Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 4 octombrie 2010

Cipul implantabil RFID promovat de Facebook si Coca-Cola in Israel. In Oradea seful comunitatii evreiesti este de acord cu implantarea cipului in mana

Niciun comentariu :
Vizitatorii parcului de amuzament Coca-Cola Village, din Israel, primesc la intrare bratari RFID care transmit diferitele lor locatii, cum ar fi topoganele pe apa sau jocurile video, direct pe o pagina Facebook ce monitorizeza toate miscarile lor. De asemenea bratara ce contine un microcip RFID permite etichetarea automata a fotografiilor ce sunt uploadate pe Facebook.

Aparent pentru cei care viziteaza parcul de amuzament Coca-Cola Village actiunea de urmarire si localizare a putatorilor de cip RFID este o distractie, o "chestie cool". Insa in realitate jocul acesta nu e decat un mic "antrenament" pentru ziua in care oamenii vor fi implantati direct in mana cu microcipuri RFID.


Da, Facebook este o retea de socializare de evitat si asta nu doar pentru ca promoveaza tehnologia RFID pentru localizarea oamenilor. Din pacate putini sunt cei care cunosc periculozitatea acestui portal. Mark Zuckerberg, cofondator si principal actionar al companiei, un american de 26 de ani avand origini evreiesti, ateu declarat, a starnit deja in presa mai multe scandaluri in legatura cu lipsa de respect fata de utilizatori si fata de drepturile lor. Din pacate nici Facebook nu se detaseaza de aceasta pozitie si continua sa fie o companie ce incalca in permanenta confidentialitatea datelor si intimitatea userilor in ciuda multiplelor proteste ale acestora. Pana si specialiştii Comisiei Europene au criticat dur oficialii Facebook şi au caracterizat schimbări recente aduse setărilor de bază ale reţelei ca fiind "inacceptabile". Specialiştii europeni au cerut in mod expres oficialilor Facebook sa asigure confidenţialitatea datelor în mediul online. Aceste declaraţii au venit după ce membrii Senatului american s-au arătat îngrijoraţi de schimbările iniţiate de Facebook, care le permit utilizatorilor să partajeze informaţii şi cu alte site-uri. De asemenea exista de mai mult timp informatii ca datele personale ale utilizatorilor sunt vandute companiilor de marketing sau diverselor agentii de informatii si ca finantatorii Facebook au legaturi stranse cu diverse institutii din domeniul apararii si securitatii nationale americane.

Va invitam sa urmariti si opinia actorului Jesse Woodrow care intr-o postare video este extrem de direct in a sustine ca experimentele de acest gen reprezinta ultimii pasi inaintea implantarii in corpul uman a "Semnului Fiarei" - microcipul RFID.


Nici romanii nu vor scapa de aceste implanturi cu microcip RFID. Felix Koppelman presedintele comunitatii evreiesti din Oradea este absolut sigur ca implantarea cipurilor in mana este ceva normal care "tine de securitatea fiecarui stat", iar "statele primeaza asupra religiei". Domnul Koppelman mai spune ca religionarii evrei n-au nimic impotriva implantarii unui cip in mana si ca in ortodoxie doar capii bisericii (dintre care unii sunt "de gasca") trebuie sa aiba un cuvant de zis in aceasta problema. De asemenea i s-ar parea normal ca in curand fiecare om sa poata plati cumparaturile doar prin scanarea cipului implantat in mana chiar daca asta ar inseamna pierderea libertatilor individuale. Mai multe comentarii si aberatii despre amenintarile teroriste care ne pandesc la fiecare pas urmariti in clip.


De ce credeti ca a vorbit seful comunitatii evreiesti despre cipul implantabil desi toate autoritatile romanesti au negat ca se va ajunge vreodata la asa ceva? Oare Felix Koppelman stie ceva in plus?

Reamintim ca in Romania pe langa pasaportul biometric deja lansat anul acesta, se vor introduce in curand cardul de sanatate si cartea de identitate ce contin cipuri RFID iar in viitor se mai intentioneaza si lansarea portalului e-Romania care va centraliza datele obtinute din diverse sisteme de culegere a datelor.

Vă recomandăm să citiţi întrega categorie Cipuri, în special articolele:
e-Romania - guvernul României îndeplineşte visul de control global total al familiei Rockefeller
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID
Identificarea biometrică este un program masonic!
La un pas de Semnul Fiarei, un documentar de Katherine Albrecht
Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht
Liderii PD-L vor sa impuna si buletine cu cip biometric
De la 1 ianuarie 2009 pasapoartele românilor contin cipuri
Revista go4it: "Buletinele electronice sunt vulnerabile şi ar trebui desfiinţate"
RATB vrea sa renunte la biletele de hartie si sa foloseasca doar cartele electronice cu cip RFID incorporat
Masoneria mondiala vrea sa ne bage cipuri in creier
Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă
Medvedev face reclama unei monede unice globale

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu