Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 10 martie 2010

Urmeaza falimentul Realitatea tv si al publicatiilor Mediapro?

Niciun comentariu :
Agentia internationala de presa Reuters a solicitat deschiderea procedurii de insolventa in cazul Realitatea TV si NewsIn, detinute de Grupul Realitatea-Catavencu, controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. Reuters are de incasat de la Realitatea TV si NewsIn datorii in valoare totala de 60.000 lei. Anterior, agentia de presa Mediafax a solicitat si ea intrarea in insolventa a televiziunii Realitatea TV, pentru datorii de 50.000 de euro. La acestea se adauga a treia cerere de insolventa, inaintata de compania System Design & Integration (SDI), a carei plangere va fi discutata de magistrati in cursul acestei luni.

De asemenea 2 firme au solicitat in instanta insolvenţa SC Publimedia International SA, firmă controlată de şeful imperiului Media Pro, Adrian Sârbu. Publimedia Internaţional este unul dintre cei mai mari publisheri de presă scrisa din Romania, editând, printre altele, cotidianele "Ziarul Financiar", "Pro Sport" si "Gandul" si revistele "Business Magazin", "Pro TV Magazin" si “The One”.

De amintit faptul ca anterior printre falimentele din presa romaneasca s-au numarat si ziarele Business Standard, Cotidianul, Ziua si Gardianul.

Ca fapt divers este interesant de mentionat faptul ca ziarele Ziua si Gardianul, cele mai mari publicatii de propaganda masonica din Romania, si-au incetat activitatea si pe online in jurul datei de 24 ianuarie 2010, dupa ce anterior fusese sistata varianta print. In aceeasi perioada s-au implinit 5 ani de la momentul in care aceste doua ziare au pornit impreuna cu Realitatea TV, B1 si Prima Tv, o noua campanie publicitara negativa, contra lui Gregorian Bivolaru: cazul incredibilei recompense oferite pentru informatii ce ar putea duce la prinderea acestuia. Prin aceasta campanie imaginea lui Gregorian Bivolaru s-a vrut a fi asociata cu un infractor foarte periculos, desi nu exista nici un verdict judecatoresc in acest sens, ba mai mult, fusese victima unor abuzuri ale autoritatilor, fapt confirmat si de justitia suedeza. Gabriel Andreescu pe atunci editorialist la "Ziua" aminteste in scrisoarea sa de incetare a colaborarii cu acest ziar, momentul "nefericit si ilegal" al anuntului referitor la recompensa:
"Scrisesem un editorial "aspru" privind nefericita si ilegala idee de a publica un anunt de recompensa pentru prinderea lui Gregorian Bivolaru. Editorialul a fost refuzat. Am mers atunci la Rosca Stanescu pentru a cere o explicatie. Mi-a zis ca anuntul fusese retras si, acum, nu i se pare firesc sa fie pus sub acuzare chiar in paginile ziarului pe care-l conducea. Am acceptat. Era o situatie pe care o puteam trata, la randul meu, cu simt al masurii. Apoi, Ziua si-a deteriorat jurnalismul luna de la luna."
Aceasta campanie de hartuire a unui om incomod atat inainte de 1989 cat si dupa aceea, care in mod normal ar fi trebuit sa se bucure de prezumtia de nevinovatie, este unica in istoria presei postdecembriste si a fost pornita in mod evident la comanda masoneriei. Pentru orice om de bun simt este evidenta discrepanta dintre felul in care aceste organisme de presa trateaza MISA pe de o parte si francmasoneria pe de alta parte. Campaniile de propaganda favorabile organizatiilor francmasonice sunt intr-un contrast puternic cu multitudinea de campanii murdare si mincinoase realizate de catre anumite institutii mass media impotriva MISA si a liderului Gregorian Bivolaru, autorul mai multor lucrari ce fac dezvaluiri despre francmasonerie, putin cunoscute pana la momentul publicarii lor.


Cititi si:
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru
Satanism si capete de mort in ritualurile masonilor
Ziarele „Ziua” si „Gardianul”, în prag de faliment
Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua
Cine sunt fondatorii si detinatorii ziarului Gardianul?
Mercenarii din mass media instigă opinia publică şi Biserica împotriva MISA
ŞOBolanii ies la iveala: Încă unul din atacatorii înverşunaţi ai MISA se dovedeşte a fi mason
MTV Romania, televiziunea trustului MediaPro, a difuzat un megaritual masonic ocult închinat Satanei
"Ingerii" masoneriei au copite!!
Originile Masoneriei releva caracterul satanic al organizaţiei
Video despre Illuminati, francmasonerie, manipulare media, organizatia secreta Skull and Bones, planul de dominare mondiala: noua ordine mondiala
Mentalitatea francmasonică

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu