Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 30 ianuarie 2011

Minciunile lui Gelu Voican despre Gregorian Bivolaru

Niciun comentariu :
Imagine preluată din cotidianul Evenimentul Zilei

În data de 28 ianuarie 2011 în cotidianul România Liberă apare articolul ”Gelu Voican Voiculescu şi-a aproximat suferinţa la 748.000 de euro”, semnat de Andreea Pocotila. Interesant cum își motivează domnul Gelu Voican Voiculescu acțiunile de informator al securității... Din acest motiv îmi permit o opinie:

Să vă reîmprospătez memoria domnule Voican, aducându-vă aminte amănunte pe care le ocoliți și despre care nu vă place să vorbiți. Un amănunt important este că faceți parte din masonerie. Din acest motiv ați avut de suferit în perioada comunistă. Tot dumneavoastră domnule Gelu Voican în acea perioadă ați dorit să-l aveți în masonerie pe domnul Gregorian Bivolaru. Din fericire pentru noi domnul Bivolaru Gregorian v-a refuzat.

Dialogul: GV: ”avem nevoie de cărămizi de bază”; BG: ”am o relație la fabrica de cărămizi refractare”, vă spune ceva domnule Gelu Voican?

Da, este adevărat domnul Gregorian Bivolaru nu v-a îngreunat situația și nu s-a compromis prin a deveni la rândul său un informator al securității și nu a dat nici o declarație împotriva dumneavoastră. În schimb, drept răsplată, dumneavoastră sub identitatea de Călugăru ce ați făcut? Ați cerut supraveghere continuă și muncă de reeducare pentru domnul Gregorian Bivolaru. Mințiți cu nerușinare când afirmați faptul că Gregorian Bivolaru a declarat ulterior că și-a propus să-l omoare pe Ceaușescu. Niciodată domnul Bivolaru nu a avut această intenție în comparație cu domnia voastră care nu este străină de asasinarea familiei Ceauşescu.

Mai am câteva întrebări de bun simț:
- Dacă Gregorian Bivolaru este un ”inofensiv” în viziunea dumneavoastră, de ce este maltratat de securitate şi serviciile secrete de peste trei decenii?
- De ce convorbirile telefonice a domnului Gregorian Bivolaru interceptate abuziv au devenit dintr-o data secret de stat? ; ”Mai mult decât atât, instanţa nu a avut posibilitatea practică de a verifica legalitatea obţinerii acestor înregistrări în condiţiile în care autorizaţiile de interceptare a acestora au fost clasificate ca fiind secrete de stat.” (extras din Sentinţa Penală nr. 86 din 23 aprilie 2010).
- Dacă Gregorian Bivolaru este ”insignifiant” în viziunea dumneavoastră domnule Gelu Voican de ce a existat în 2004 ”Operațiunea Crist”? De ce atâta energie, bani publici, forțe armate alarmate pentru război angrenate ca să-l distrugă pe Gregorian Bivolaru? De ce toate acestea domnule Gelu Voican Voiculescu?

Ce religie aveți domnule Gelu Voican Voiculescu? Ați uitat că v-ați convertit la Islamism? Nu am nimic împotriva acestui fapt, dar nu am cum să uit acea emisiune de pe postul Tele7ABC din 1994 (așa cum afirmați) unde ne făceați apoteoza creştinismului în timp ce domnia voastră nu mai era creştin de multă vreme. Citez cu exactitate: “existența MISA, a MISA-ei este un atentat la spiritualitatea noastră ortodoxă... “ De ce ne mai vorbiți de ortodoxie domnule Gelu Voican? Nu ar fi mai bine să ne oferiți exemple din Coran?

Iată ce ați mai declarat în aceea emisiune:
Imediat după revoluția din decembrie la Ministerul de Interne s-a adus o listă cu cazuri de oameni care au fost închiși în spitalele de psihiatrie de către securitate. L-am văzut pe liste pe dl Bivolaru și am exclamat: «îl cunosc pe acest om, a fost arestat pentru că a făcut yoga»“.

Deci iată cum mințiți cu nerușinare domnule Gelu Voican. În acea emisiune declarați că Gregorian Bivolaru a fost arestat pentru că practica yoga. După 17 ani afirmați că a fost închis pentru evadare. Da, motivul aparent legal era evadarea, dar realitatea este că domnul Gregorian Bivolaru a fost arestat pentru că practica yoga. Oare un așa zis ”inofensiv” este băgat forțat de securitate într-un spital psihiatric? Rolul securității este să se ocupe de inofensivi?

Ați uitat să precizați aceste lucruri domnule Gelu Voican Voiculescu. Dacă doriți vă pot pune la dispoziție înregistrarea video pentru o reactivare a memoriei și a faptelor. Aţi uitat domnule Gelu Voican ultima frază a moderatoarei acelei emisiuni, dar o expun cu exactitate acum: “Într-o lume nebună și debusolată, într-o perioadă în care scara valorilor s-a răsturnat, într-o societate în care lipsa și impostura iau avânt, iar realitatea și credulitatea evoluează exponențial, într-o țară în care vindecătorii și salvatorii nației apar peste noapte și dispar la fel de repede, grotescul capătă trăsături umane – idoli cu picioare de lut și chip de mucava au punctat periodic în toate domeniile tangibile înmulţite cu 8 sau cu 16, o tranziție care în cele din urmă trebuie să devină morala. Am încercat să arătăm ce se poate ascunde în spatele unei așa zise eliberări spirituale, vom spune că am reușit atunci când oricare dintre noi pus în fața tentației de a-și substitui realitatea cu dorința, falsul cu adevărul și Creștinul cu Păgânul se va întreba: cine mai are nevoie de guru?“.

Dacă analizăm cu luciditate această frază ne întrebăm logic ce sens are ea în finalul unei emisiuni televizate? Citiți cu atenție și căutați sensul cuvintelor bold uite. Toată această frază reprezintă un mesaj masonic. Este un ordin mascat contra a tot ceea ce poate fi spiritual și profund uman. Acesta este de fapt adevărul domnule mason Gelu Voican Voiculescu. Sunteţi un mason impertinent, care a fost informator al securității sub numele Călugăru și ați încercat să-l racolați pe domnul Gregorian Bivolaru în masonerie. Nu v-a mers, acum mințiți, calomniați pentru că așa impune un protocol masonic. Vă lăudați în CV cu funcţia de prim vicepreşedinte al Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului (OADO). Și apoi ați fost președinte interimar, dar în ce condiții domnule Gelu Voican Voiculescu?

Ia să vedem ce zice cotidianul Curentul în 6 decembrie 2006:
Scaletchi acuză DNA că «este copia Direcţiei a 6-a a Securităţii»".
Fostul președinte al Organizației pentru Apărarea Drepturilor Omului (OADO), Florentin Scaletchi, trimis în judecată pentru corupție a acuzat ieri, în fața Comisiei pentru Drepturile Omului (CDO) din Camera Deputaților, faptul că "DNA este copia Direcției a 6-a a Securității". Scaletchi a criticat și modul în care s-a desfășurat ancheta, învinuindu-i pe procurori de faptul că nu i-au respectat drepturile. De asemenea, el a arătat că prin această acțiune s-a încercat lovirea în alte persoane, respectiv senatori, deputaţi, judecători, el fiind o falsă victimă. "Țapul ispășitor" a arătat că SRI a operat ascultarea telefoanelor sale imediat după ce OADO a avut poziții publice în privința ministrului justiției, Monica Macovei, pe subiecte ținând de proprietatea părinților acesteia și cazul MISA”.

Nu vi se pare ciudat domnule Gelu Voican Voiculescu faptul că dumneavoastră sunteți mai mereu prezent în viața domnului Gregorian Bivolaru? Ce fel de drepturi apărați de fapt? Cum vă permiteţi să jigniți, să calomniați să asupriți oameni și apoi să vă dați mare apărător al drepturilor oamenilor? Nu vi se pare straniu? Nu, evident, pentru că așa este de fapt politica masoneriei bazată pe protocoalele masonice. În încheiere îl voi cita pe domnul Gregorian Bivolaru din aceeași emisiune de pe Tele 7ABC: “Ați vrut să mă racolați în francmasonerie... Despre acest lucru am fost întrebat de către securitate și atunci nu am făcut declarații pentru a nu vă îngreuna situația, pentru că erați închis”.

Articol de Costică Cojocaru

vineri, 28 ianuarie 2011

Efectele pe care le-au avut asupra vieţii lui Gregorian Bivolaru notele informative date de masonul Gelu Voican Voiculescu la securitate

Niciun comentariu :
Recent masonul Gelu Voican Voiculescu, cel care a condus în 1990 structurile fostului Departament al Securităţii Statului, a dat statul român în judecată cerând 748.000 de euro despăgubiri pentru "suferinţele îndurate în perioada comunistă". Această plângere a fost înaintată justiţiei în ciuda apariţiei unor documente de arhivă care dovedesc că Voiculescu a turnat la securitate mai multe persoane, în principal pe Gregorian Bivolaru, Paul Goma şi inginerul Alexandru Tocineanu, delaţiunile sale având grave consecinţe pentru viaţa şi sănătatea celor amintiţi. Pentru a-şi susţine cauza Voiculescu a continuat să propage prin presă în cadrul unor articole sau interviuri, aceleaşi minciuni cu care ne-a obişnuit de mai mulţi ani. O parte dintre ele le-am dezvăluit în articolul Gelu Voican Voiculescu - prins din nou cu minciuna.


Este important de menţionat că Gelu Voican Voiculescu a încercat încă din anul 1983 să-l racoleze în masonerie pe Gregorian Bivolaru. Refuzul categoric al lui Grieg de a adera la gruparea francmasonică conspirativă din care mai făcea parte şi Ion Iliescu (detalii in articolul Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie) ar putea fi o explicaţie pentru delaţiunile răzbunătoare făcute de Voiculescu, ce au condus la arestarea profesorului de yoga în anul 1984.

Reamintim că Gregorian Bivolaru deţine recordul absolut al abuzurilor Justiţiei din România şi poate fi considerat un caz singular chiar şi în Europa, fiind singurul cetăţean al României care a primit azil politic într-o altă ţară ce face şi ea parte din Uniunea Europeana. Totodată el este şi singurul cetăţean român care se află într-o situaţie juridică aberantă, paradoxala şi ilogică. Deşi iniţial în 1989 a fost declarat, evident în mod abuziv, ca fiind lipsit de responsabilitate şi apoi internat într-un spital psihiatric, iar ulterior eliberării sale a cerut în mod repetat o contraexpertiză, care i-a fost refuzată de către autorităţile postcomuniste (susţinându-se astfel valabiltatea celei din anul 1989), el a primit după evenimentele din martie 2004 două mandate de arestare, fără ca măsura declarării lipsei de responsabilitate să fi fost revocată. Pentru orice om cu bun simţ şi cu un minim de cunoştinţe juridice abuzul este evident: o persoana declarată iresponsabilă nu poate fi arestată. În cazul particular al lui Gregorian Bivolaru pentru că asemenea mandate de arestare au fost totuşi emise după ce i-a fost refuzată revizuirea "diagnosticului" din 1989, devine clar că ori acestea fie au fost ilegale, fie că măsura internării psihiatrice şi cea a refuzului contraexpertizei au fost abuzive şi complet în afara legii. Această situaţie incredibilă, considerată de neconceput pentru juriştii din Suedia, este şi astăzi tolerată şi perpetuată în România.

Prezentăm mai jos câteva dintre efectele pe care notele informative date de Voican Voiculescu la securitate le-au avut asupra vieţii lui Gregorian Bivolaru. Fragmentele din plângerea pe care a fost înaintată justiţiei de către liderul MISA sunt preluate dintr-un articol apărut pe blogul revoluţionarului timişorean Marius Mioc:

"Alături de mine, de Asociaţia Victimelor Mineriadelor şi de Asociaţia “Adevăr şi Dreptate”, şi yoghinul Gregorian Bivolaru s-a hotărît să conteste în justiţie (linc) adeverinţa CNSAS care spune că fostul viceprimministru FSN-ist Gelu Voican Voiculescu nu ar fi fost colaborator al securităţii.

Gelu Voican Voiculescu s-a prezentat în presă ca un apărător a lui Gregorian Bivolaru, pe care l-ar fi descris Securităţii ca un om inofensiv, şi pe care în decembrie 1989 l-ar fi scos de la puşcărie. “La 28 dec. 1989, am intervenit personal la noul ministru de Interne, gen. Mihai Chiţac (numit cu o zi înainte, când s-a constituit guvernul revoluţionar provizoriu, Petre Roman), ca Gregorian Bivolaru să fie eliberat de îndată”, a declarat Gelu Voican ziarului Jurnalul Naţional (linc). În chemarea în judecată adresată Curţii de Apel Bucureşti, Gregorian Bivolaru înfăţişează altfel lucrurile:

În final apreciez ca fiind necesară precizarea că declaraţiile din presă ale domnului Gelu Voican Voiculescu, cum că în realitate acesta a urmărit să “mă ajute” prin notele pe care le-a dat şi chiar a dat ordin să fiu eliberat în data de 28 decembrie 1989 nu sînt adevărate şi sînt contrazise de documente oficiale. Imediat după revoluţie, cînd eu eram internat cu forţa la Spitalul de psihiatrie Poiana Mare (cunoscut ca fiind locul unde erau trimişi spre a fi practic exterminaţi deţinuţii politici), prietenul meu, dl. Catrina Nicolae, s-a deplasat la domiciliul lui Voiculescu Gelu Voican, rugîndu-l să mă ajute să fie eliberat, dar acesta l-a dat efectiv afară şi i-a trîntit uşa în nas. În realitate, eu am refuzat să părăsesc spitalul în zilele care au urmat după revoluţie, deoarece am considerat că este mult mai important să aştept o decizie şi implicit o clarificare oficială a cazului meu. Fiind conştienţi de abuzul psihiatric la care fusesem supus (aspect pe care mi l-au mărturisit chiar ei) şi la care fuseseră şi ei parte, medicii Spitalului Poiana Mare s-au adresat din proprie iniţiativă de urgenţă instanţelor judecătoreşti cerînd înlocuirea măsurii de siguranţă, pe motiv că “în urma aplicării tratamentului medical s-a constatat că starea sănătăţii bolnavului s-a ameliorat”. Astfel, judecătoria Băileşti din jud. Olt a hotărît în ziua de 26 decembrie 1989 eliberarea mea din spital, dată la care am şi părăsit instituţia. Din aceste considerente, şi nu datorită intervenţiei lui Gelu Voican Voiculescu, care în realitate a refuzat să mă ajute, subsemnatul am fost eliberat.

Dar iată cum descrie Bivolaru însuşi urmările informărilor date securităţii de Gelu Voican Voiculescu:

Pentru a înţelege efectele pe care le-au avut asupra vieţii subsemnatului notele informative date de Voiculescu Gelu Voican, indicat ca “sursă” de către Securitate, acestea trebuie analizate şi integrate în primul rînd în contextul perioadei în care ele au fost date, context ce reiese cu prisosinţă din studiul dosarului subsemnatului de la CNSAS.

Conţinutul dosarului de urmărire informativă exercitate de către organele de securitate asupra subsemnatului evidenţiază persecuţiile la care am fost supus în timpul regimului comunist, datorită opţiunii mele ferme de a practica yoga, în condiţiile în care aceasta fusese interzisă prin Hotărîrea nr. 1253 a Biroului Comitetului Executiv al Consiliului Naţional pentru Educaţie Fizică şi Sport, în care se prevedea că “se interzice organizarea şi funcţionarea oricăror forme de yoga şi karate” [deşi nu intrau în competenţele CNEFS restrîngerea drepturilor şi libertăţilor]. Opţiunea mea de a practica yoga în continuare împreună cu prietenii mei în acel context politic a fost interpretată de către autorităţi ca fiind o activitate şi o atitudine potrivnică regimului totalitar comunist.

Din aceste considerente am fost urmărit de Securitate ani de zile, am fost supus la numeroase percheziţii şi confiscări de cărţi rare ce aparţineau domeniului yoga, filozofiei orientale şi altor ştiinţe conexe, am fost “avertizat”, anchetat şi condamnat pe nedrept la pedeapsa cu închisoarea, unde am fost bătut şi torturat în mod repetat.

Extrag spre exemplificare un paragraf din “Planul de măsuri pentru cunoaşterea, prevenirea şi contracararea activităţilor duşmănoase desfăşurate împotriva ţării noastre sub acoperirea sectei ilegale Meditaţia Transcedentală” (elaborate de Departamentul Securităţii Statului. Direcţia I – 02.02.1988): “Elemente fanatice, care au făcut parte din “Meditaţia Transcedentală”, cum ar fi Bivolaru Gregorian din Bucureşti, cu toate măsurile de descurajare întreprinse (avertizare, arestare şi condamnare), au continuat să desfăşoare o intensă activitate de proliferare, reuşind să atragă numeroşi prozeliţi, unii dintre aceştia devenind, la rîndul lor, factori activi de răspîndire a concepţiilor şi practicilor sectei”.

Înainte de 1989 Securitatea instituise ca practică uzuală compromiterea persoanelor devenite indezirabile, astfel cum eram considerat şi subsemnatul, ca urmare a diferitelor forme de rezistenţă politică pe care le manifestasem. Aceste persoane considerate indezirabile pentru regimul comunist erau supuse diferitelor înscenări şi adeseori erau acuzate pe nedrept de infracţiuni de drept comun, aspect ce reiese şi din notele informative date de Voiculescu Gelu Voican.

Procedurile neutralizării opozantului prin compromitere morală şi prin acuzaţii de drept comun constituie doar două dintre modalităţile prin care subsemnatul am fost persecutat în timpul regimului comunist.

În acest sens, este important de subliniat faptul că parte din notele informative date de Voiculescu Gelu Voican menţionate în adeverinţa CNSAS sînt date anterior şi simultan perioadei arestării subsemnatului în data de 17 aprilie 1984, astfel cum se consemnează şi în conţinutul lor. Arestarea mea a făcut parte din acest plan al Securităţii de a mi se fabrica dosare de drept comun cu scopul de a fi oprit de a mai practica yoga.

Din conţinutul notelor informative semnate de Gelu Voican Voiculescu reiese fără echivoc că acesta cunoştea care este planul Securităţii în ceea ce mă priveşte şi că a fost de acord să ajute la rîndul lui la aducerea lui la îndeplinire, atît prin informaţiile furnizate, cît şi prin “sfaturile” şi recomandările pe care le-a oferit din proprie iniţiativă.

Subsemnatul am fost arestat în data de 17 aprilie 1984 în urma unei percheziţii la domiciliul lui A.T. unde se desfăşura o şedinţă a mai multor practicanţi yoga, aspecte consemnate şi de Voiculescu Gelu Voican în notele sale. După 4 luni de arest a fost întocmit Rechizitoriul din 20 august 1984 în care se reţine că am săvîrşit faptele prevăzute de art. 94 din Legea 3/1974 (difuzarea fără autorizaţie legală a unor publicaţii cu caracter mistic), de art. 281 Cod penal (exercitarea fără drept a profesiei de instructor de yoga) şi art. 325 Cod penal (răspîndire de material obscen).

Precizăm că ceea ce Securitatea numea materiale “pornografice” sau “obscene” găsim într-un document existent în arhivele CNSAS: “Listă de lucrări confiscate lui Gregorian Bivolaru în urma uneia din percheziţii” – publicată în lucrarea cu caracter de document istoric elaborată de conf. univ. dr. Gabriel Andreescu, “Reprimarea mişcării yoga în anii ’80″ (pag. 217-219). Aceasta cuprinde sute de cărţi şi articole pe teme de yoga, filosofie, astrologie, medicină etc. Lucrările de sexologie şi mistică orientală confiscate de la subsemnatul sînt numite în mod abuziv “pornografie” şi apoi distruse. De exemplu, ceea ce în iulie 1989 Securitatea numea “pornografie sau material obscen”, în 1994 Editura Humanitas publica în “Colecţia de Spiritualitate Universală”: valoroasa operă literară a lui Julius Evola, “Metafizica sexului”.

Cu privire la acest aspect, precizăm că notele informative întocmite de Gelu Voican Voiculescu despre activitatea subsemnatului abundă de detalii referitoare la cărţile de spiritualitate pe care subsemnatul le deţineam sau le împrumutam de la diferite persoane şi la diferite persoane din ţară şi străinătate, cărţi care în urma percheziţiilor efectuate de autorităţi mi-au fost confiscate şi au fost interpretate ca fiind ostile regimului politic al perioadei respective.

Este edificator prin urmare faptul că informaţiile furnizate de Gelu Voican Voiculescu în notele date Securităţii se referă chiar la împrejurările din viaţa şi activitatea mea personală care au stat la baza întocmirii Rechizitoriului din 20 august 1984 în dosarul 5514/1984 al judecătoriei sectorului 4: “Se reţine în fapt că inculpatul, după terminarea cursurilor liceale, începînd din anul 1972 în baza unei autorizaţii eliberată de Ministerul Sănătăţii a funcţionat în calitate de profesor de gimnastică medicală “yoga” conform unor contracte de colaborare cu diverse case de cultură din Bucureşti. Deşi în luna aprilie 1982 cursurile yoga au fost suspendate, interzicîndu-se publicarea şi difuzarea unor materiale cu un asemenea conţinut, din toamna anului 1982 inculpatul a început să popularizeze necesitatea continuării activităţii acestor cercuri şi a antrenat un număr mare de persoane pe care le-a repartizat pe grupe, şi a continuat activitatea cursurilor yoga la domiciliile diverselor persoane, deşi nu mai poseda autorizaţie. Astfel, în perioada septembrie 1982 – aprilie 1984 inculpatul a organizat şi condus cursuri de yoga cu un număr de 7 grupe cuprinzînd peste 80 de persoane. Inculpatul a pretins şi primit de la majoritatea membrilor acestor cercuri cîte 125 lei lunar de persoană (…)

Mai reţine rechizitoriul că inculpatul în perioada precizată a procurat de la mai multe persoane din ţară şi străinătate un volum mare de materiale cum sînt: cărţi, broşuri şi diferite înscrisuri, pe unele din acestea multiplicîndu-le, aceste materiale avînd conţinut mistic, obscurantist, propagînd tantra-yoga, o variantă de yoga cu aplicaţii erotice profund imorale care conduce la incitarea la imoralitate în domeniul vieţii sexuale. O parte din aceste cursuri inculpatul le-a făcut cadou persoanelor care practicau aceste cursuri, iar altele le-a vîndut. (…)

Asemănarea Rechizitoriului cu conţinutul notelor informative date de Voiculescu Gelu Voican, astfel cum au fost redate în Adeverinţa CNSAS, sînt izbitoare şi sînt de natură să dovedească că informaţiile furnizate de către acesta erau de natură a aduce atingere drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale subsemnatului.

Din analiza conţinutului acestor note rezultă cu prisosinţă şi că persoana care le-a întocmit le-a furnizat din proprie iniţiativă (astfel cum de altfel consemnează şi ofiţerul de securitate), fiind date aparent dintr-o postură de “expert” în probleme de ocultism, yoga, spiritualitate, de pe poziţii de superioritate chiar faţă de autorităţile statului, cărora le critică nepermis de aspru (din postura sa) activitatea şi cărora le oferă “soluţii” şi le face “recomandări”. Din acele note nu reiese că cel care semnează respectivele note resimţea teamă faţă de regimul de atunci sau că se afla la rîndul său în postură de “victimă” a regimului, iar conţinutul lor arată cu prisosinţă că era cît se poate de conştient de faptul că informaţiile pe care le dădea Securităţii făceau parte din categoria celor care vizau îngrădirea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale subsemnatului, ceea ce s-a şi petrecut de altfel atunci cînd am fost arestat şi mi s-au confiscat cărţile şi alte bunuri de valoare.

Este evident că domnul Gelu Voican Voiculescu cunoştea faptul că a deţine înainte de 1989 cărţi despre practica yoga, a coresponda cu persoane din afara ţării despre această temă, a desfăşura şedinţe în grup de practică yoga, erau considerate de către autorităţi activităţi şi atitudini ostile regimului politic de atunci.

De altfel, faptul că “sursa” este conştientă că informaţiile furnizate produc efecte juridice nedrepte împotriva celor care fac obiectul lor reiese chiar din împrejurarea că Gelu Voican Voiculescu face aprecierea că atît subsemnatul cît şi M.S.V. sîntem “periculoşi”, datorită influenţei pe care am putea-o avea asupra persoanelor cu care venim în contact, şi face recomandări exprese cu privire la tipul de detenţie dur care să mi se aplice în urma unei condamnări (la data la care făcea aceste “recomandări” subsemnatul mă aflam deja arestat, în aşteptarea unei soluţii a instanţei de fond) şi la modul în care M.S.V. poate fi şi el făcut obiectul unui dosar penal prin fabricarea de dovezi şi împotriva lui: “… influenţa lui [G.B.] asupra celorlalţi este nocivă. Consecinţele ei pot fi grave…”. (…) “Practic, ar fi greu recuperabil prin reeducare. Numai un stagiu militar … l-ar putea lecui, totodată avîndu-se grijă pentru a fi calificat într-o meserie. Dacă ar fi condamnat detenţia ar trebui asigurată în condiţii mai aparte. Într-un regim de muncă intensivă, dar nedestructivă … Pentru a nu crea un erou din el vor trebui adunaţi toţi discipolii şi demascat în faţa lor”. (…) “M.S.V. [adică Mario Sorin Vasilescu] este un individ şi mai periculos. … Sub un pretext oarecare poate fi implicat în cazul G.B. Se pot găsi dovezi suficiente împotriva sa”.

Totodată, natura informaţiilor pe care le furnizează poliţiei politice în notele sale arată că Voiculescu Gelu Voican avea acces la documente şi informaţii deţinute de Securitate în dosarele de urmărire informativă.

Toate acestea reies, de exemplu, din descrierea modului în care a decurs percheziţia din data de 17 aprilie 1984 care a avut loc într-o locuinţă în care subsemnatul aveam o întîlnire cu mai mulţi practicanţi yoga şi în urma căreia subsemnatul am fost arestat şi ulterior condamnat la o pedeapsă privativă de libertate. “Părerea mea personală este că efectul de surpriză a fost ratat, descinderea avînd loc prea devreme, grupul fiind găsit luînd notiţe sub dictarea lui G., şi nu în posturile concrete yoga etc. Aceasta se poate verifica şi din fotografiile instantanee care s-au făcut pe loc în momentul intrării. … Îmi exprim părerea că nici percheziţia nu s-a făcut cu maxim de rigoare” (…)

Este evdent din analiza textului de mai sus că Voiculescu Gelu Voican cunoştea faptul că scopul percheziţiei era să îi surprindă pe cei din respectiva locuinţă în posturi yoga efectuate sub directa îndrumare a subsemnatului, ceea ce a dus la arestarea subsemnatului, deoarece practica yoga fusese interzisă de regimul comunist în anul 1982.

Astfel, acesta comentează faptul că percheziţia a fost un eşec din cauză că a fost făcută prea devreme, înainte ca să se înceapă şedinţa practică de yoga în timpul căreia am fi putut fi surprinşi în posturi practice yoga, astfel cum autorităţile intenţionau să o facă. Totodată, autorul notei face referire la faptul că a avut acces la fotografiile realizate cu ocazia percheziţiei, fiindu-i în mod evident puse la dispoziţie de Securitate. Se exclude ipoteza ca Gelu Voican Voiculescu să fi aflat de acele fotografii chiar de la locul percheziţiei, deoarece el a ajuns acolo ulterior momentului la care fuseseră făcute. Se reţine că fotografiile au fost efectuate exact în momentul intrării în forţă în locuinţa lui A.T., iar sursa declara că “… am găsit o percheziţie în plină desfăşurare…”, deci nu avusese cum să fie de faţă la executarea lor. Este evident prin urmare că Gelu Voican Voiculescu nu putea afla de fotografiile respective, nu le putea studia şi analiza şi nu putea face referire la ele în nota informativă pe care a semnat-o decît dacă i-ar fi fost puse la dispoziţie de Securitate. (…)

Opţiunea de a colabora cu Securitatea i-a aparţinut în totalitate lui Voiculescu Gelu Voican, care a ales să dea notele informative din proprie iniţiativă şi în evidentă cunoştiinţă de cauză, astfel cum a recunoscut în interviurile date în presă.

La toate aceste observaţii extrase din contestaţia lui Gregorian Bivolaru mai adaugăm şi cele câteva prezentate de Marius Mioc în plângerea sa:

Din însuşi conţinutul adeverinţei rezultă că numitul Gelu Voican Voiculescu a desfăşurat activităţi care pot fi apreciate ca poliţie politică, ceea ce contrazice concluzia respectivei adeverinţe.

Astfel, după ce un cunoscut al său, yoghinul Gregorian Bivolaru, a fost arestat de miliţie în 17 aprilie 1984, Gelu Voican Voiculescu, într-o notă adresată securităţii, scrie: în afara anchetei de rutină privind analiza faptelor sale pentru a stabili dacă întrunesc condiţiile care întrunesc obiectul unei infracţiuni, G.B. trebuie examinat de ofiţeri de securitate specializaţi în probleme de “meditaţie transcedentală” şi familiarizaţi cu problematica”. Doar acest fapt, singur, este îndestulător pentru a trage concluzia că Gelu Voican Voiculescu a colaborat cu securitatea în activităţi de poliţie politică. Practic, el sugerează securităţii ca, chiar dacă ancheta – absolut legitimă – a miliţiei, va stabili că Gregorian Bivolaru nu a săvîrşit infracţiuni, securitatea să desfăşoare o anchetă suplimentară, pe probleme de „meditaţie transcedentală”. Regimul comunist i-a încălcat lui Gregorian Bivolaru dreptul la liberă întrunire şi la exprimarea liberă a opiniilor, fiind nerelevant dacă aceste opinii erau corecte sau nu şi în afara cadrului de apreciere al instanţei de judecată.

Totodată, reiese din conţinutul adeverinţei CNSAS, Gelu Voican Voiculescu a propus securităţii un plan de măsuri pentru compromiterea publică a lui Gregorian Bivolaru, furnizînd şi informaţii cu privire la animozităţi personale pe care Gregorian Bivolaru le avea cu alte persoane, pentru ca planul de compromitere să izbutească. A propus de asemenea trimiterea acestuia la muncă forţată („gen săpături”). Fiecare om are dreptul inalienabil să se compromită singur, prin propriile sale acţiuni, dar a propune securităţii comuniste acţiuni concrete de compromitere a unei persoane care din motive subiective sau obiective era incomodă pentru regimul comunist, este o acţiune de poliţie politică. Exact acelaşi tip de acţiuni l-a săvîrşit securitatea împotriva laureatei Nobel Herta Muller (vezi http://mariusmioc.wordpress.com/2009/10/10/actiunea-de-compromitere-si-riposta-impotriva-herta-muller/).

Gelu Voican Voiculescu atrage totodată atenţia securităţii asupra ambiţiilor de realizare profesională a lui Gregorian Bivolaru („visează la dobîndirea unei catedre la IEFS”), iar prin caracterizarea tendenţioasă pe care i-o face practic sugerează securităţii să intervină ca aceste ambiţii să nu se realizeze. Chiar şi modesta încadrare în muncă ca paznic de noapte a lui Gregorian Bivolaru este demascată ca nepotrivită: „Nu a satisfăcut stagiul militar (…) (ceea ce vine în contradicţie cu încadrarea ca paznic de noapte!)”. Sugerarea implicării securităţii (în mod negativ) în cariera profesională şi locul de muncă a lui Gregorian Bivolaru reprezintă după părerea mea poliţie politică, mai ales pentru slujbe de tip profesor la IEFS sau paznic de noapte, care n-au nici o legătură cu siguranţa naţională.

Citiţi şi:

ADEVERINŢA Nr. 1245/23.02.2010 eliberată de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.)
Decizia CNSAS referitoare la Gelu Voican Voiculescu, turnătorul lui Gregorian Bivolaru, atacată în instanţă de revoluţionarul timişorean Marius Mioc
Gelu Voican Voiculescu - prins din nou cu minciuna
La 20 de ani de la mineriadă "anticomunistul" Victor Roncea a ajuns sluga masonului neocomunist Gelu Voican Voiculescu
Dezvaluiri senzationale in Evenimentul zilei despre Gelu Voican Voiculescu coordonatorul si tortionarul sef al Securitatii postcomuniste
Nou articol al Mirelei Corlatan despre contestarea deciziei CNSAS referitoare la Gelu Voican Voiculescu
Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie - prima parte
Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie - PARTEA A DOUA

luni, 24 ianuarie 2011

Gregg Braden - Tehnologia vindecarii spontane prin credinta

Niciun comentariu :
"Ar fi posibil, oare, ca o schimbare în percepţia noastră – o mutaţie în credinţele noastre – să conţină secretul etern al vindecării, al păcii şi al realităţii însăşi? Noile descoperiri din fizică şi biologie sugerează faptul că suntem pe punctul de a afla răspunsul la această întrebare.

Un număr din ce în ce mai mare de dovezi ştiinţifice demonstrează că universul funcţionează ca un computer uriaş, bazat pe conştiinţă. La fel cum orice computer foloseşte un limbaj pentru a obţine rezultate, computerul conştiinţei universului foloseşte credinţa, pentru a-i „vorbi” substanţei din care este alcătuită lumea şi corpurile noastre. Recunoscând faptul că totul – de la ADN, la succesul relaţiilor noastre şi la pacea în lume – se bazează pe ceea ce credem, observăm că modul în care gândim despre noi este mai important acum, decât oricând.

Ca să ne schimbăm credinţele restrictive care, în trecut, au condus la război, boală şi eşecuri în carieră şi relaţii, avem nevoie de un motiv pentru a privi lucrurile diferit. Pentru a-şi schimba credinţele, strămoşii noştri se foloseau de miracole. Astăzi ne folosim de ştiinţă.

După ce vom deveni conştienţi de aceste descoperiri transformatoare şi de miracolele din viaţa reală, trebuie să ne gândim la noi înşine, în mod diferit. Cheia pentru vindecarea limitărilor noastre false este să înţelegem ce este credinţa şi cum funcţionează ea. De peste douăzeci de ani, Gregg Braden caută această cheie. De la mănăstirile îndepărtate din Egipt, Peru şi Tibet, până la textele uitate ale bisericii creştine timpurii, secretul vindecării credinţelor noastre a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai sacre dintre tradiţii.

Universul este alcătuit dintr-o matrice energetică comună, care stă la baza lumii noastre fizice, iar credinţa este un limbaj care îi „vorbeşte” acestei matrici. Dovezile ştiinţifice dezvăluie faptul că o credinţă pornită din inimă afectează totul – de la vindecarea corpului, până la atomii lumii în care trăim. Este oare posibil să ne fi născut cu puterea de a inversa procesul îmbolnăvirii, de a crea pace şi abundenţă şi chiar de a schimba realitatea însăşi? Pe măsură ce ne confruntăm cu cele mai mari provocări din istorie, aceste noi descoperiri sugerează că suntem pe punctul de a afla răspunsul!"


"Cand resimtim o emotie in inima, cream in interiorul corpului unde electice si magnetice, care se propaga dincolo de corpul nostru, catre exterior. Ceea ce face interesul acestei cercetari, este ca aceste unde se propaga pe o distanta mare, ce depaseste cativa metri, acoperind suprafate kilometrice. Exact ceea ce se petrece si acum, in aceasta incapere, in care se produc emotii ce cuprind spatiul mult dincolo de aceasta cladire, dincolo de aceste ziduri. Si veti putea vedea ca atunci cand foarte multi oameni se reunesc sub acelasi sentiment, acele inimi care se unesc intr-o singura simtire, pot produce o schimbare in lume! Si veti vedea in ce masura!

Matricea divina, este un camp care reflecta realitatea noastra curenta, de acum, nu din viitor, nu din trecut, ci a momentului. Deci, orice alegem sa experimentam in viata noastra, trebuie mai intai simtit in inima, ca si cand deja s-ar fi implinit!"


GREGG BRADEN este cunoscut pe plan internaţional, ca un pionier într-un domeniu ce uneşte ştiinţa cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a găsi soluţii novatoare, la probleme complexe, a dus la o carieră de succes. A fost geolog informatician la firma Philips Petroleum, în timpul crizei energetice a anilor ’70, iar în anii ’80, proiectant şef de sisteme informatice, la firma Martin Marietta Aerospace. În 1991, a devenit director tehnic la Cisco Systems, unde a condus procesul de dezvoltare a echipei de suport global, care asigură buna funcţionare a Internetului de astăzi.

De peste douăzeci de ani, Gregg Braden cercetează sate aflate pe culmi de munte, mănăstiri îndepărtate şi texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Activitatea lui a dus la apariţia unor cărţi transformatoare, cum ar fi Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Păşind între lumi, Matricea Divină. Acum publicate în 15 limbi şi în 23 de ţări, cărţile lui Gregg Braden ne arată, dincolo de orice îndoială, că avem puterea de a inversa procesul îmbolnăvirii, de a redefini îmbătrânirea şi chiar de a modifica realitatea însăşi, acceptând ideea că puterea credinţei reprezintă limbajul cuantic al schimbării.

Citeste si:
Vindecarea prin meditatie yoghina
Mintea poate vindeca bolile
RUGÃCIUNEA CA TERAPIE

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Film documentar: Mesaj din Imparatia lui Dumnezeu - Marturia unui ateu

7 comentarii :
Exista Dumnezeu? Oare Raiul si iadul exista cu adevarat? Exista viata dupa moarte? Daca fiecare fiinta are un suflet ce se intampla cu el dupa moarte? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care multi ni le punem de-a lungul existentei.

Studiind experientele din preajma mortii (in engleza: Near Death Experience - NDE) traite de cei care s-au aflat in moarte clinica, oamenii de stiinta din lumea intreaga au incercat sa gasesca un raspuns la aceste intrebari si la socantele similaritati ale relatarilor: iesirea din corp, tunelul de lumina, intalnirea cu fiinte spirituale, vizionarea "filmului vietii" etc. Pentru a nega existenta unei lumi spirituale dincolo de moarte savantii materialisti au emis ipoteza ca cele traite in cursul acestor experiente nu sunt decat niste efecte secundare ale chimiei sau activitatii electrice a creierului, ce provoaca o aparenta incursiune intr-o lume imaginara ce corespunde cu credintele religioase avute in timpul vietii. Aceasta teorie insa a fost imediat contrazisa de fapte: exista o multime de cazuri ale unor persoane atee care au simtit in timpul mortii clinice experiente inexplicabile, mistice, transformatoare, in contradictie cu convingerile lor de pana atunci.

Un astfel de caz renumit este si cel al lui Gavril Barnutiu. Ateu fiind, el a fost declarat mort si tinut 13 ore la morga. In acest rastimp el si-a parasit trupul, a vazut iadul si raiul, ingeri de lumina, pe Iisus Hristos pe Dumnezeu, dar si pe diavol, iar apoi a vorbit cu cei din morga in limba maghiara desi el nu o invatase. Va invitam sa vizionati acest documentar impresionant bazat pe marturia originala din 1990 si pe un interviu recent (anul 2009).


Cititi si:
Experienţa morţii şi lumea de dincolo
Geneza sufletului

Procesul cu CNSAS şi Gelu Voican Voiculescu – amînat pentru 1 martie

Niciun comentariu :
Articol preluat de pe blogul lui Marius Mioc:
Citiţi şi:
ADEVERINŢA Nr. 1245/23.02.2010 eliberată de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.)
Decizia CNSAS referitoare la Gelu Voican Voiculescu, turnătorul lui Gregorian Bivolaru, atacată în instanţă de revoluţionarul timişorean Marius Mioc
Gelu Voican Voiculescu - prins din nou cu minciuna
La 20 de ani de la mineriadă "anticomunistul" Victor Roncea a ajuns sluga masonului neocomunist Gelu Voican Voiculescu
Dezvaluiri senzationale in Evenimentul zilei despre Gelu Voican Voiculescu coordonatorul si tortionarul sef al Securitatii postcomuniste
Nou articol al Mirelei Corlatan despre contestarea deciziei CNSAS referitoare la Gelu Voican Voiculescu
Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie - prima parte
Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie - PARTEA A DOUA

joi, 20 ianuarie 2011

Chipul lui Iisus Hristos asa cum apare pe Giulgiul din Torino desenat in cercurile din lanuri?

Niciun comentariu :
Vineri, 30 Iulie 2010 a fost raportata apariţia in lanurile de cereale a doua pictograme identice ca şi structura, dar diferite ca mesaj informațional, la Wickham Green (Nord si Sud de autostrada M4), Hungerford, Berkshire, Anglia.


Cei care se ocupa cu decodarea mesajelor din lanuri au părerile impartite. Unii dintre susţin ca ar fi o replica a imaginii de pe Giulgiul din Torino, deoarece suprapunând intr-un anumit fel pictogramele rezulta un chip umanoid asemănător chipului Mântuitorului Iisus Hristos. Alţii afirma ca sunt niste mesaje codificate.




N-ar fi prima oară cand pictogramele (cercurile din lanuri) au o tematica posibil religioasa:

Cruce aparuta la Etchilhampton Hill, in apropiere de Devizes, Wiltshire, Anglia, pe 15 August 2008.


O alta cruce aparuta pe 28 Septembrie 2008 la Avebury, Wiltshire, Anglia are alaturat si un cod binar. Folosind codul ASCII (care a mai fost intalnit si in alte mesaje extraterestre) se poate identifica mesajul: "Beware" (fiti atenti, atentie).

01 (start)
01000010S (B)
01100101S (e)
01110111S (w)
01100001S (a)
01110010S (r)
01100101S (e)
00100000S (space)
In opinia purtatorului de stigmate contemporan Giorgio Bongiovanni aceste manifestari impreuna cu crucea luminoasa aparuta in 2005 pe cerul SUA arata faptul ca civilizatiile extraterestre fac apel la memoria istorica si religioasa a umanitatii, pentru a comunica si a atrage atentia asupra vremurilor tulburi pe care le traim (vezi clip in limba spaniola mai jos).


Crucea luminoasa la care se refera Bongiovanni a fost vizibila pe 14 August 2005. Cu noua zile inainte de a fi anuntat uraganul Katrina (care a provocat multe pierderi de vieti omenesti) sapte OZN-uri in forma de cruce au fost observate zburand deasupra Floridei.

duminică, 16 ianuarie 2011

Mancarea conteaza (Food matters) - un film care poate salva multe vieti

2 comentarii :

Un film minunat, suprinzator de bine facut, cu marturii extrem de sincere ale unor specialisti. Chiar si pentru cei care credeau ca stiu totul despre nutritie acest film vine cu informatii si argumente noi, prezentand si o imagine de ansamblu foarte coerenta a problemelor de sanatate si alimentatie ale umanitatii. Una din cele mai importante concluzii ale documentarului este necesitatea restructurarii sistemelor de sanatate actuale care de fapt nu au ca scop vindecarea bolilor. In realitate interesul lor este de a mentine un numar cat mai mare de bolnavi sau de a inventa noi boli pentru a creste profiturile si asa uriase ale companiilor farmaceutice si ale breslei medicale.

Cititi si cartea lui Max Gerson - O TERAPIE NATURALA EFICIENTA pentru tratarea CANCERULUI si a altor BOLI GRAVE

vineri, 14 ianuarie 2011

Lady Gaga, exemplu de marioneta a gruparii satanice Illuminati prin care se realizeaza controlul mental si manipularea in masa la nivel global

Un comentariu :
Controlul mintii: Legatura dintre Lady Gaga si simbolurile oculte
Este Lady Gaga o "marioneta" folosita de grupul Illuminati in cadrul unui proces complex de control al mintii?

Lady Gaga este una dintre cele mai in voga cantarete americane ale momentului, care a devenit rapid sursa de inspiratie in randul tinerilor, dar si al altor artisti, bucurandu-se de succes enorm la nivel mondial. Stilul ei vestimentar excentric a atras imediat atentia, iar piesele ei energice au propulsat-o in topuri la scurt timp dupa lansarea pe piata muzicala, in 2008. Dincolo de toate, exista ceva anume care frapeaza la Lady Gaga: simbolismul care o inconjoara. Cantareata in varsta de 24 de ani, recent premiata cu opt trofee la VMA 2010, pare sa aiba foarte multe in comun cu conceptul Illuminati.

Imagine in care se sugereaza ca Lady Gaga este sub controlul Illuminati (cei "iluminati")

Illuminati reprezinta un grup restrans de elitisti (persoane foarte influente din lumea intreaga). Acestia pot fi intalniti in diverse organizatii, avand ca scop dominarea lumii, din punct de vedere economic, social, politic si religios, sub egida New World Order. Fondat in 1776, grupul Illuminati a fost desfiintat oficial cativa ani mai tarziu, insa, potrivit unor opinii, s-ar fi perpetuat pana astazi.

Inainte de a prezenta asocierile dintre Lady Gaga si teoriile legate de controlul mintii, incepem prin a interpreta semnificatia numelui ei.
Gaga, in limba engleza, se traduce prin "sonat", "senil", "idiot", deci Lady Gaga ar insemna "dama sonata", "dama prostuta". Mintea goala a damei poate fi umpluta cu orice informatie, asa cum starea mintii goale poate fi obtinuta foarte usor in urma unui proces de control al mintii.

Spalata pe creier, "Dama prostuta" ne priveste prin "ochiul lui Horus"

De asemenea, se poate spune ca numele cantaretei este inspirat de piesa "Radio Gaga" a celor de la Queen. In videoclipul melodiei mentionate sunt folosite secvente din filmul "Metropolis" (1927), in care este prezentata o femeie din clasa muncitoare, aleasa de reprezentantii unei organizatii oculte pentru a fi transformata in robot.

Scena din filmul Metropolis – Maria transferandu-si caracteristicile sale unui robot, o metafora pentru controlul mintii. Observati pentagrama inversata in fundal: simbol intalnit in magia neagra si in satanism.

Atat Lady Gaga cat si alte artiste consacrate, intre care Madonna si Beyonce, au folosit imaginea robotului in videoclipurile lor. Interesant este si logo-ul cantaretei excentrice, care prezinta corpul unei femei fara cap, intretaiat de fulger.
Inca o data, lipsa capului semnifica absenta gandirii proprii, iar flama simbolizeaza incarcarea corpului cu o forta care ii da viata (prin comparatie, procedeul de control al mintii este bazat pe tratamente cu electrosocuri). Un alt simbol evident folosit de Lady Gaga este "ochiul lui Horus", unul dintre cele mai vechi simboluri oculte - cantareata obisnuieste sa isi acopere unul dintre ochi si sa observe ca "prin gaura cheii".

Potrivit Dictionarului de Ocultism, Horus era fiul lui Isis si al lui Osiris. Ochiul sau drept era alb si reprezenta Soarele, iar cel stang era negru si reprezenta Luna. Potrivit mitului, Horus si-a pierdut ochiul stang in lupta cu fratele sau cel rau, Seth, care il omorase pe Osiris. Dupa ce Seth i-a scos ochiul lui Horus, acesta i-a fost reatast, prin magie, de zeul Thoth. In unele imagini in care apare Lady Gaga se poate vedea cum ochiul sau stang este acoperit cu mana stanga, cu referire la "mana lui Fatima" (ochiul raului), simbolism asociat cu imaginea lui Baphomet (Satana).


De altfel, si cateva dintre accesoriile bizare purtate de Gaga fac trimitere la coarnele lui Baphomet.

In videoclipul "The Brain", cantareata vorbeste ca un robot, despre un barbat care "i-a inghitit "creierul".



"Paparazzi" este un alt videoclip puternic incarcat simbolic, in care Gaga trece printr-un proces complex de metamorfoza. La un moment dat se poate observa tabla de sah pe pereti (simbolul masonic) si un cap de berbec (simbolul satanismului). Spre final, cand Lady Gaga este impinsa din balcon de barbatul care devine violent la contactul cu blitzurile aparatelor foto, caderea ei este asociata cu un vartej, care simbolizeaza hipnoza. Faptul ca artista isi revine si intra apoi in carje in locuinta de la balconul careia a cazut, semnifica reeducarea ei de elita oculta. Ea apare apoi costumata ca un robot si, ulterior, purtand o rochie de mireasa jumatate alba, jumatate neagra - simbol al asocierii ei cu "Fratia neagra".

Interesant de mentionat este si ca regizorul videoclipului "Paparazzi" este Jonas Akerlund, care, in anii '80, a facut parte din trupa suedeza de black metal "Bathory", cunoscuta pentru versurile sale sataniste. In timpul filmarilor pentru clip, el a fost fotografiat purtand un tricou inscriptionat cu simbolul bisercii sataniste - capul cu coarne lui Baphomet.

Jonas Akerland avand pe tricou simbolul lui Baphomet si parul prins in doua codite, asemanatoare cu niste coarne

Sa fie toate acestea simple coincidente sau Lady Gaga este un personaj folosit de Illuminati in cadrul unui proces amplu de control al mintii, in special in randul tinerilor?
Traducere si adaptare apropo.ro dupa vigilantcitizen.com

Vezi si:
MTV Video Music Awards 2009 – un megaritual masonic ocult închinat Satanei
Simboluri ale conspiratiei masono-satanice in reclame MTV
Codul subliminal al „Iluminaţilor” ascuns în videoclipurile MTV

Lady Gaga, The Illuminati Puppet
Lady Gaga, the Illuminati Puppet – Part 2
Lady Gaga’s Bad Romance – The Occult Meaning
Lady Gaga’s “Alejandro”: The Occult Meaning
The Hidden Meaning of Lady Gaga’s “Telephone”

luni, 10 ianuarie 2011

2012 - Ultima profeţie, film documentar lansat in decembrie 2010 e disponibil online (HD) si va fi difuzat diseara pe TVR 2

2 comentarii :
O descoperire neaşteptată dezvăluie că Terra a trecut printr-un eveniment catastrofic, pe care am putea fi sortiţi să-l retrăim... ar putea fi aceasta o bază ştiinţifică pentru data anticipată de astronomii mayaşi acum mii de ani? Mayaşii credeau că totul, inclusiv creaţia şi distrugerea, se petrece în cicluri. Calendarul lor cuprindea cinci cicluri, fiecare durând aproximativ 5200 de ani. La încheierea fiecărui ciclu, mayaşii credeau că imperfecta creaţie aflată în derulare trebuia să fie distrusă pentru ca lumea să se nască din nou. Unii cred că încheierea ciclului actual, în 21 decembrie 2012, este un semn apocaliptic. Iar cei care văd o conexiune între calendarul mayaş, atât de complex şi incredibil de exact, şi profeţia cum că lumea se va sfârşi în 2012, indică o descoperire surprinzătoare făcută în 2003.

Acest captivant documentar caută adevărul din spatele unui mit incitant: există vreo dovadă despre o viitoare catastrofă globală? În acest documentar investigativ, cercetătorul Adam Maloof străbate trei continente pentru a găsi indicii adânc îngropate în rocile planetei.


Programat la ora 21:00, Luni 10 ianuarie 2011, pe TVR 2.

Cititi si:
2012: Stiinta sau superstitie?
2012. Care este viitorul omenirii?
Imaginea de ansamblu (The Big Picture) - documentar in limba romana
A Treia profeţie de la Fatima confirmă posibilitatea unui cataclism pe Terra cauzat de anomalii solare

Misterul placutelor de la Sinaia - film documentar

Niciun comentariu :

Film produs şi realizat de Cosmin Nicolescu, distins cu premiul special al juriului la Gala Premiilor Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România, "Misterul plăcuţelor de la Sinaia" este documentarul ce încearcă să descifreze secretul ascuns de controversatele plăcuţe de la Sinaia.

Subsolul Institutului de Istorie Vasile Pârvan din Bucureşti adăposteşte, încă din perioada interbelică, mai multe zeci de plăcuţe din plumb despre care unii specialişti afirmă că păstrează alfabetul vechilor daci. Cu toate acestea, în decursul deceniilor care s-au scurs de la aducerea lor în această instituţie, nimeni nu le-a inventariat şi nici nu le-a studiat temeinic, ideea care s-a perpetuat fiind aceea că aceste obiecte nu sunt decât nişte falsuri. Între timp, numărul acestora a scăzut continuu, de la aproximativ 500, câte erau iniţial, la mai puţin de 50.

Povestea ineditelor plăcuţe din plumb începe în timpul regelui Carol I, care, în anul 1871, aflat în căutarea unui loc potrivit construirii unei reşedinţe de vară, a ajuns la Sinaia. Aici, el a stabilit perimetrul în care urma să fie construit castelul Peleş. Se pare că la săparea fundaţiei, un grup de muncitori a descoperit câteva sute de plăci din aur masiv, pe care erau înscrise mai multe inscripţii şi reprezentări iconografice. Aceste plăci au fost predate Primului Ministru Lascăr Catargiu, care, la rândul său, i le-a înmânat regelui.

Impresionat de ineditul acestui tezaur, Carol I a poruncit ca toate plăcile să fie topite, nu înainte ca ele să fie copiate în plumb, pentru ca eventualii cercetători să poată descifra conţinutul lor lingvistic. Astfel, cele 500 de plăci au fost topite şi copiate în plumb la fabrica de cuie din Sinaia.

Plăcuţele din plumb au fost depozitate, iniţial, în subsolul Mănăstirii din Sinaia, unde se afla reşedinţa regală în timpul lucrărilor de construcţie a castelului, după care, în anul 1956, au fost transportate, în mare taină, în subsolul Muzeului de Antichităţi (astăzi Institutul de Istorie Vasile Pârvan). Din acel moment, nu s-a mai ştiut nimic despre aceste obiecte.

În 1943, Dan Romalo, care în acea perioadă era adolescent, a reuşit să le fotografieze, pentru a o ajuta pe Marioara Golescu, o pasionată de arheologie, să scrie o carte despre ele. Deşi Securitatea a intrat pe fir şi i-a confiscat fotografiile, mama lui Romalo a reuşit să ascundă un film şi, după revoluţie, acesta a tipărit lucrarea "Cronică apocrifă pe plăci de plumb?"

Această lucrare a atras atât interesul presei, cât şi pe cel al cercetătorului în lingvistică Aurora Peţan, de la Institutul de Lingvistică din Bucureşti, care susţine că avem de-a face cu un autentic alfabet dacic.

miercuri, 5 ianuarie 2011

TERRORSTORM de Alex Jones, manipularea prin false amenintari teroriste - tradus in premiera in limba romana

4 comentarii :
TERRORSTORM, film al incomodului jurnalist si producator de televiziune Alex Jones, prezinta adevaruri putin cunoscute: de-a lungul istoriei, elemente criminale din interiorul guvernelor au realizat atacuri teroriste impotriva populatiei lor, ca pretext al masurilor de subjugare. TerrorStorm dezvaluie modul in care, in ultima suta de ani, liderii occidentali au ucis in mod repetat proprii lor concetateni in timp ce au pretins a fi salvatorii lor. In acest scop au fost utilizate asa numitele operatiuni sub pavilion fals, ce sunt operatiuni efectuate sub acoperire de catre guverne, corporatii sau alte organizatii, concepute pentru a arata ca si cum ar fi efectuate de catre alte entitati. Numele este derivat din conceptul militar de zbor sub culori false, adica arborarea pavilionului unei alte tari, decat cea proprie.

TERRORSTORM examineaza 9/11 (11 septembrie), razboiul din Irak, atentatele din 7 iulie de la Londra, introducerea la nivel global a actelor de identitate electronice si apropiata invazie a Iranului, relevand conexiunile dintre aceste evenimente presupus separate. Documentarul exploreaza mintea occidentalului mediu studiind amanuntit acele sisteme de control care au fost create special pentru a-i tine constiinta prizoniera si ochii inchisi la realitatile lumii din jurul sau.

Oamenii ajunsi in pozitii de putere apartinand francmasoneriei cunosc foarte bine ca terorismul este sperietoarea perfecta pentru a convinge populatia globala sa renunte la libertati “in numele securitatii.” Planul vizeaza ca generatie dupa generatie oamenii sa isi incredinteze libertatea Imperiului masonic global al Noii Dezordini Mondiale, prin frica si manipularea induse de un razboi fara sfarsit impotriva unui inamic fantomatic.


Cititi si:
Filmul documentar Joc final (Endgame), de Alex Jones, cu subtitrare in limba româna

Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica

Fundamentaliştii islamici, Frăţia musulmană şi CIA - Originile naziste ale grupărilor radicale din lumea arabă

Originile clanului Bin Laden şi legăturile lui cu SUA

Benazir Bhutto declara ca Osama bin Laden este mort iar apoi este si ea asasinata

11 septembrie 2001 - o operaţiune sub acoperire a serviciilor secrete

DOSAR: Atentatele din 11 septembrie 2001 – un pas către instaurarea noii ordini mondiale

Marea înşelătorie a aşa-ziselor atentate teroriste din 11 septembrie 2001 - Semnul asaltului final pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale a francmasoneriei

Marea înşelătorie a aşa-ziselor atentate teroriste din 11 septembrie 2001 (II) - Semnul asaltului final pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale a francmasoneriei

Operatiunea Gladio: echipele teroriste ale NATO, echipate, finantate si antrenate de catre CIA si serviciul secret britanic MI6

Istoria se repeta: Atentatele teroriste sunt facute pentru a justifica "masuri de crestere a securitatii"

Documentar BBC2 despre terorismul NATO in Europa - Operation Gladio

luni, 3 ianuarie 2011

Mânăstirea Bănceni - un exemplu de comunitate carismatica, plina de dragoste si credinta pentru Hristos

Niciun comentariu :
Va recomandam sa vizionati pana la capat acest film documentar extrem de emotionat, din care razbat din plin credinta, dragostea de Hristos si caldura Sufletului Neamului Romanesc.



Dincolo de granita de nord a Romaniei la doar cativa kilometri, pe teritoriul Ucrainei, pe o colina inverzita, se afla manastirea Banceni, loc de profunda spiritualitate care ii aduna pe romanii din aceasta regiune. O biserica de mari dimensiuni strajuieste in mijlocul manastirii. Aici, dar si in celelalte biserici mai mici ale acestui asezamant monahal, se oficiaza slujba in limba romana. Petuniile care se revarsa de la cele trei etaje ale corpului de chilii si ale staretiei proaspat zugravite in culoarea turcoaz, aleile cu trandafiri de diferite culori, vasele cu flori de la intrarea trapezei, imbogatesc aceasta oaza de liniste de la marginea padurii. Si totusi, linistea aceasta este, in timpul zilei, intrerupta de zgomotul masinilor si al constructorilor. La Banceni se construieste in continuare sub obladuirea Parintelui Staret Mihail Jar, cel care, cu binecuvantarea lui Dumnezeu, a ridicat acest ansamblu manastiresc, format din mai multe cladiri. In partea stanga, sub un pavilion acoperit cu tabla albastra ce te duce cu gandul la cerul senin, se afla Altarul de vara unde se oficiaza Liturghiile cand se aduna foarte multi credinciosi. Viitoarea trapeza aflata in constructie va putea primi o mie de pelerini ajunsi pe aceste meleaguri. La intrarea in manastire a fost ridicata o clopotnita uriasa care poate rivaliza cu marile clopotnite ale lavrelor din Ucraina. De fapt, este o constructie complexa care va adaposti si un camin spital pentru calugari si un mic muzeu.

In biserica mare din Banceni, zugravita in exterior in galben, se afla moaste ale Sfintei Mari Mucenite Varvara iar paraclisul manastirii este inchinat Sfantului Serafim de Sarov, unul dintre cei mai mari sfinti ai Rusiei din secolul al XVIII-lea. Psaltirea se citeste neincetat, zi si noapte, in aceasta bisericuta paraclis. Aici se afla particele din Sfintele Moaste ale Sfantului Serafim si o particica din piatra pe care s-a rugat sfantul o mie de zile si de nopti. Pe peretii interiori, de jur imprejur, sunt pictate scene mari, impresionante, din viata sfantului. Tot aici, intr-o racla, se afla particele de Sfinte Moaste ale altor peste o suta de sfinti.

In curtea manastirii cateva femei lucreaza pe iarba sortand plante medicinale culese de pe campul din afara zidurilor. Vorbim cu totii romaneste. Ele se bucura ca a mai venit un grup de pelerini din Romania pe aici. La trapeza se fac pregatiri pentru a-i intampina cum se cuvine pe cei veniti de la drum. E atata ospitalitate in jurul nostru incat ne simtim de-a dreptul coplesiti. Un calugar inalt, blajin, cu ochi albastri, se apropie de noi, binecuvatandu-ne. Aflam cu mare bucurie ca este chiar Staretul Manastirii Banceni, Arhimandritul Mihail Jar. Are foarte multa smerenie si trebuie sa insistam putin pentru a-l convinge sa vorbeasca la microfon despre aceasta minunata constructie de la Banceni. Parintele Staret ne marturiseste despre ajutorul primit de la Dumnezeu in tot ceea ce face:

“Cu doua mii de ani in urma, Tatal Ceresc a privit spre Pamant si-a vazut lumea aceasta atat de pierduta in pacat si i s-a facut mila de noi. Si L-a trimis pe singurul Sau Fiu ca sa moara pentru pacatele noastre. Aici este inceputul. A venit ca sa ne mantuiasca. Deci dragostea lui Dumnezeu gaseste locurile astea minunate. Si unde avem nevoie acolo Dumnezeu Se lasa dar mintea omului nu poate sa priceapa si nici nu poate sa marturiseasca lucrarea pe care Dumnezeu o face.

- Parinte Staret, cand a inceput constructia acestei manastiri?
- In 1994, toamna tarziu. Aici nu era nimic. Acum exista, dupa cum vedeti, toate lucrurile acestea minunate pe care Dumnezeu Însusi le-a facut. S-a inceput cu cativa frati in manastire. Credinciosii nostri, de-aici, din Bucovina, romanii nostri cu inima mare, au avut toata dragostea sa se faca acest lucru minunat, aceasta manastire, pentru romanii de-aici si pentru toata lumea care vine, dar mai ales, pentru sangele nostru care geme credinta in Dumnezeu si dragostea spre Ceruri. Si asa, repede, s-au facut toate, ca prin minune. Cand nu avem, Dumnezeu ne trimite. Mai carteam, cand nu aveam, ca Dumnezeu ne-a lasat. Dar nu ne lasa, ne punea numai la incercare. Si dupa cum Dumnezeu a lucrat asa de minunat, asa este pana in ziua de astazi.

- Construiti in continuare...
- Da, am zis ca vom termina. Dar Dumnezeu cand incepe o lucrare nu se mai termina, pana ajungem in vesnicie. Pana ajungem acolo tot mai avem de facut cate ceva.

- Aveti comori deosebite aici la manastire, aveti Sfinte Moaste, Icoane facatoare de minuni.
- Prima comoara este credinta in Dumnezeu. Asta este ceea ce am primit de la inaintasii nostri, de la mosi si stramosi, credinta in Dumnezeu. Si aceasta este cel mai scump si sfant dar. Avem apoi Sfinte Icoane facatoare de minuni, avem multe icoane pe care inca nu le-am scos, nu sunt puse in biserici, avem Sfinte Moaste si alte minuni pe care le vedem zi de zi, pe care le lucreaza Dumnezeu. Dau doar un exemplu al celor doi copii care s-au vindecat de SIDA aici la manastire. Am mers prin multe locuri sfinte si cu binecuvantarea Mitropolitului nostru, prin scriere, am adunat prin mila Domnului, Sfintele Moaste pe care le vedeti aici in biserici. Asa se intareste credinta: privind la Sfinti, prin rugaciunile lor pentru cei care cred, prin puterea Sfintelor Moaste. Am adus aceste Sfinte Moaste si am daruit multe si in Romania. N-am uitat de romanii din tara. Am dat la multe manastiri multe Sfinte Moaste, aproape cate avem aici am dat si acolo pentru ca n-am uitat de-ai mei, de-acasa, sa le trimit si lor mila si binecuvantarea Domnului.

- Parinte Staret, de unde sunteti de loc?
- De-aici, din apropiere, de la Mihoreni. Acum se numeste Petrasevka dar inainte pe timpul romanilor se numea Mihoreni. Aici la Banceni avem manastire de calugari dar mai avem o manastire de maici la Boian si un orfelinat in care traiesc 125 de copii la Molnita, localitate aflata la o distanta de 2 km de manastire. Am construit niste case pentru copii, pentru baieti si pentru fete.

- Doriti sa transmiteti romanilor de la noi, de-acasa, cateva ganduri?
- As vrea sa le transmit toata dragostea frateasca. Si, parca acum cand vorbesc, imi tremura ceva , asa..., in tot corpul. Spuneti-le ca-i iubim si sa nu uite ca ne au aici. Avem aceeasi limba, acelasi grai si asa am vorbit prima data langa mama noastra in limba aceasta. Spuneti-le ca-i iubim si sa nu ne uite niciodata. Si sa mijloceasca spre Dumnezeu ca sa fim impreuna intotdeauna, si sa ne putem mantui sufletele noastre si sa ajungem toti acolo in vesnicie. Poate acolo nu ne va mai desparti nimeni si nu va mai trebui sa plecam nicaieri daca vom ajunge acolo unde Tatal Ceresc si Domnul Iisus ne-au pregatit loc, in Ceruri sus, langa Maicuta Sfanta si toti Sfintii. Aceasta le doresc la toti romanii, sa aiba mantuirea sufletului si dragostea pentru Dumnezeu puternica. Dumnezeu ne va ajuta sa invingem orisice greutate.”

Manastirea Banceni este asezata pe o colina. In vale, dupa ce treci printr-o livada si printr-un colt de padure ajungi la un mic schit care tine tot de manastire. Un tanar calugar inalt si subtire, ca majoritatea calugarilor de la Banceni, ne arata drumul pana la schitul care-si deschide in mod exceptional portile pentru grupul de pelerini romani. Aici vietuiesc trei calugari. In mica biserica acoperita cu stuf de la schitul asezat in panta se oficiaza slujba in limba romana. Ne inchinam cu totii la cele doua Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului din biserica si admiram acest loc extrem de frumos in care florile de diferite culori se revarsa cu generozitate peste marginea vaselor in care au fost plantate. La foarte mica distanta pasc in liniste caprioare si cerbi, intr-un colt de padure aflat in grija calugarilor.

Nu putem pleca din aceasta frumoasa zona locuita de romani fara a merge si la manastirea de maici de la Boian unde numerosi pelerini vin sa se inchine la Icoana Maicii Domnului Plangatoare, facatoare de minuni, o icoana de o rara frumusete. Aceeasi ospitalitate extraordinara o gasim si la Boian unde se afla in constructie o noua biserica. Privim cu drag la oamenii de pe ulita, la satul romanesc care ne face sa ne simtim ca la noi la tara. Ajungem dupa cativa kilometri si la Molnita, la minunatul asezamant construit de Parintele Mihail Jar pentru copiii orfani. Copiilor le sunt oferite aici conditii deosebite de trai si multa dragoste din partea celor chemati sa-i ingrijeasca si sa le calauzeasca pasii. Cladirea cu doua etaje, de culoare galbena, in care se afla camerele pentru copii amenajate foarte frumos, se afla langa biserica zugravita in albastru care insenineaza intr-un fel viata micutilor ramasi fara parinti. In imediata apropiere o alta cladire a acestui asezamant a fost finisata. Zugravita in nuanta deschisa de violet aceasta cladire va spori si mai mult confortul copiilor adapostiti aici. Sunt multe flori peste tot si multe culori care inveselesc atmosfera. Ramanem uimiti de ceea ce s-a putut face aici pentru copii, fara “fonduri europene”, fara presiuni ale unor organizatii internationale, pur si simplu din credinta si din dragostea fata de oameni a Staretului Mihail Jar si a credinciosilor care-i sunt alaturi si de la care multi dintre noi ar avea multe de invatat. Molnita este o lectie de viata. Un indemn de a fi mai receptivi fata de suferinta aproapelui, de a fi milostivi, de a avea grija de cei necajiti. Este o lectie de credinta adevarata.

Autor: Dorina Zdroba - realizator Radio Romania Actualitati