Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 3 martie 2009

Romania data pe mana asasinilor economici de la FMI

Niciun comentariu :
Desi s-a discutat public indelung faptul ca un imprumut de la FMI este de nedorit si este ultima varianta pe care o va adopta Romania, aflam astazi ca guvernantii romani negociaza un imprumut cu aceasta institutie a guvernului secret mondial. Acest lucru se face dupa ce FMI a facut presiuni sa ne imprumute cu bani! Evident ca aceasta insistenta de a ne inrobi financiar, numai spre binele Romaniei nu este. Insa coruptia si manevrele oculte din guvernarea Romaniei au prioritate si nu va conta faptul ca rambursarea imprumutului este extrem de costisitoare si ca, de regula, tarii creditate i se impun conditii aberante precum cresterea impozitelor si taxelor, in fapt inadmisibile imixtiuni in politica interna. Ca sa nu mai spunem faptul ca de multe ori conditiile imprumutului raman secrete pentru public.

Dar daca se acorda acest imprumut cum vor fi folositi banii? Macar vor fi folosti eficient? Romania este fortata sa faca acest gen de cheltuieli si imprumuturi pentru a intra intr-o criza economica profunda (la fel ca celelalte tari din zona) si a fi la mana masoneriei mondiale.

Pentru a intelege mecanismul prin care sunt aduse la faliment tarile, sau prin care oamenii sunt transformati in sclavi, cu ajutorul creditelor acordate de banci, va recomandam vizionarea filmelor documentare: In Debt We Trust, inrobirea prin credite si Creditul ca instrument de inrobire a omenirii.

Cititi cu atentie si despre dedesubturile acordarii de imprumuturi in articolele:
Dezvăluirile unui asasin economic confirmă punerea în practică a directivelor trasate de Protocoalele maeştrilor francmasoni
Interviu cu John Perkins, fost asasin economic: «Trebuie să cerem corporaţiilor să facă lumea mai bună»
Comisia Trilaterală controlează din umbră economia mondială

Pe aceeasi tema:
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Criza financiara mondiala este provocata deliberat
Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii
Dedesubturile trecutului financiar al Statelor Unite - Conspiraţiile şi crimele care au pus temeliile băncilor americane

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu