Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 19 decembrie 2008

Ziarul masonic Gardianul il ataca din nou pe Gregorian Bivolaru chiar in preziua procesului de la Tribunal

Niciun comentariu :
Gardianul, oficiosul masonilor templieri si al securistilor reciclati a publicat ieri un articol ce il ataca pe Gregorian Bivolaru chiar cu o zi inaintea unui nou termen al procesului ce are loc la Tribunalul municipiului Bucuresti. Coincidenta? NU! Ziaristii acestui cotidian ce publica in permanenta o multime de articole elogioase la adresa masoneriei si-au facut un obicei din a scrie la comanda atacuri la adresa MISA si a lui Gregorian Bivolaru chiar in zilele ce premerg termenele de judecata in care sunt acuzati fatasmagoric yoghinii. De altfel rezultatul ultimului sondaj de opinie initiat pe blog (aflat si acum pe coloana din dreapta) vorbeste de la sine: 78% la suta dintre cititori sunt de parere ca ziarul masonic Gardianul si-a facut un obicei din a sincroniza campania sa calomnioasa la adresa MISA cu termenele proceselor intentate yoghinilor pentru a influenta publicul si justitia.

De acesta data insa articolul plin de minciuni, calomnii si chiar prostii evidente din Gardianul, ce nu ofera nici o informatie complet reala sau utila si care a fost preluat si mediatizat de mai multe organe de presa mai are si un alt rol: acela de a neutraliza o stire absolut reala dar suparatorare pentru unii si anume cea despre mitingul de protest ce are loc la astazi, la aceasta ora in fata tribunalului municipiului Bucuresti impotriva abuzurilor judecatorului Matei Dorel George. Acest judecator a incalcat in mod repetat codul de procedura penala in cazul intentat lui Gregorian Bivolaru si a membrilor MISA. Cateva din abuzurile socante realizate pana la inceputul acestui an le puteti lectura in articolul Procesul împotriva yoghinilor MISA şi a lui Gregorian Bivolaru continuă cu noi abuzuri şocante ale judecătorului Matei Dorel George. Abuzurile si interpretarea stramba a legilor au continuat si chiar s-au agravat in cursul termenelor de judecata din acest an. Iata aici o enumerare a abuzurilor judecatorului Matei Dorel George in cazul MISA.

Costica Cojocaru comenteaza si el in articolul Lectii Suedeze situatia actuala si modul in care presa este folosita pe post de berbec in distrugerea si compromiterea justitiei din Romania.

Acest atac al mass media poate insa sa reveleze pentru cei inteligenti adevarata situatie in cazul de fata. Veti putea observa foarte bine servilismul si atitudinea partinitoare a presei comparand mediatizarea excesiva a unor informatii false lansate ieri de Gardianul si reflectarea nula sau ca si inexistenta in presa a protestului yoghinilor de astazi, ce reflecta cenzurarea tuturor informatiilor ce ar putea sa ofere o imagine obiectiva asupra cazului MISA.

Sa mai amintim aici si un alt caz absolut singular in presa romanesca: ziarul Gardianul alaturi de ziarul Ziua au oferit o recompensa pentru prinderea lui Gregorian Bivolaru, cele doua ziare organizand o adevarata campanie publicitara de presa, o instigare murdara de a "vana" o persoana nevinovata in conditiile in care existau zeci sau sute de alti oameni judecati si condamnati, pentru care nu s-a luat niciodata o astfel de masura. Prin aceasta campanie de incalcare a prezumtiei de nevinovatie, s-a urmarit si ca imaginea lui Gregorian Bivolaru sa fie asociata cu un infractor foarte periculos, desi nu exista nici atunci si nici astazi un verdict judecatoresc in acest sens, ba mai mult, el fusese victima unor abuzuri ale justitiei.

Vom reveni cu alte comentarii pe acest subiect.



Cititi si:
Stirea care nu exista pentru presa: Mitingul MISA de la Tribunalul municipiului Bucuresti, 19 decembrie 2008
Ziarul masonic Gardianul il ataca din nou pe Gregorian Bivolaru chiar in preziua procesului de la Tribunal
Abuzurile judecatorului Matei Dorel George in cazul MISA
Sorin Simion sluga supusa a masonilor templieri face de rusine meseria de jurnalist
Procesul împotriva yoghinilor MISA şi a lui Gregorian Bivolaru continuă cu noi abuzuri şocante ale judecătorului Matei Dorel George
Emil Berdeli de la Gardianul continua campania impotriva MISA si de influentare a justitiei, conform ordinelor primite
Cine sunt cei care atacă MISA prin intermediul ziarului de şantaj Gardianul?
Cine sunt fondatorii si detinatorii ziarului Gardianul?
Gardianul ignoră cu nesimţire normele deontologice
Minciunile lui Emil Berdeli au picioare scurte, insa din pacate calomnia ramane si afecteaza imaginea celor acuzati pe nedrept

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu