Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 11 decembrie 2007

Cutremur in Justitia romaneasca. Pe cand unul si in mass media?

Niciun comentariu :
In timp ce in mass media continua subiecte gen Elodia, un subiect extrem de fierbinte trece aproape neobservat: cel al magistratilor corupti din Consiliul Superior al Magistraturii. Evolutiile recente sunt extrem de interesante. Se pare ca efectul va fi unul de domino, unii dintre cei implicati facand acuzatii ce releva dedesubturile murdare ale Justitie Române. Probabil ca vom asista la tot mai multe astfel de dezvaluiri ale coruptiei celor care ne conduc avand in vedere ca acest aspect este stimulat din punct de vedere astrologic de apropiata intrare a planetei Pluto in zodia Capricorn in ianuarie 2008, de cand tot mai multe lucruri ascunse vor iesi la iveala si cand structurile si conceptiile invechite vor trebui sa dispara.
Iata deci de ce in cadrul CSM-ului o mana se spala pe alta si un procuror este pe cale a fi facut scapat de arestul cerut de catre DNA. Pentru a ii fi inchisa gura care ar putea sa spuna multe... A doua stire ne releva legaturile pe care Dinu Patriciu le are cu Justitia prin intermediul unei angajate Rompetrol care este in acelasi timp si persoana din comisia de examinare care influenteaza in proportie de 80% cine va detine posturile de procurori sefi!!

CSM apara procurorii care iau spaga
de Andreea Pora HotNews.ro, Marţi, 11 decembrie 2007, 18:57

CSM se reuneste marti seara, la cererea DNA, pentru a se pronunta asupra arestarii preventive a procurorilor Dumitru Gheorghe si Eugen Cojocaru. Cererea vine dupa ce luni seara, membrii CSM au votat pentru retinerea lui Dumitru Gheorghe, procurorul care a dat spaga 15.000 de euro pentru a cistiga concursul pentru functia de sef al Parchetului de pe linga Curtea de Apel Pitestil, dar nu au vrut sa se pronunte si in ce-l priveste pe Eugen Cojocaru, procuror la Parchetul General si membru supleant in comisia de examinare, cel care a luat mita. Laura Kovesi si Daniel Morar au criticat in termeni duri CSM. " Membrii CSM si-au incalcat obligatiile preofesionale. Nu au dreptul la indecizie, nu pentru asta au fost trimisi in CSM. Asteptam sa se pronunte" a declarat pentru HotNews.ro Daniel Morar.
Citeste restul stirii.

O angajata a lui Patriciu decide procurorii-sefi din toata tara
de Alina Neagu HotNews.ro, Marţi, 11 decembrie 2007, 21:31

O angajata a companiei Rompetrol decide cine ar trebui sa fie procuror-sef peste parchete din toata tara. Intr-o plangere penala adresata DNA, Gabriela Ghita, procuror la Parchetul general si presedinta comisiei de examinare, urmarita penal in dosarul privind fraudarea concursurilor pentru procurori, sustine ca Irina Berar, examinatorul pe probleme de management, este angajata firmei Rompetrol. Mai mult, nota data de angajata Rompetrol stabileste, in proportie de 80%, cine va obtine postul de procuror-sef.
Citeste restul stirii.

Citeste si:
Halal justitie: Membri ai CSM, forul suprem al moralitatii in justitie, anchetati pentru mita si fraudarea unui examen!
Loja lui Patriciu
Agentii de influenta ai masoneriei din mass media il calomniaza pe Gregorian Bivolaru
Masonul Patriciu a castigat in justitie procesul cu SRI referitor la ascultarile telefonice ilegale. Noi ce mai asteptam?
Cum intelege CSM sa faca o ancheta? - o radiografie a abuzurilor justitiei
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru
Dreptate pentru MISA si Gregorian Bivolaru - Vinovaţii pentru abuzurile din timpul percheziţiilor din 18 martie 2004 trebuie să plătească
Discriminarea scolii de Yoga MISA din nou pe agenda de lucru a OSCE la Varsovia, 24 Septembrie - 5 Octombrie 2007
Incalcarea sistematica, flagranta, a prezumtiei de nevinovatie, in cazul MISA, va duce la sanctionarea statului roman de catre CEDO
În România, dreptatea e mai dreaptă pentru unii
Gregorian Bivolaru si MISA in raportul independent Sistemul juridic din România - septembrie 2006, realizat de Societatea pentru Justitie (SoJust)
CAMPANIA ÎMPOTRIVA MIŞCĂRII PENTRU INTEGRARE SPIRITUALĂ ÎN ABSOLUT ŞI ÎNCĂLCAREA DREPTURILOR ŞI LIBERTĂŢILOR MEMBRILOR ORI SIMPATIZANŢILOR MISA

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu