Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 19 februarie 2011

Fabula noii ordini mondiale: Cum este aplicat mecanismul complacerii in ignoranta pentru a ne indobitoci si a fi apoi jupuiti de tot ce mai avem

Niciun comentariu :
Privind cel putin din perspectiva ultimilor 20 de ani orice om intreg la minte si cu o memorie macar vaga poate remarca faptul ca asistam, in paralel cu o asa zisa evolutie a nivelului de trai, la o degradare profunda si accelerata a conceptului de fiinta umana libera, constienta si autonoma. America tara care odinioara era considerata un model de respectare a libertatilor si drepturilor individuale a ajuns astazi in doar cativa ani timp o copie a Germaniei naziste sau a Rusiei staliniste (vezi filmul regretatului regizor Aaron Russo America: de la Libertate la Fascism), insa la o scara mult mai mare datorita inaltelor tehnologii de supraveghere de care nu dispuneau regimurile dictatorile ale predecesorilor.

Astazi in America s-a ales praful de mult trambitata libertate de exprimare datorita careia au fost finantate statii de radio precum Vocea Americii si Europa libera ce transmiteau emisiuni si stiri necenzurate in tarile oprimate de comunism. Ba chiar s-a ajuns la situatia paradoxala in care mass media ruseasca de limba engleza (Pravda, Rusia Today) sa dezvaluie azi cenzura, abuzurile si ilegalitatile autoritatilor americane. Din pacate datorita influentei americane la nivel global si a retelelor de influenta oculta ale francmasoneriei tot mai multe tari urmeaza trendul american de regres al societatilor lor intr-o dictatura globalizata planetara, cu o populatie deprimata si manipulata mediatic si psihotronic, lipsita de libertati si supusa unui control informatizat total. Asa cum a dezvaluit acelasi Aaron Russo toate aceste schimbari fac parte dintr-un plan global al "elitelor" banchere ale lumii, aceleasi care au declansat si cele doua razboaie mondiale ale secolului XX, de a instaura o dictatura planetara de inspiratie luciferica (vezi articolele Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID si e-Romania - guvernul României îndeplineşte visul de control global total al familiei Rockefeller; Aaron Russo- dezvăluiri complete).

Astazi multi oameni au inteles deja si multi altii continua sa inteleaga ca in lumea in care traim ceva este profund gresit. Multi dintre ei se trezesc la realitate insa marea majoritate continua sa duca o viata "linistita" in caldura propriei lor "cocini" hranindu-se cu laturile aruncate de altii precum in fabula animata prezentata de Mihai Stoian in postarea "Elitele (cu doua picioare) si Masele (cu masa mare)". La comentariile si avertismentele lui am adaugat si un clip in care bancherii, "dihaniile cu doua chishoare" ale vremurilor noastre, isi dezvaluie adevarata fata:


Elitele (cu doua picioare) si Masele (cu masa mare)

Noi metode de manipulare in masa
Cu aceasta postare vreau sa deschid o discutie despre situatia oamenilor la ora actuala si schemele mentale care sunt “injectate” prin mijloacele de propaganda in capetele oamenilor astfel incat ei sa nu mai reactioneze la realitatea inconjuratoare ci sa formeze ceea ce putem numi autocenzura.
La ora actuala, aplicarea sistematica a unor scheme de manipulare in masa a dus la formarea unui sistem opresiv auto-indus astfel incat oamenii nu mai au nevoie de gardieni care sa ii puna in inchisoare pentru ca se pun ei singuri acolo si chiar isi pazesc unul altuia poarta. Si pentru ca aceasta inchisoare nu se vede cu ochiii fizici (desi sunt din ce in ce mai multe inchisori fizice pentru cei care se incapataneaza sa nu accepte aceasta “realitate” indusa) ea este usor de deghizat in tot felul de concepte “politically correct” sau principii de viata asa zis moderna care nu fac altceva decat sa structureze in mintea oamenilor adevaratele fortarete ale ignorantei, inchisori ale sufletului in care suferinta deghizata in fericire fara viata este si ramane singura realitate iar viata fara orizont sau perspectiva ramane singura perspectiva cunoscuta.
Fortele demoniace si Constiinta care incearca sa ne trezeasca
In acest context desenul animat “prikoke” este o adevarata lectie … pentru cei care pot sa mai reactioneze. Putem intelege aici lectia atat la nivelul individului cat si la nivelul individului socializat. In cazul individului, “dihaniile cu doua picioare” fiind de fapt tentatiile si fortele demoniace care il mentin pe individ in ignoranta unui bine unic si de necontestat.
Mecanismele cu care “dihaniile” il mentin pe om intr-o viata mizera de ignoranta sunt chiar frica de a nu pierde ceea ce a dobandit pana acum si necunoasterea optiunilor avute. Omul ignorant isi pazeste cu strasnicie cusca pentru ca lui i se pare ca aceasta cusca il pazeste de toate relele din afara. Astfel el prefera sa isi faca tot felul de idei fantasmagorice despre viata si despre orizonturile pe care le poate avea, totul construit cu mare grija astfel incat el sa ramana mereu in jurul troacei cu laturi aburinde. Toate consecintele dezastruoase ale acestei atitudini inerte si ignorante sunt mascate in nevoile imediate si in aparenta bunavointa ale acestor forte care ne dau “tot ceea ce avem nevoie”. Insa aceasta numai cu conditia sa nu aflam care ar fi cu adevarat nevoile profunde ale sufletului nostru pentru ca atunci am vedea ca am ajuns sa ne multumim numai cu “laturi”. Vocea pisicii in povestea lui Prikoke este de fapt vocea constiintei care cauta sa ne trezeasca pana nu este prea tarziu.
Lectia lui prikoke la nivel individual este clara si dura: ridica-te Prikoke pana nu este prea tarziu si ia masurile necesare pentru ca altfel vei trece prin experienta tragica a sacrificiului. Atunci demonii care te-au tentat sa duci o viata anosta in complacere vor veni sa te jupoaie (atat la propriu cat si la figurat) de tot ceea ce au investit in tine pentru a ramane din nou fara nimic.
Acesta lectie insa se aplica foarte bine si pentru individul socializat, pentru marea masa a oamenilor care traiesc cu “laturile” propagandei de stat si care nu mai sunt in stare sa reactioneze atunci cand li se spune ceva despre libertate sau despre pericolele care il pasc daca nu se ridica sa scape din cusca ce le-a fost pregatita de catre elitele care sunt in acest caz “dihaniile cu doua picioare”. Aceste elite trans-nationale, care se cred a fi superioare maselor de ignoranti tocmai pentru ca reusesc sa ii prosteasca si sa ii tina inchisi in aceste cocini mentale, sunt niste dihanii care nu se gandesc decat la cum sa ne fie lor bine. Ei isi folosesc viclenia pentru a se deghiza in lideri de partide politice opuse, pentru a se infiltra in toate structurile statului si pentru a-si urmari protocoalele cu cea mai mare perseverenta.
Una dintre cele mai mari iluzii pe care “dihaniile cu doua picioare” le vand miliardelor de Prikoke este “binele unic”. Acest “bine unic” se sugereaza ca este furnizat din afara (prima grava manipulare) si nu poate sa fie supus nici unei analize critice fara riscul de a fi imediat catalogat drept terorist, extremist …etc. Acest bine nu poate sa fie decat cel gandit de ei, si pentru a obtine iluzia completa, orice alternativa de bine de un alt fel este violent eliminata din apropierea victimelor.
Prikoke pe care il vedem aproape pretutindeni in societatea moderna, este cel care striga “teoria conspiratiei” catre orice vietate care cauta sa il previna ca viata pe care o duce el este o viata de compromis si ignoranta, este o viata de mizerie in care el este hranit in mod intentionat cu “laturi”. Insa acesti prikoke din realitatea de zi cu zi au o cusca ceva mai mare, in ea este inclusa si o casa, o masina, o familie, si chiar ceva spatiu de miscare. Insa la nivel mental si spiritual sufletul acestor prikoke se afla in aceeasi cocina stramta pe care o vedem in acest desen animat. Merita sa reflectam la aceste realitati si sa vedem daca nu cumva ne aflam in aceeasi situatie.

Lectia insa este aceeasi: ridica-te Prikoke si urmeaza-ti inima catre libertate caci timpul sacrificiului se apropie si dihaniile cu doua picioare (elitele mondiale) vor veni sa te jupoaie insutit de tot ceea ce au investit in tine!
Cine are urechi de auzit sa auda si ochi de vazut sa vada!
Cititi si:
De ce si pentru cine pregateste SUA sute de mii de cosciuge?
Download - Joc final (Endgame), film de Alex Jones, cu subtitrare in limba româna
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
In comparatie cu dictatura masonica mondiala, dictatura lui Ceausescu era o gradinita - Monitorizare electronica totala, invadarea intimitatii si cenzura presei
O societate secreta chineza ameninta societatea Illuminati daca va continua planurile de depopulare planetara
Video despre Illuminati, francmasonerie, manipulare media, organizatia secreta Skull and Bones, planul de dominare mondiala: noua ordine mondiala
FRANCMASONERIA, MISTERELE DEZVALUITE ALE UNEI GIGANTICE CONSPIRATII SATANICE PLANETARE
Ne indreptam catre o societate globalizata dictatoriala? - SUA si Marea Britanie restrang drepturile civile
Dictatura monitorizarii tehnologice
In SUA s-a oficializat dictatura militara si controlul maselor

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu