Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 18 ianuarie 2012

Gregorian Bivolaru, un Jan van Helsing al României

Niciun comentariu :
Scoala de Yoga MISA nu s-a bucurat niciodată de toleranţa autorităţilor, cu toate că yoghinii sunt nişte oameni foarte paşnici. În decursul timpului în cadrul acestei şcoli de yoga s-au făcut însă multe dezvăluiri zguduitoare despre activităţile masoneriei mondiale şi despre planurile ei secrete de viitor care urmează să se aplice la nivelul întregii planete în anii care vor veni.

Cea mai deranjantă dezvăluire – mai ales pentru masonii de pretutindeni – a fost ştirea „bombă” că viruşii declanşatori pentru SIDA şi Ebola şi mai recent virusul declanşator pentru SAR au fost fiecare creaţi în mod artificial în laborator la ordinul şi cu finanţarea masonilor pentru a se putea reduce în felul acesta, printr-un sinistru genocid planetar populaţia planetei la numai 1 miliard de locuitori. Acest plan criminal urmează să fie pus în aplicare pentru că în viziunea dementă a masonilor suprapopulaţia poate declanşa o mulţime de neajunsuri planetare şi în plus un număr prea mare de oameni este mult mai greu de manipulat şi de stăpânit.

[Recunoaşterea publică şi confirmarea acestor planuri a venit recent prin anunţul creării într-un laborator olandez a unui virus mutant extrem de contagios al gripei aviare H5N1. Anunţul a fost făcut la o conferinţă a concernelor farmaceutice ce a fost organizată în Malta acolo unde se află şi cartierul general al unei importante organizaţii francmasonice internaţionale.]

La toate acestea s-a adăugat şi faptul că Gregorian Bivolaru a publicat o carte cu dezvăluiri senzaţionale intitulată „Semnale şi ordine francmasonice secrete transmise prin presă. Cum pot fi ele recunoscute cu uşurinţă de românii inteligenţi şi care este în realitate semnificaţia lor ascunsă”, în care a făcut pentru prima oară publice semnele şi mesajele ultrasecrete pe care masonii de pretutindeni le folosesc de zeci de ani în taină, atunci când dau într-un mod „discret” anumite ordine celorlalţi „fraţi” masoni, atât în cadrul apariţiilor din emisiunile TV cât şi prin fotografiile lor care apar în presă, atunci când ei sunt fotografiaţi făcând anumite gesturi secrete ce implică un anumit „cod” misterios care este cunoscut numai de ei.

O conferinţă incendiară pe care Gregorian Bivolaru a ţinut-o la Paris cu ocazia unei deplasări în Franţa (vezi şi video mai jos), conferinţă în cadrul căreia el a vorbit cu mult curaj despre multe „adevăruri” interzise şi despre uriaşa conspiraţie planetară pe care masonii o urzesc de zeci de ani profitând de înalte protecţii guvernamentale – mai ales în S.U.A. (unde simbolurile lor oculte sunt deloc întâmplător prezente pe bancnotele de un dolar), „a umplut paharul” iritării masonilor.

În viziunea lor, Gregorian Bivolaru era un fel de Jan van Helsing al României, care îi deranja din ce în ce mai mult prin dezvăluirea în masă a unor secrete „înfricoşătoare” care sunt ştiute numai de cei mai mari conducători ai masoneriei, undeva la vârf. De aceea masonii au apelat pe ascuns la „fratele” Adrian Năstase, care după cum se ştie în anumite cercuri ale puterii din România este şi el mason (chiar cu un grad mare) pentru ca să-l „reducă” la tăcere pe Gregorian Bivolaru, trimiţându-l după gratii şi tototdată i-au cerut lui Adrian să distrugă cu ajutorul puterii de care dispune MISA. Pentru acest important serviciu masonii i-au promis în schimb un ajutor total în ceea ce priveşte alegerea sa ca preşedinte al României.

La scurt timp după această înţelegere care a fost realizată cu masonii din S.U.A., la ordinele care au fost date din „umbră” de Adrian Năstase, Poliţia română şi Procuratura au declanşat cea mai mare acţiune din ultimii 15 ani care a fost intitulată „Operaţiunea Christ”. Atunci deodată, la un semnal ce a fost dat din biroul lui Adrian Năstase, după mulţi ani de pace şi armonie, autorităţile au pornit „mineriada” împotriva yoghinilor şi au început să le urmărească atent activitatea, să-i tracaseze, să-i ancheteze şi chiar au ajuns să-l aresteze pentru câteva zile pe Gregorian Bivolaru pentru nişte motive hilare. În cursul descinderilor în forţă şi a percheziţiilor au fost săvârşite multe abuzuri şi ilegalităţi, iar multor yoghini le-au fost ridicate fără procese verbale diferite obiecte şi bunuri care după aceea nu le-au mai fost înapoiate. Marea majoritate a românilor nu ştiu că yoghinilor li se trage tot necazul de la masoni şi de la Adrian Năstase...

[Notă: Jan Van Helsing este autorul volumelor „Organizaţiile secrete şi puterea lor în secolul XX” care fac dezvăluiri cutremurătoare şi şocante privitoare la francmasonerie şi la jocul puterii şi al banilor, la modul în care câteva organizaţii secrete conduc din umbră planeta urmărindu-şi propriile interese care implică, printre altele, şi subordonarea completă a marii majorităţi a omenirii. Datorită dezvăluirilor formidabile pe care el le face, cărţile lui Van Helsing au fost interzise de către francmasoni în Germania.]

Cităm în continuare în sprijinul afirmaţiilor de mai sus un fragment din cartea Războiul nevăzut II: autor Cornel Dan Niculae, Ed. Carpathia Rex, 2004, p. 236 :

„Obedienţa lui A. Năstase faţă de masonerie a devenit categoric făţişă după ce Eugen Ovidiu Chirovici a devenit, în anul 2003, prin furtul a 34 de voturi, şeful Marii Loji Naţionale Române. Deja şef la „I.M.M.-uri” (unde se vehiculează importante fonduri europene nerambursabile), Chirovici era şi consilier al primului-ministru al României, Adrian Năstase. La scurt timp se declanşează atacul oficial al serviciilor secrete româneşti, procuraturii şi poliţiei împotriva Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (cea mai virulentă mişcare anti-masonică din România, ce editase revista Masoneria), prin arestarea liderului acesteia, yoghinul Bivolaru (sub numele lui Gregorian Bivolaru au mai apărut lucrări precum: Dezvăluiri senzaţionale referitoare la acţiunile şi planurile satanice ale Francmasoneriei Mondiale; sau Francmasoneria. Misterele dezvăluite ale unei gigantice conspiraţii satanice planetare). În instrumentarea cazului „gurului Bivolaru” s-a recunoscut oficial implicarea serviciului secret al Ministerului de Interne (UM 0962). Şeful acestui serviciu, Virgil Ardelean este la rândul său mason, având titlul Quattuor Coronati. Acest serviciu, ca şi ministerul, are la conducere mai mulţi masoni. La înmormântarea unuia dintre foştii şefi ai UM 0962, Fl. Calapod, „au fost mai mulţi masoni decât cruci şi gropi în cimitir”(cf. Evenimentul Zilei din 17.05.2004, căruia un mason i-a declarat: „Am sub mine şi deasupra mea mulţi fraţi masoni şefi de spitale ori cu grade şi funcţii importante în armată, în servicii secrete şi membri marcanţi din toate partidele politice importante”). La S.R.I. sunt cunoscuţi ca fiind masoni ofiţerii Ovidiu Soare (şef de divizie), Victor Marcu, Aurel Rogojan, Vasile Iancu şi chiar, mai recent, Radu Timofte (după ce se declarase anti-mason înainte de a fi director S.R.I.). Chiar şi şeful armatei române, generalul Mihail Popescu, şef al Marelui Stat Major, a fost convertit de masonerie.”

Bibliografie:
Jan Van Helsing, Secret Societies and Their Power in the 20th Century, ed. Ewertverlag S.L. (1995)
Ed Decker, The Dark Side of Freemasonry, ed. Huntington House Publishers (September 1, 1994)
David Icke, The Biggest Secret, The Book That Will Change the World, ed. Bridge of Love Publications UK ,1999
Alan B. Jones, How The World Really Works, ed. ABJ Press (January 1997)
Ralph Epperson, Masonry: Conspiracy Against Christianity - Evidence That the Masonic Lodge Has a Secret Agenda, ed. Publius Press
John Ankerberg, John Weldon, The Facts on the Masonic Lodge, ed. Harvest House Publishers (January 1, 2003)
Stephen Knight, The Brotherhood: The Explosive Expose of the Secret World of the Freemasons, ed. HarperCollins; New Ed edition (1985)
Sursa: yogaesoteric.net

Citiţi şi:
Cazul Gregorian Bivolaru – un record al rezistenţei faţă de abuzurile autorităţilor statului român şi ale presei aservite (1)
Incredibil!!! De furie masonii şi-au pierdut complet minţile! Masonul Sorin Ovidiu Bălan l-a atacat din nou pe Gregorian Bivolaru la Antena1!
Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu