Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 23 iulie 2011

Autorul atentatelor de la Oslo este un mason cu convingeri sioniste si anti-islamiste. Israelul se află în spatele masacrului din Norvegia!

3 comentarii :
Israelul a aruncat in aer sediul guvernului norvegian si a asasinat, prin intermediul unui zombi francmason, zeci de copii ai politicienilor laburisti, la o zi dupa ce ministrul de externe laburist al Norvegiei a declarat ca va recunoaste statul palestinian, cerand totodata ca ocupatia evreiasca a Palestinei sa inceteze imediat. Acesta este raspunsul la intrebarea clasica "Cui prodest?" - Cui ii foloseste acest atentat?

Nota!
Nu veti gasi aceste informatii nicaieri in presa "libera". In cateva cazuri cel mult este abia pomenita apartenenta asasinului la secta masonica. Conspiratia satanica, protejarea mafiotilor francmasoni si musamalizarea crimelor functioneaza din plin la nivel international chiar si cand este vorba de un oribil genocid precum cel din Norvegia. Acum realizati cat de marsava si periculoasa pentru umanitate este francmasoneria? Salvati si raspanditi aceste informatii cu sau fara precizarea sursei. Altfel veti fi si voi victimele acestei secte teroriste sub pretextul ca planeta este suprapopulata! TOATA LUMEA TREBUIE SA AFLE ADEVARUL!

Cel putin 90 de persoane au murit si peste 100 au fost ranite, vineri, in ceea ce este un atentat fara precedent in istoria capitalei Norvegiei. O explozie langa sediul Guvernului, urmata de un atentat intr-o tabara de tineri, un pachet suspect detectat la o televiziune si amenintari cu bomba intr-un tren care mergea spre aeroportul din Oslo sunt evenimentele care au zguduit, vineri, Norvegia. Explozia de la Guvern a fost urmata la scurt timp de inca una, putin mai tarziu televiziunile de stiri anuntand un atac armat intr-o tabara de tineret de langa Oslo, unde tinerii membri ai partidului de la putere aveau o intrunire.

Autorul atacului armat de pe insula norvegiana Utoya a impuscat in cap mai multe persoane ranite de rafalele de gloante lansate intial la intamplare catre multime si apoi a fugarit o parte din victime pe toata insula, sustin martorii atentatului de la scoala de vara a tineretului laburist. Anders Behring Breivik, norvegianul de 32 de ani retinut de politie, apare pe o lista din anul 2008 a masonilor lojii norvegiene St. Olaus TD Three pillars, ce a fost publicata pe site-ul televiziunii nationale TV2. Totodata de pe contul de facebook al atentatorului (blocat intre timp) unde acesta isi declara apartenenta la secta francmasoneriei (ce grijulii sunt cei de la facebook!) a fost salvata o fotografie in tinuta masonica.

Francmasonul a sosit pe insula Utoya imbracat in politist si a inceput sa traga cu arma in cei 700 de copii si tineri cu varste intre 13 si 25 de ani, dupa ce li s-a adresat sub pretextul ca vrea sa le povesteasca despre atentatul din Oslo. El a fost vazut, de asemenea imbracat in politist, in apropierea locului exploziilor din Oslo cu doua ore inainte de incidentul de pe insula.

Un ofiter de paza de pe insula Utoya spune ca suspectul s-a deplasat pe insula intr-o dubita argintie si ca acesta purta vesta antiglont si avea un pistol si o puşcă automată.

Anders Behring Breivik a fost arestat chiar pe insula unde a avut loc masacrul tinerilor laburisti. In cadrul acestui partid (de guvernamant) se discutase anterior o motiune care solicita sanctiuni militare impotriva Israelului daca acest stat continua bombardamentele aviatice impotriva administratiei Hamas si a populatiei palestiniene din Gaza.

Cu doar o zi inaintea atentatului, ministrului de externe norvegian a declarat in tabara tinerilor laburisti de pe insula Utoya, cu o verticalitate de admirat, ca Norvegia trebuie sa recunoasca statul Palestinian, iar ocupatia evreiasca a teritoriilor palestiniene trebuie sa inceteze imediat.

Vezi aici un articol pe site-ul televiziunii nationale TV2 care prezinta vizita ministrului de externe in tabara in care a doua zi a avut loc masacrul. In articol apare o imagine in care este vizibil un banner cu mesajul "Boicotati Israelul!"
In plus Israelul avea si alte nemultumiri:
  • Norvegia a refuzat investii israeliene. Ziarul Haaertz relata anul trecut:
"Un fond de investitii norvegian in domeniul petrolier cu o valoare 450 miliarde euro a exclus doua firme israeliene implicate in dezvoltare pe motive de etica, a declarat ministrul de finante al Norvegiei."
  • Ministrul de externe al Israelului Avigdor Lieberman a acuza acum doi ani Norvegia ca promoveaza anti-semitismul;
  • Norvegia a anuntat recent un plan de a-si retrage trupele din razboiul contra Libiei;
Daca pana acum nu a putut indupleca aceasta tara nordica sa ii reprezinte interesele la ONU, premierul israelian Benjamin Netanyahu a reusit insa sa cumpere foarte ieftin voturile României si Bulgariei impotriva statului palestinian. Canalul TV israelian Channel 2 a dezvaluit in seara zilei de 12 iulie 2011 ca pretul votului acestor doua state impotriva recunoasterii unui stat palestinian in cadrul ONU, a constat în acordarea unui numar de permise de muncă pentru lucratorii romani si bulgari (in calitate de colectori de gunoi si lucratori in constructii) si zboruri ieftine din Israel. Cat de "dragut" si de semnificativ!

Revenind la autorul atentatului, potrivit publicatiei Aftenposten Anders Behring Breivik, adeptul sectei masonice, posta de regula mesaje pline de ura pe forumurile de discutii online, in care se descria ca fiind "anti-islamic", "nationalist" si "pro-israelian".


Sursa foto: Reuters

Imagine din elicopter in timpul atacului. In stanga o victima ranita aflata in apa implora mila asasinului (in picioare intr-o uniforma de culoare inchisa) la picioarele caruia zac mai multe cadavre

Mai multe cadavre zac pe marginea insulei


Cativa supravietuitori ai macelului au dus la identificarea criminalului. "Eu si cu alti amici ne-am intins pe jos printre cadavre si ne-am prefacut ca suntem morti. Ii puteam auzi rasuflarea atacatorului si ii puteam auzi bocancii cand pasea", a fost declaratia terifiantă a unui martor. El a reusit sa il identifice pe agresor din imaginile difuzate de televiziunea norvegiana.

Politia inca nu poate spune cu certitudine daca autorul, care risca cel mult 21 de ani de închisoare, a actionat singur sau are complici. De asemenea va fi dificil de stabilit daca autorul celui mai mare atentat din istoria Norvegiei a fost "candidatul manciurian", un asasin programat mental de catre secta masonica, de catre elitele illuminati ori de catre MOSSAD.

Anders Behring Breivik nu este singurul caz de terorist mason care a asasinat copii. Pe 13 martie 1996 Thomas Hamilton in varsta de 43 de ani a impuscat 17 oameni in Dunblane, Scotia - 1 invatator si 16 copii de clasa a 5-a si a 6-a (http://www.trutv.com/library/crime/notorious_murders/mass/dunblane_massacre/index.html). Ulterior a iesit la iveala apartenenta acestuia la francmasonerie si complicitatea "fratilor" sai de loja politisti care i-au permis sa detina arme de foc (http://news.scotsman.com/freemasonry/Masons-to-reveal-secret-list.2481005.jp).

Un alt caz celebru de asasinat masonic este cel al lui Michael Brea, un actor cunoscut pentru rolurile sale din serialul american "Betty cea urâtă" şi din musicalul "Dansul dragostei 3D" (Step-Up 3D). El şi-a ucis mama cu o sabie masonica de ceremonial in timp ce il invoca pe "marele arhitect al universului", dupa ce revenise de la o intrunire a lojii masonice din care facea parte. Corpul mamei sale a fost gasit intr-o pozitie ingenunchiata, decapitat si macelarit.

Mai jos gasiti si alte cazuri in care francmasoneria in colaborare cu oficialitati ale statelor au realizat atentate impotriva populatiei pasnice:
Istoria se repeta: Atentatele teroriste sunt facute pentru a justifica "masuri de crestere a securitatii"
Documentar BBC2 despre terorismul NATO in Europa - Operation Gladio
Operatiunea Gladio: echipele teroriste ale NATO, echipate, finantate si antrenate de catre CIA si serviciul secret britanic MI6
Oficiali europeni confirma implicarea serviciilor secrete americane si israeliene in "atentatele" din 11 septembrie 2001
Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojei Propaganda Due
Stiri indezirabile elitei oculte: Benazir Bhutto declara ca Osama este mort iar apoi este si ea asasinata
NATO si terorismul psihotronic de stat

Surse text si foto:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2017709/Pictured-The-blond-Norwegian-32-arrested-holiday-island-massacre-linked-Oslo-car-bomb-blasts.html

Anders Behring Breivik listat in 2008 intr-o loja norvegiana, pe site-ul televiziunii TV2

Articol in ziarul Dagbladet

Articol pe site-ul televiziunii nationale TV2 care prezinta vizita ministrului de externe in tabara in care a doua zi a avut loc masacrul

Salvari realizate de pe contul de facebook al atentatorului, blocat intre timp, unde acesta isi declara si apartenenta la francmasonerie

http://i54.tinypic.com/f1e9lt.png

3 comentarii :

  1. Ia traduceti voi in romana: "and a one-time Freemason".

    Apoi traduceti in norvegiana: "detaliile nu conteaza cand vrei sa demonstrezi ceva".

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai cauta... avea gradul 3 intr-o loja ioanita in care gradul maxim e 10. De aici http://www.dagbladet.no/2011/07/23/nyheter/terror/drap/17421854/

    Cum nu stii norvegiana ... vezi aici cu google translate

    RăspundețiȘtergere
  3. E interesant de urmarit in ce directie evolueaza tam-tam-ul 'presei libere': aflam ce mare luptator impotriva musulmanilor e zombilica. Se vede de pe luna ata alba a cusaturii: si de-ar fi asa, cat e de logic sa ucizi 100 de compatrioti si sa pretinzi ca lupti impotriva islamului?

    RăspundețiȘtergere