrat în noua frăţie a mafioţilor şi corupţilor avizi după bani, relaţii şi putere: satanica sectă a francmasoneriei. Devenită astăzi "noua nomenclatură", replică a nomenclaturii comuniste, francmasoneria a integrat de minune în rândurile sale activişti de partid, securiştii şi miliţieni deveniţi peste noapte "democraţi" şi "oameni de afaceri".

După verdictul clar de la Sibiu aceste mârşave atacuri par a se reînteţi. Atât securiştii pe care Gregorian Bivolaru i-a lăsat fără avansări şi funcţii evadând din arestul Securitaţii cât şi francmasonii sunt extrem de furioşi pentru că liderul MISA a fost declarat nevinovat de către judecatori şi că astfel au ieşit la iveală înscenările, abuzurile şi vinovăţia procurorilor. Ei nici măcar nu mai ţin cont de faptul că atacându-l din nou, se demasca o dată în plus ca fiind autorii abuzurilor politieneşti, campaniilor mediatice calomnioase şi înscenărilor judiciare, făcute la adresa MISA şi a lui Gregorian Bivolaru. Reamintim că motivul supărării francmasonilor pe Gregorian Bivolaru şi adevaratul motiv al hărţuirii sale prin înscenări judiciare şi campanii media este publicarea mai multor cărţi în care a dezvăluit adevărul despre secta lor satanică mondială. Pentru aceste publicaţii a fost ameninţat cu moartea, în 1995 i-a fost aruncată casa în aer, iar după 2004 i-a fost înscenat încă un dosar penal sub acuzaţia de antisemitism, deşi cărţile conţin dezvăluiri doar despre francmasonerie.

Imediat după verdictului de la Sibiu câteva personaje şi-au exprimat prin mass media "sfânta mânie" că un judecător din justiţia română a îndrăznit să ia o decizie complet diferită de linşajul public care a fost practicat până acum la adresa lui Gregorian Bivolaru. Printre acestea, Sorin Ovidiu Bălan, fiul torţionarului Bălan, şef al Miliţiei din Brăila pe vremea lui Ceauşescu, a lansat un nou atac plin de calomnii la adresa lui Gregorian Bivolaru şi a yoghinilor, în direct pe postul tv Antena 1. Pe parcursul emisiunii, pe lânga seria obişnuită de minciuni, diversiuni şi calomnii debitate, Bălan a mai spus şi o mulţime de inepţii evidente pentru aproape oricine. Una dintre acestea a fost încercarea penibilă de "a face din vorbe" publicul să creadă mai departe într-o presupusă "vinovăţie" a lui Gregorian Bivolaru, prin ignorarea şi minimalizarea sentinţei date recent de Tribunalul din Sibiu. În plus furia lui de semidoct i-a întunecat atât de tare mintea, încât a ajuns să susţină aberaţia că Mircea Eliade n-a fost considerat de către Securitate un duşman al comunismului, contrazicând astfel cercetări făcute de specialişti, bazate pe documentele din arhivele Securităţii. O altă minciună aberantă, verificabilă de către oricine studiază biografia scriitorului, este afirmaţia că Mircea Eliade ar fi făcut o vizită în România comunistă, unde s-ar fi întâlnit cu nişte "academicieni".

Totuşi este de apreciat că Sorin Ovidiu Bălan a avut şi un moment de sinceritate pe parcursul emisiunii. După ce a spus că a fost direct implicat în descinderile împotriva MISA din martie 2004, în final el a recunoscut că operaţiunea "nu a avut ca scop arestarea sau dovedirea vreunei vini" ci a fost o diversiune lansată de regimul francmasonului Adrian Năstase, menită să acopere mediatic intrarea în puşcărie a deputatului PSD cu nume asemănător, Gabriel Bivolaru, cel care a dat o gaură de 50 de milioane de euro BRD-ului şi care era bun prieten, partener de afaceri şi consătean cu fostul prim-ministru. Ne intrebăm şi noi în mod firesc: dacă descinderile nu au avut scop juridic şi dacă nici în urma lor nu s-au găsit dovezi convingătoare pentru instanţa de judecată atunci cum s-ar putea numi evenimentele din martie 2004 altfel decât gigantice abuzuri!

În clipul de mai jos îl puteţi vedea pe "reporterul" Sorin Ovidiu Bălan, în timpul înmormântării rituale masonice a lui Florian Pittiş, fost francmason de grad 33. Observaţi în imaginea din dreapta jos, panglica alb-violet, specifică doliului masonic şi total străină de obiceiurile creştin-ortodoxe, aflată pe braţul masonului Sorin Ovidiu Bălan. Detalii şi la http://filme-misa.blogspot.com/2007/11/obolanii-ies-la-iveala-nc-unul-din.html




O dovadă în plus a apartenenţei lui Bălan la francmasonerie, sunt câteva pagini scanate din Buletinul informativ al ritului masonic scoţian antic şi acceptat. Pe ultima pagină a unui numar din anul 2007 se poate vedea semnătura redactorului Sorin Ovidiu Bălan, francmason de grad 32 în acest rit scoţian antic şi acceptat.

Documentul relevă intensa propagandă masonică facută pentru a racola cât mai multi preoţi şi ierarhi ortodocşi, cu scopul de a transforma Biserica ortodoxă într-o anexă a acestei secte satanice.

Click aici pentru a vedea toate paginile scanate din Buletinul Masonic pe scribd.

Reamintim că în 18 martie 2004, la Antena 1, reporterul-mason (sau mai corect spus masonul-reporter) Sorin Ovidiu Bălan anunţa minţind fără nici un pic de ruşine: „Azi la orele 7 s-a declanşat cea mai mare operaţiune împotriva traficului de droguri şi a traficului de fiinţe umane din România post decembristã.“ În cadrul acerbei campanii de presă anti-MISA care a urmat, S.O. Bălan s-a remarcat prin fanatism, calomnii, minciuni grosolane, viclenie, instigare şi lipsă de realism.


Acelaşi reporter participa după doi ani în calitate de "avocat al diavolului", la emisiunea aceluiaşi Madalin Ionescu, la „Miezul Problemei“ de pe Naţional TV, unde MISA şi Gregorian Bivolaru erau acuzaţi de anti-semitism pentru publicarea cărţilor anti-masonice (nicidecum antisemite) precum „Dezvăluiri cutremurătoare despre modul în care francmasoneria încearcă să distrugă România”, „SIDA şi francmasoneria” şi „Francmasoneria – misterele dezvăluite ale unei gigantice conspiraţii satanice planetare”.

Secretul înverşunării lui Bălan a ieşit la iveală atunci când acesta a apărut printre “fraţii” masoni care au purtat sicriul lui Florian Pittiş. Fost purtător de cuvânt al marii loji masonice din România, Pittiş a fost înmormântat pe 7 august 2007, conform unui bizar ritual masonic, la acesta participând în mod revoltător şi preoţi ortodocşi, încălcând hotărârile de condamnare a masoneriei ale Sinodului BOR din 11 martie 1937, care sunt încă în vigoare. Printre cei şapte “fraţi” care i-au purtat sicriul lui Pittiş l-am recunoscut cu stupoare pe înverşunatul militant anti-MISA din 2004, Sorin Ovidiu Bălan.

Tot în aceeaşi perioadă a apărut pe Internet un document-bombă sub titlul “Armaghedonul masonic 2007”, document în mod evident redactat de persoane din interiorul marii loji a României. Conform acestuia, Sorin Ovidiu Bălan, mason fiind până în măduva oaselor, a avut rolul de a racola pentru secta masoneriei o serie întreagă de jurnalişti pe care i-a supus iniţierii în tainele frăţiei Kominterniste condusă de Eugen Ovidiu Chirovici. Dintre „noii” fraţi masoni, cel mai mult s-au remarcat jurnaliştii George Gabriel Stănescu, Lidia Popeangă şi Alecu Racoviceanu – de la ziarul Gardianul, de departe cea mai înverşunată voce din presa scrisă în campania anti MISA, care în 2005 a mers până într-acolo încât a pus o recompensă pe capul lui Gregorian Bivolaru.

Sorin Ovidiu Bãlan - Activitate profesională:
1984-1989 - redactor stagiar şi apoi redactor la secţia de anchete şi reportaje, numită la vremea aceea "Morala-Reportaj", cotidianul "Scânteia Tineretului"
1989-1992 - şef de secţie, redactor-şef adjunct la cotidianul "Tineretul Liber"
1992-1994 - coordonator al secţiilor "Reporteri speciali", "Servicii secrete", "Eveniment", "Detectivi" la "Evenimentul zilei"
1994-1997 - fondator şi redactor-şef "Ziua"
1997-1999 - fondator şi director general al Agenţiei de investigaţii jurnalistice "Universul"
1999-2003 - realizator "Brigada Mobila" la Antena 1
intre 2003-2005 - fondator şi redactor-şef "Gardianul" şi realizator al jurnalului de la ora 17.00, Antena 1
2005-prezent - realizator "Echipa de Investigaţii", Naţional TV

Sorin Ovidiu Bălan se regaseste la Pozitia 343 in lista de masoni publicata in Armagedonul Masonic 2007.

Cititi si:
Cu cateva zile inaintea verdictului in procesul lui Gregorian Bivolaru diversiunile si atacurile din presa s-au inmultit exponential!
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru
Satanism si capete de mort in ritualurile masonilor
Ziarele „Ziua” si „Gardianul”, în prag de faliment
Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua
Cine sunt fondatorii si detinatorii ziarului Gardianul?
Urmeaza falimentul Realitatea tv si al publicatiilor Mediapro?
Mercenarii din mass media instigă opinia publică şi Biserica împotriva MISA
Agentii de influenta ai masoneriei din mass media il calomniaza pe Gregorian Bivolaru
Testamentul masonului de gradul 33 Florian Pittis reveleaza adevaratele sale preocupari "spirituale"
Propaganda masonica numai cu cadavre convenabile
Originile Masoneriei releva caracterul satanic al organizaţiei
"Ingerii" masoneriei au copite!!
Mentalitatea francmasonică

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu