Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 19 decembrie 2008

Sorin Simion sluga supusa a masonilor templieri face de rusine meseria de jurnalist

Niciun comentariu :
Sorin Simion de la Gardianul a publicat ieri un articol jenant, care a avut evident doar rolul de a influenta opina publica si justitia cu o zi inaintea termenului in procesul inscenat mai multor yoghini ai MISA in frunte cu mentorul spiritual Gregorian Bivolaru.

Iata cateva comentarii la aberatiile publicate de acest individ care-si spune ziarist:
- "«Gurul» suedez din Malmo" - Gregorian Bivolaru nu se considera un "guru" si nici nu este suedez chiar daca a primit azil politic in aceasta tara in urma abuzurilor facute de justitia si autoritatile romane.
- "Dupa ce a obtinut azil în Suedia, de Anul Nou 2006, fostul lider MISA a disparut o vreme din prim-plan." - Din aceasta fraza tragem concluzia ca fie Sorin Simion nu stie ce scrie fie nu si-a citit propriul ziar unde Gregorian Bivolaru a fost o tinta constanta a atacurilor si calomniilor in ultimii 4 ani.
- "seminarii despre Continenta sexuala si noroc" -Noroc??? Curiosi sa stim cat de bine cunoaste Sorin Simion limba suedeza ca sa poata citi anunturile de pe pagina http://natha.se/ am consultat pe internet un dictionar de unde am aflat ca in limba suedeza "lycka" insemna si "noroc" dar si "fericire". Cum insa Sorin Simion nu prea a avut norocul sa afle e ce fericirea si cum poate fi ea obtinuta in urma practicarii cu succes a continentei sexuale se pare ca a ales mai curand termenul alternativ, care in acest context este absolut complet lipsit de sens.
- "platesc scump aceasta ucenicie: aproximativ 24 de euro cursul si 17 euro seminarul" - Nu are rost sa comentam prea mult pentru ca aici prostia si stupiditatea ziaristului devin deja evidente. Oricine a urmat un curs de yoga, un seminar ori o conferinta in Romania stie ca preturile practicate in general sunt cu mult mai mari decat sumele enuntate iar cursurile MISA nu se inscriu in aceasta regula ci au preturi mai accesibile. Desigur incercand sa traga discutia pe terenul materialismului Sorin Simion esueaza atat in contextul social-economic romanesc si cu atat mai mult in cel suedez.
- "O perioada de timp a parut ca Bivolaru s-a retras din prim-planul activitatilor yoghine" - Nu stim cui i s-a parut, realitatea este ca Gregorian Bivolaru desi aflat fizic la mii de kilometri a fost prezent atat in viata spirituala romaneasca cat si, din pacate, in paginile calomnioase ale unor ziare precum Gardianul si Ziua, care apartin in mod oficial masoneriei.
- "In urma cu câteva zile, mai precis in data de 9 decembrie, la sediul scolii de yoga „Natha” din Malmo a inceput un nou curs de yoga, sustinut de „maestrul yoga Gregorian Bivolaru”, dupa cum anunta pagina de internet a scolii." - Evenimentul este prezentat ca fiind ceva neobisnuit insa cursurile de yoga si continenta sexuala din Suedia se desfasoara de cativa ani buni fara sa a ne fi semnalat Gardianul acest lucru. Unde este noutatea? Poate in ceea ce uita sa mentioneze "ziaristul": cursul este realizat de Grieg prin intermediul unei inregistrari video care intradevar este una recenta dupa cum anunta pagina de web a NATHA Malmo.

In rest urmeaza obisnuita poezie obsedanta cu care romanilor li se spala creierul de atatia ani de zile: urinoterapie, sex in grup, secta, pornografie, trafic de persoane, sclavie moderna, nelipsita poza facuta pe plaja la Costinesti si obtinuta pe cai ilegale, precum si prezentarea deformata a intregii istorii care este din nou repovestita. Care e valoarea de stire acestui articol? Unde e noutatea daca cursul a avut loc pe 9 decembrie? Evident ca la aceste intrebari Sorin Simion nu va raspunde la fel cum nu a mentionat in articolul sau faptul ca a doua zi urma sa aiba loc un nou termen in procesul yoghinilor MISA si ca in fata Tribunalului era programat un miting de protest impotriva abuzurilor judecatorului Matei Dorel George.

Iata ca astfel manipularea si comanda politica devin mai mult decat evidente, avand in vedere ca mitingul de protest si infatisarea din procesul de astazi nu au fost si nu vor fi deloc relatate in presa, ca de obicei.

Sa mai amintim aici si un alt caz absolut singular in presa romanesca: ziarul Gardianul alaturi de ziarul Ziua au oferit o recompensa pentru prinderea lui Gregorian Bivolaru, cele doua ziare organizand o adevarata campanie publicitara de presa, o instigare murdara de a "vana" o persoana nevinovata in conditiile in care existau zeci sau sute de alti oameni judecati si condamnati, pentru care nu s-a luat niciodata o astfel de masura. Prin aceasta campanie de incalcare a prezumtiei de nevinovatie, s-a urmarit si ca imaginea lui Gregorian Bivolaru sa fie asociata cu un infractor foarte periculos, desi nu exista nici atunci si nici astazi un verdict judecatoresc in acest sens, ba mai mult, el fusese victima unor abuzuri ale justitiei.

Cititi si:
Stirea care nu exista pentru presa: Mitingul MISA de la Tribunalul municipiului Bucuresti, 19 decembrie 2008
Ziarul masonic Gardianul il ataca din nou pe Gregorian Bivolaru chiar in preziua procesului de la Tribunal
Abuzurile judecatorului Matei Dorel George in cazul MISA
Sorin Simion sluga supusa a masonilor templieri face de rusine meseria de jurnalist
Procesul împotriva yoghinilor MISA şi a lui Gregorian Bivolaru continuă cu noi abuzuri şocante ale judecătorului Matei Dorel George
Emil Berdeli de la Gardianul continua campania impotriva MISA si de influentare a justitiei, conform ordinelor primite
Cine sunt cei care atacă MISA prin intermediul ziarului de şantaj Gardianul?
Cine sunt fondatorii si detinatorii ziarului Gardianul?
Gardianul ignoră cu nesimţire normele deontologice
Minciunile lui Emil Berdeli au picioare scurte, insa din pacate calomnia ramane si afecteaza imaginea celor acuzati pe nedrept

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu