Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 31 decembrie 2008

La multi ani!

Niciun comentariu :

Programul de meditatii de revelion:

23.00-23.15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică KALI
23.15-23.30 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TARA
23.30-23.45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI
23.45-00.10 Meditaţie de comuniune spirituală cu SHIVA
00.10-00.25 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BHUVANESHWARI
00.25-00.35 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA BHAIRAVI
00.35-00.45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică CHINNAMASTA
00.45-01.00 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică DHUMAVATI
01.00-01.15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BAGALAMUKHI
01.15-01.30 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică MATANGI
01.30-01.45 Meditaţie de comuniune profundă cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC

01.50- 02.20 ANGRENARE DINAMICĂ PSIHO-SPIRITUALĂ CE VA FI REALIZATĂ LA UNISON DE TOŢI ACEIA CARE SUNT ANIMAŢI DE INTENŢII BUNE ŞI BUNĂVOINŢĂ PENTRU A STOPA PROMPT ŞI PENTRU A ANIHILA ÎN „GERMENE” ACŢIUNILE MALEFICE ALE TUTUROR ACELORA CARE ÎN MOD CONŞTIENT SAU INCONŞTIENT INTENŢIONEAZĂ (ÎN ANUL CARE ÎNCEPE) SĂ STRUCTUREZE UN BIZAR FOCAR DEMONIAC, MALEFIC, CONTRAINIŢIATIC ÎN CADRUL ACESTEI ŞCOLI SPIRITUALE.

Maxima zilei 31 decembrie 2008 - Philip K. Dick

Niciun comentariu :

"Este terapeutic să-i cunoşti pe oamenii care te-au intimidat, şi să descoperi cum sunt de fapt. Atunci, intimidarea dispare." - Philip K. Dick, "Omul din castelul inalt"

Congresul Internaţional «YOGA ŞI ÎNŢELEPCIUNEA PLANETARĂ MILENARĂ 2008» - evenimentul Yoga al anului 2008

Niciun comentariu :
În perioada 6-8 iunie 2008 s-a desfăşurat la Bucureşti, congresul internaţional "YOGA ŞI ÎNŢELEPCIUNEA PLANETARĂ MILENARĂ 2008":


Cateva relatari si imagini despre congres:
Prime impresii de la Congresul International de Yoga
O relatare pe larg a Congresului International de Yoga de la Bucuresti
Congresul Internaţional YOGA ŞI ÎNŢELEPCIUNEA PLANETARĂ MILENARĂ 2008 în imagini

Lectie din lumea animala: Ursi polari jucandu-se cu caini

Niciun comentariu :

Un inger salveaza viata unei fetite grav bolnave ce tocmai fusese decuplata de la aparate chiar de ziua ei de nastere

Niciun comentariu :
Adolescenta Chelsea Banton si-a revenit, intr-un mod miraculous, chiar in momentul in care urma sa fie deconectata de la aparatele care o mai tineau in viata, scrie Daily Mail. Tot in acea clipa, camerele de supraveghere din spital au surprins o silueta de lumina chiar la usa salonului fetei. Una dintre asistentele de garda au declarat: “Am vazut lumina puternica si avea o forma de inger. Lucrez in spitalul acesta de 15 ani, dar nu am mai vazut asa ceva! Era o zi innorata, singura lumina aparuta pe culoare a fost cea puternica de la usa camerei fetei”. Nici familia nu poate sa isi revina de la eveniment. Ei sustin ca nu poate fi explicat ceea ce s-a intamplat, dar ca le-a schimbat viata tuturor. “Chelsea a inceput sa respire singura si cu putere desi aparatul de respiratie asistata era deconectat.” De Craciun, fata a implinit 15 ani.

Ziua in care Pamantul se opri (The Day the Earth Stood Still)

Niciun comentariu :
Lansat recent pe ecrane (12.12.2008) filmul "The Day the Earth Stood Still" pare dupa vizionarea trailerului oficial si a unei selectii de 7 minute, doar o alta productie apocaliptica si propagandistica de tip "Independence Day" a Hollywood-ului. Dupa vizionarea integrala realizezi insa ca producatorii chiar au o leaca de constiinta, iar filmul contine si un mesaj, chiar unul foarte necesar umanitatii actuale.

Remake dupa un film al anilor '50" The Day the Earth Stood Still" ofera o viziune din perspectiva extraterestra asupra stadiului si a viitorului civilizatiei umane, o "civilizatie" atat de violenta incat pune in pericol nu doar propria existenta ci si cea a planetei pe care o locuieste.

sâmbătă, 27 decembrie 2008

Viata celorlalti (Das Leben der Anderen) - Florian Henckel von Donnersmarck

Niciun comentariu :
Filmul Viata celorlalti (Vietile celorlalti), numele original Das Leben der Anderen, in regia lui Florian Henckel von Donnersmarck, a castigat premiul Oscar in anul 2007 pentru "Cel mai bun film strain". Filmul atrage si farmeca prin atmosfera sa si prin jocul inspirat al actorilor, in conditiile in care este destul de greu de realizat o pelicula echilibrata avand in vedere tema filmului: STASI (Politia Secreta comunista est-germana). Filmul nu-si propune sa fie un documentar despre STASI, ca ar fi iesit mai mult un film horror decat o drama, dar nici nu cade in superficialitatea unei dramolete sau a unei comedioare: situatiile sunt dramatice desi alese nu dintre cele mai dramatice, iar umorul este unul subtil si care curge natural. Regizorul a ales (in mod inspirat) sa se aplece asupra unei situatii singulare care poate exista chiar si in interiorul unui sistem represiv aparent fara fisura: umanitatea care poate izbucni din sufletul unui om de la care te astepti cel mai putin la acest lucru, si care poate da un cu totul alt curs controlului aparent implacabil al unui sistem al terorii.

joi, 25 decembrie 2008

Ospatul Babettei (Babette's Feast) - regia Gabriel Axel

Niciun comentariu :
Va recomand Ospatul Babettei (Babette's Feast) in regia lui Gabriel Axel, film ce a castigat premiul Oscar pentru "Cel mai bun film strain" in anul 1988. Este o pelicula emotionanta despre relatia intre spiritualitate si viata traita in mod complet, despre transfigurare, naturalete, intelepciune si harul atotprezent al lui Dumnezeu. Acest film transmite poate mai sugestiv decat o carte cat de prosteasca este intelegerea puritanista a spiritualitatii ca fiind opusa vietii asa cum a fost ea creata de Dumnezeu. Dealtfel paleta de subiecte atinse fie si tangential de acest film este foarte larga, si aproape oricine poate gasi un moment de incantare elevata vizionandu-l. Foarte util de vazut indeosebi de persoanele excesiv de puritane si bigote, care au astfel o sansa de a se deschide fata de energiile divine ale vietii.

P.S. Puteti viziona acest film astazi Vineri 26 Decembrie 2008, pe canalul TCM, la ora 16.00.

miercuri, 24 decembrie 2008

Craciun fericit tuturor românilor!

Niciun comentariu :

Cum a devenit Iisus un Hristos - documentar

2 comentarii :
Filmul documentar "Cum a devenit Iisus un Hristos" este in fapt o conferinta a lui Miceal Ledwith fost preot si inalt prelat al Biserii Catolice, fost membru intr-o comisie consultativa a Vaticanului condusa de cardinalul Ratzinger, care a devenit intre timp actualul papa. El vorbeste despre Iisus atat din punct de vedere spiritual cat si din punct de vedere istoric, apeland la documente ale vremiii, la o serie de evanghelii considerate necanonice, precum si la cateva mentiuni ale prezentei lui Iisus in scrierile altor traditii spirituale.

Documentarul lui Ledwith reface si ne reda adevarata grandoare a Fiintei lui Iisus deformata de dogmatism de-a lungul secolelor si aduce in prim plan o serie de dovezi istorice foarte utile in contextul in care unii au ajuns sa sustina ca Iisus este un personaj mitologic (vezi aberatiile antispirituale din prima parte a filmului Zeitgeist).


Prima parte a documentarului


A doua parte a documentarului (ce contine si o autoprezentare a lui Miceal Ledwith)

Atentie! In Romania noile permise auto contin un cip electronic

5 comentarii :

Din luna decembrie Romania se raliaza Noii Ordini Mondiale si prin emiterea de noi tipuri de acte de identitate care introduc sub pretextul imbunatatiirii securitatii, masuri de control excesiv si invadare a vietii private. In plus aceste masuri nejustificate de emitere a unor carduri cu cip electronic sunt suspectate a fi un prim pas catre o dictatura totala ce urmareste controlul satanic al intregii planete si chiar si introducerea unui cip electronic in corpul uman, asa cum este relatat in scrierile apocaliptice.

Masura a fost implementata conspirativ, mass media nepromovand aproape deloc aceasta modificare sau nespecificand existenta unui CIP electronic in interiorul noului permis auto de tip card.

Iata ce sustine un ziar din Botosani, singurul care da detalii despre noile permise:
"Cel putin teoretic, noile documente care permit conducerea unei masini nu vor putea fi falsificate si vor avea un cip care va contine toate informatiile despre un sofer. Datele vor putea fi citite de orice politist din Europa. Pe lânga aspectul total schimbat - de la culoare si fotografie, pâna la materialul si modul de realizare, noul permis de conducere va contine si o serie de coduri prin care sunt reliefate anumite restrictii impuse soferilor. Noile permise vor fi unice la nivel european si vor putea fi citite de orice politist din Uniunea Europeana. Reprezentantii Serviciului de Permise sustin ca, prin intermediul CIP-ului, se pot introduce date noi medicale. Astfel, daca un posesor se imbolnaveste psihic, acest lucru ar urma sa fie automat introdus pe permis astfel incit sa fie descoperit la orice control ca nu mai are dreptul sa conduca. Totodata, In momentul citirii permisului, politistul va avea informatii complete despre comportamentul soferului in statele prin care a trecut."

Politia pretinde ca introducerea noilor permise survine dupa inmultirea cazurilor de falsuri comise mai ales de catre romanii care lucreaza in strainatate. Realitatea este insa cu totul alta. Masura a fost luata la nivel european sub pretextul unificarii tipurilor de permise urmand ca ţările care doresc sa poata introduce în el şi un cip cu informaţii. Noile reglamentari europene prevad ca introducerea de cipuri sa fie opţională si ca informaţiile conţinute de acestea vor fi confidenţiale. Din pacate in Romania s-a decis introducerea cipului ce va contine foarte multe date personale. Cine garanteaza insa confidentialitatea acestor date? Cine garanteaza ca ele nu vor fi folosite in mod abuziv de catre un politist corupt din Romania sau din alte state UE? Cine ne protejeaza de guvernele pline de masoni si politicieni corupti?

Cititi si:
De la 1 ianuarie 2009 pasapoartele românilor contin cipuri
Microcipul - dispozitivul pe care masoneria mondiala vrea sa ni-l introduca sub piele, descris in Biblie?
Parlamentul scotian respinge noile carduri de identitate cu cip RFID
Pilotii britanici ameninta cu greva datorita noilor carduri de identitate cu cip RFID
Noile pasapoarte cu cipuri, clonate in cateva minute
Stiri: Se testeaza fazele intermediare ale cashless society - plata cu telefonul mobil, cheia electronica sau cu amprentele
Stiri: Globalizare si control social, genocidul modificarii genetice, criza financiara, vaccinare cu mercur, amprentare si indobitocire in masa

marți, 23 decembrie 2008

Un cor de copii a fost eliminat din serbarea de Craciun datorita colindelor "prea religioase"!!

Niciun comentariu :
Aberant, incredibil!! Culmea anticrestinismului! Cantecele despre Iisus scoase din serbarea Nasterii Sale.

Un cor de elevi a fost fortat sa se retraga din programul unei serbari de Craciun datorita organizatorilor care au considerat colindele cantate ca fiind "prea religioase".

Copii de la Arthur Bugler County Junior School din Stanford-le-Hope, Essex, au repetat si s-au pregatit timp de saptamani de zile pentru momentul muzical al Festivalului de iarna Corringham. Cei 60 de copii au fost fortati insa sa se retraga din program in ultimul moment atunci cand organizatorii au decis ca traditionalele colinde de Craciun "nu se potrivesc" cu tema festivalului.

Un parinte indignat rezuma evidentul abuz: "E ridicol ca nu poti canta colinde religioase. E Craciunul - daca nu le canti acum atunci cand poti sa le canti altadata?"
Sursa: http://www.dailymail.co.uk

Un vis...

Niciun comentariu :

Americanii rezistă crizei economice prin yoga râsului

Niciun comentariu :
Americanii încearcă să uite de criza economică practicând o formă insolită de yoga, care constă în a izbucni forţat în râs, pentru a provoca apoi o criză autentică de râs, benefică pentru sănătate, relatează AFP.

"Viaţa este grea, economia merge rău, oamenii au probleme cu banii acasă, iar a râde este un lucru uşor", explică Nira Berry, instructoare de "yoga râsului". "Este ceva ce vine natural", a dat ea asigurări la un curs, la care au participat 60 de persoane, dintre care pacienţi bolnavi de cancer. Fiecare şedinţă durează o oră şi este organizată într-un spital dintr-o suburbie a Washingtonului.

Yoga râsului combină un râs profund, o formă de "meditaţie" zgomotoasă, cu aplaudatul ritmat, asemeni unui pinguin sau cu mersul în şir indian, dar şi cu o respiraţie adâncă.

După o scurtă încălzire, care constă în a dansa pe melodia "Celebrate" a formaţiei Kool and the Gang, pacienţii trec la lucruri serioase: urmând exemplul instructoarei, ei râd disciplinat: "hi-hi", "ha-ha", "ho-ho".

"Yoga râsului este un exerciţiu unic, ce combină râsul cu respiraţia de yoga. Când râdem, expirăm şi inspirăm automat profund după aceea, moment în care intervine respiraţia de yoga", a explicat Nira Berry.

Pentru a participa la aceste cursuri, nu este nevoie să ai simţul umorului sau să consumi substanţe euforizante şi nici să te contorsionezi în poziţii de yoga insolite. Singurul lucru de care este nevoie este să ştii să râzi, Dar, pentru că este greu să râzi la comandă, Nira Berry îşi sfătuieşte cursanţii să simuleze. "Chiar dacă simulaţi, corpul vostru face multe lucruri minunate în interior, veţi începe să vă schimbaţi dispoziţia şi veţi fi mai sănătoşi. Iar la sfârşit oamenii râd cu adevărat", a explicat ea.
Sursa: Adevarul

luni, 22 decembrie 2008

Echilibrul intre teorie si practica

Un comentariu :

Zilele astea mi-am dat seama ca nu ma mai opream din cautarea de informatii de natura spirituala: tocmai ce mai facusem rost de inca un calup de carti care mi-ar fi luat toata viata sa le citesc pe toate, si inca mai cautam altele si altele...si mi-am dat seama ca e aberant cum procedez. Oare de ce sunt mai insetat sa caut carti (in fond informatii), dar am mult mai putin entuziasm cand e vorba sa aplic fie si numai o singura tehnica in mod consecvent o perioada mai lunga de timp? Poate fiindca e mult mai usor sa caut ceva cu sentimentul ca n-am gasit ceea ce trebuie ca informatie, si de-aia nu am atins Everestul spiritualitatii, decat sa ma inham la munca tenace?

Nu mai sunt acum in situatia din primii ani ai cautarii spirituale, cand nu aveam informatii, si ce rost mai are atunci sa acumulez la nesfarsit informatii care mi-au depasit cu mult ca volum capacitatea fie si de a le trece in revista fugar? Si oare ce-as mai putea gasi in acele carti dupa care alerg: nu cumva tot ce-ar putea face ele ar fi tot sa ma indrepte catre mine insumi? Atunci care e sensul sa fiu mai entuziast in aceasta cautare exterioara decat in cautarea interioara?

Ma gandeam ca ar trebui sa respect un echilibru intre teorie si practica, si sa nu mai alerg dupa alte informatii pana nu ajung la capatul drumului macar pe cateva dintre directiile spirituale de lucru pentru care am informatii arhisuficiente pentru a plonja in lumea reala propriu-zisa dincolo de hartile reprezentate de informatii. As avea in cazul asta de practica pentru 100 de vieti, chiar si numai daca as merge pe o egalitate a raportului intre teorie si practica; cu cat mai mult as avea de practica daca as considera ca relatia optima (in vederea reusitei) intre teorie si practica este : "1 gram de practica valoreaza cat tone de teorie"?

In fond, important este omul, sunt eu nu informatiile. Informatiile se adreseaza mintii comune, pe cand practica spirituala atinge zone mult mai profunde din realitatea interioara, daca este abordata cu seriozitate.

Si am observat ca in aceasta epoca a "societatii informationale" avem tendinta de a acumula la nesfarsit informatii si in alte domenii: ca un mic exemplu, cei care sunt pasionati de fotografie au tendinta sa colectioneze 1001 carti sau materiale video din domeniu, din care citesc 1%, iar facutul fotografiilor cade pe un plan secund, estompat si de alergatura continua dupa aparatura din ce in ce mai performanta. Putini au luciditatea sa se opreasca din acel carusel, si sa se intrebe daca nu cumva proverbele "a pus carul inaintea boilor" sau "nu mai vede padurea din cauza copacilor" sunt departe de fi invechite. Drept este ca sunt si oameni care se plaseaza in extrema opusa, avand o atitudine de genul "noi muncim, noi nu gandim", si ca echilibrul este intotdeauna atitudinea cea mai inteleapta.

Fondatorul Weather channel il da in judecata pe Al Gore pentru falsitatea teoriei gazelor de sera

Niciun comentariu :
Fondatorul Weather channel John Coleman sustine ca incalzirea globala este o frauda mediatica bazata pe numai pe minciuni.

Al Gore si gruparea sa de teoreticieni ai conspiratiei incalzirii globale refuza o dezbatere cu John Coleman sau oricare dintre cei 30000 de oameni de stiinta care contesta teoria frauduloasa si infricosatoare a incalzirii globale datorata "gazelor de sera".

John Coleman: “CO2 este un compus natural al atomsferei! Nu este un gaz poluant, plantele au nevoie de el, de cate ori expir il creez, nu e mare lucru si sigur nu va produce sfarsitul lumii.”

Imaginea de ansamblu (The Big Picture) - documentar in limba romana

Niciun comentariu :
"The Big Picture" este o sinteza a multor informatii certe despre conspiratia planetara, trecand totusi in evidenta si unele "teorii ale conspiratiei", mai mult sau mai putin bazate pe realitati dovedite. Una din ideile de baza ale acestui documentar este că mulţi dintre cei care simt că este ceva în neregulă cu lumea din jur, care chiar văd conspiraţia, se pierd în detalii neesenţiale risipindu-şi astfel enorme cantităţi de energie şi timp în van.

Este un film de exceptie, atat prin viziunea lucida si valoarea documentara, cat si prin deviza enuntata inca de la inceput: "Fie ca nici un ban să nu se facă din vânzarea sau distribuţia acestui film".

Mesajul filmului este atat cel al trezirii, cat si, mai ales, cel al unirii celor ce au inceput sa se trezeasca sau chiar s-au trezit deja:

"Populaţia planetei se confruntă într-adevăr cu o ameninţare masivă, este o ameninţare care a crescut uşor, una pe care o vedem de mulţi ani dar refuzăm să o conştientizăm.

Cineva care nu ştie absolut nimic, ştie totuşi că exista un grup de oameni foarte bogaţi şi foarte puternici care controlează, în sens literal, aproape orice. Toată lumea ştie că exista un grup care se află în varf şi care trage toate sforile. Cineva care nu ştie nimic, de asemenea ştie că atacurile de la 11 Septembrie au fost orchestrate, şi unul dintre motivele pentru care au fost orchestrate a fost ca să se pornească falsul război împotriva terorismului, care apoi să pregătească calea spre Noua Ordine Mondială...

Sunt mii, poate milioane, de oameni care cercetează aceste evenimente pe internet, pe intreaga planetă, dar din păcate aceşti oamenii nu s-au unit pentru a viza în mod direct cauza problemei şi întreaga comunitate de pe internet este divizata de probleme mai mici...

Chiar şi "Mişcarea Adevărului 9/11" este acum divizată de confuzia dintre cei care susţin că au existat sau nu avioane, care se ceartă amarnic între ei. Acum privind înapoi obiectiv, este foarte uşor să-ţi dai seama că o buna parte din înregistrări au fost editate. “Dezbină şi cucereşte" este motto-ul: poate au folosit avioane la 11 Septembrie, sau poate au folosit înşelatorii digitale, şi poate Planeta X chiar există şi va sosi în 2012, sau poate că nu...

În cele din urmă, în momentul de faţă nu prea contează vreuna dintre variante, pentru că acum sunt probleme mult mai importante care ne presează şi care au nevoie de atenţia noastră, chiar în momentul ăsta!

Este imperativ ca toţi cei care cercetează să uite diferenţele pentru moment, pentru a fi capabili să stea împreuna şi să se adreseze adevaratei cauze a problemelor cu care ne confruntăm, pentru că este extrem de important ca situaţia din prezent să fie urgent abordată!

Dacă aceste probleme nu sunt abordate, şi abordate foarte curând, este foarte posibil ca în 2012 mulţi oameni să nu mai fie nici macar în viaţă, pentru a vedea dacă Planeta X este o realitate sau nu!

Este într-adevăr chiar atât de serios!"

Textul este preluat dintr-un articol depindedenoi.ro

Coruptia de la premiile Nobel si legatura cu scandalul vaccinarii HPV

Niciun comentariu :
Integritatea premiilor Nobel este pusă din nou la îndoială după ce a reieşit că un membru al juriului face parte din boardul unei companii farmaceutice care a avut de câştigat de pe urmă decernării distincţiei pentru medicină din acest an.
Harald zur Hausen a primit Nobel-ul pentru medicină din 2008 pentru cercetarea virusului HPV, care produce cancerul cervical. Compania farmaceutică AstraZeneca, cu care două persoane implicate în alegerea lui zur Hausen au legături puternice, deţine două vaccinuri împotriva virusului respectiv.

Bertil Fredholm, preşedintele comitetului care evaluează candidaţii la câştigarea premiului Nobel, a fost consultant al companiei farmaceutice, în 2006. De asemenea, Bo Angelin, membru al comitetului care votează câştigătorii, face parte din boardul companiei.

Acesta nu este singurul scandal de corupţie în care sunt implicate premiile Nobel. Ieri, procurorul suedez Nils-Erik Schultz a deschis o anchetă împotriva mai multor membri ai comitetelor Nobel, care au primit excursii plătite în China, pentru a vorbi despre criteriile de selecţie a candidaţilor.
Sursa: adevarul.ro

Mai multe detalii la:
telegraph.co.uk
timesonline.co.uk

vineri, 19 decembrie 2008

Senzational!!! Stirea care nu exista pentru presa: Mitingul Scolii de Yoga MISA la Tribunalul municipiului Bucuresti, 19 decembrie 2008

Un comentariu :
Iata cateva fotografii facute astazi in fata Tribunalului municipiului Bucuresti. Mitingul a apartinut yoghinilor MISA care au protestat astfel impotriva abuzurilor judecatorului Matei Dorel George. Ca si in alte ocazii evenimentul nu a fost si nu va fi relatat in presa lucru care cred ca spune totul despre "obiectivitatea" presei. Faptul ca aceasta stire nu exista pentru presa romaneasca, desi in ziua anterioara un articol calomnios al ziarului Gardianul, ce are o valoare nula din punct de vedere stiristic, a fost extrem de mediatizat, este cea mai buna dovada ca de fapt mass media este aservita intereselor masonice.

Puteti citi si o relatare inedita de la termenul judecat astazi in procesul intentat yoghinilor MISA si lui Gregorian Bivolaru, alta stire despre care suntem siguri ca nu veti gasi nici un cuvintel in presa.

Desigur lucrurile ar fi stat cu totul altfel si toata presa ar fi vuit de comentarii indignate daca era vorba de procesele unor masoni precum Dinu Patriciu sau Adrian Nastase.
Cititi si:
Ziarul masonic Gardianul il ataca din nou pe Gregorian Bivolaru chiar in preziua procesului de la Tribunal
Abuzurile judecatorului Matei Dorel George in cazul MISA
Sorin Simion sluga supusa a masonilor templieri face de rusine meseria de jurnalist
Procesul împotriva yoghinilor MISA şi a lui Gregorian Bivolaru continuă cu noi abuzuri şocante ale judecătorului Matei Dorel George

Sorin Simion sluga supusa a masonilor templieri face de rusine meseria de jurnalist

Niciun comentariu :
Sorin Simion de la Gardianul a publicat ieri un articol jenant, care a avut evident doar rolul de a influenta opina publica si justitia cu o zi inaintea termenului in procesul inscenat mai multor yoghini ai MISA in frunte cu mentorul spiritual Gregorian Bivolaru.

Iata cateva comentarii la aberatiile publicate de acest individ care-si spune ziarist:
- "«Gurul» suedez din Malmo" - Gregorian Bivolaru nu se considera un "guru" si nici nu este suedez chiar daca a primit azil politic in aceasta tara in urma abuzurilor facute de justitia si autoritatile romane.
- "Dupa ce a obtinut azil în Suedia, de Anul Nou 2006, fostul lider MISA a disparut o vreme din prim-plan." - Din aceasta fraza tragem concluzia ca fie Sorin Simion nu stie ce scrie fie nu si-a citit propriul ziar unde Gregorian Bivolaru a fost o tinta constanta a atacurilor si calomniilor in ultimii 4 ani.
- "seminarii despre Continenta sexuala si noroc" -Noroc??? Curiosi sa stim cat de bine cunoaste Sorin Simion limba suedeza ca sa poata citi anunturile de pe pagina http://natha.se/ am consultat pe internet un dictionar de unde am aflat ca in limba suedeza "lycka" insemna si "noroc" dar si "fericire". Cum insa Sorin Simion nu prea a avut norocul sa afle e ce fericirea si cum poate fi ea obtinuta in urma practicarii cu succes a continentei sexuale se pare ca a ales mai curand termenul alternativ, care in acest context este absolut complet lipsit de sens.
- "platesc scump aceasta ucenicie: aproximativ 24 de euro cursul si 17 euro seminarul" - Nu are rost sa comentam prea mult pentru ca aici prostia si stupiditatea ziaristului devin deja evidente. Oricine a urmat un curs de yoga, un seminar ori o conferinta in Romania stie ca preturile practicate in general sunt cu mult mai mari decat sumele enuntate iar cursurile MISA nu se inscriu in aceasta regula ci au preturi mai accesibile. Desigur incercand sa traga discutia pe terenul materialismului Sorin Simion esueaza atat in contextul social-economic romanesc si cu atat mai mult in cel suedez.
- "O perioada de timp a parut ca Bivolaru s-a retras din prim-planul activitatilor yoghine" - Nu stim cui i s-a parut, realitatea este ca Gregorian Bivolaru desi aflat fizic la mii de kilometri a fost prezent atat in viata spirituala romaneasca cat si, din pacate, in paginile calomnioase ale unor ziare precum Gardianul si Ziua, care apartin in mod oficial masoneriei.
- "In urma cu câteva zile, mai precis in data de 9 decembrie, la sediul scolii de yoga „Natha” din Malmo a inceput un nou curs de yoga, sustinut de „maestrul yoga Gregorian Bivolaru”, dupa cum anunta pagina de internet a scolii." - Evenimentul este prezentat ca fiind ceva neobisnuit insa cursurile de yoga si continenta sexuala din Suedia se desfasoara de cativa ani buni fara sa a ne fi semnalat Gardianul acest lucru. Unde este noutatea? Poate in ceea ce uita sa mentioneze "ziaristul": cursul este realizat de Grieg prin intermediul unei inregistrari video care intradevar este una recenta dupa cum anunta pagina de web a NATHA Malmo.

In rest urmeaza obisnuita poezie obsedanta cu care romanilor li se spala creierul de atatia ani de zile: urinoterapie, sex in grup, secta, pornografie, trafic de persoane, sclavie moderna, nelipsita poza facuta pe plaja la Costinesti si obtinuta pe cai ilegale, precum si prezentarea deformata a intregii istorii care este din nou repovestita. Care e valoarea de stire acestui articol? Unde e noutatea daca cursul a avut loc pe 9 decembrie? Evident ca la aceste intrebari Sorin Simion nu va raspunde la fel cum nu a mentionat in articolul sau faptul ca a doua zi urma sa aiba loc un nou termen in procesul yoghinilor MISA si ca in fata Tribunalului era programat un miting de protest impotriva abuzurilor judecatorului Matei Dorel George.

Iata ca astfel manipularea si comanda politica devin mai mult decat evidente, avand in vedere ca mitingul de protest si infatisarea din procesul de astazi nu au fost si nu vor fi deloc relatate in presa, ca de obicei.

Sa mai amintim aici si un alt caz absolut singular in presa romanesca: ziarul Gardianul alaturi de ziarul Ziua au oferit o recompensa pentru prinderea lui Gregorian Bivolaru, cele doua ziare organizand o adevarata campanie publicitara de presa, o instigare murdara de a "vana" o persoana nevinovata in conditiile in care existau zeci sau sute de alti oameni judecati si condamnati, pentru care nu s-a luat niciodata o astfel de masura. Prin aceasta campanie de incalcare a prezumtiei de nevinovatie, s-a urmarit si ca imaginea lui Gregorian Bivolaru sa fie asociata cu un infractor foarte periculos, desi nu exista nici atunci si nici astazi un verdict judecatoresc in acest sens, ba mai mult, el fusese victima unor abuzuri ale justitiei.

Cititi si:
Stirea care nu exista pentru presa: Mitingul MISA de la Tribunalul municipiului Bucuresti, 19 decembrie 2008
Ziarul masonic Gardianul il ataca din nou pe Gregorian Bivolaru chiar in preziua procesului de la Tribunal
Abuzurile judecatorului Matei Dorel George in cazul MISA
Sorin Simion sluga supusa a masonilor templieri face de rusine meseria de jurnalist
Procesul împotriva yoghinilor MISA şi a lui Gregorian Bivolaru continuă cu noi abuzuri şocante ale judecătorului Matei Dorel George
Emil Berdeli de la Gardianul continua campania impotriva MISA si de influentare a justitiei, conform ordinelor primite
Cine sunt cei care atacă MISA prin intermediul ziarului de şantaj Gardianul?
Cine sunt fondatorii si detinatorii ziarului Gardianul?
Gardianul ignoră cu nesimţire normele deontologice
Minciunile lui Emil Berdeli au picioare scurte, insa din pacate calomnia ramane si afecteaza imaginea celor acuzati pe nedrept

Abuzurile judecatorului Matei Dorel George in cazul MISA

Niciun comentariu :
În cazul MISA - Gregorian Bivolaru, justiţia română a săvârşit şi continuă să săvârşească o serie de abuzuri cutremurătoare, de exemplu:
- rechizitoriul a fost făcut public pe internet şi a apărut în presă înainte chiar de începerea procesului;
- judecătorul a fost numit şi nu ales prin procedura legală de alegere aleatorie;
- judecătorul a fost apoi schimbat şi a fost numit un nou judecător tot fără a se respecta procedura legală. Acest nou judecător este MATEI DOREL GEORGE.

Împotriva Judecătorului MATEI DOREL GEORGE s-a făcut plângere pentru următoarele fapte, şi nu s-a primit până în prezent nici un răspuns:

Judecătorul MATEI DOREL GEORGE ia de unul singur unele decizii între termenele procesului. Aceste decizii ar trebui luate, conform legii, numai în timpul şedinţelor de judecată şi numai cu acordul şi înştiinţarea tuturor părţilor implicate (de exemplu, citarea Asociaţiei MISA în calitate de parte responsabilă civilmente). Aceasta reprezintă o antepronunţare în cauză şi o încălcare flagrantă a principiului contradictorialităţii şi a dispoziţiilor legale privind desfăşurarea procesului penal.

Judecătorul MATEI DOREL GEORGE a încălcat dreptul la apărare, prin respingerea cererii de a-şi angaja apărător ales, formulată de o parte care este prima dată citată legal.

Când a fost recuzat, Judecătorul MATEI DOREL GEORGE, în loc să trimită dosarul în mod legal la alt judecător neutru, a decis chiar el să respingă această cerere.

Judecătorul MATEI DOREL GEORGE ţipă în instanţă la avocaţi, îi amendează nejustificat cu sume foarte mari (3000 - 5000 RON).

Judecătorul MATEI DOREL GEORGE îl citează pe Profesorul de Yoga Gregorian Bivolaru, care a primit azil politic în Suedia (instanţa cunoscând foarte bine faptul că el nu se află în ţară) la fosta adresă din România şi la uşa instanţei. Prin aceasta se încalcă în mod flagrant dreptul Profesorului de Yoga Gregorian Bivolaru la un proces echitabil.

Judecătorul MATEI DOREL GEORGE se comportă agresiv verbal, nedemn, şicanatoriu, şi discriminator, se adresează dispreţuitor, e insolent. Se poartă de parcă acest proces ar fi fost judecat deja şi toţi inculpaţii ar fi fost găsiţi vinovaţi. El nu aplică prezumţia de nevinovăţie.

Cititi si:
Procesul împotriva yoghinilor MISA şi a lui Gregorian Bivolaru continuă cu noi abuzuri şocante ale judecătorului Matei Dorel George
Stirea care nu exista pentru presa: Mitingul MISA de la Tribunalul municipiului Bucuresti, 19 decembrie 2008
Ziarul masonic Gardianul il ataca din nou pe Gregorian Bivolaru chiar in preziua procesului de la Tribunal
Sorin Simion sluga supusa a masonilor templieri face de rusine meseria de jurnalist

Ziarul masonic Gardianul il ataca din nou pe Gregorian Bivolaru chiar in preziua procesului de la Tribunal

Niciun comentariu :
Gardianul, oficiosul masonilor templieri si al securistilor reciclati a publicat ieri un articol ce il ataca pe Gregorian Bivolaru chiar cu o zi inaintea unui nou termen al procesului ce are loc la Tribunalul municipiului Bucuresti. Coincidenta? NU! Ziaristii acestui cotidian ce publica in permanenta o multime de articole elogioase la adresa masoneriei si-au facut un obicei din a scrie la comanda atacuri la adresa MISA si a lui Gregorian Bivolaru chiar in zilele ce premerg termenele de judecata in care sunt acuzati fatasmagoric yoghinii. De altfel rezultatul ultimului sondaj de opinie initiat pe blog (aflat si acum pe coloana din dreapta) vorbeste de la sine: 78% la suta dintre cititori sunt de parere ca ziarul masonic Gardianul si-a facut un obicei din a sincroniza campania sa calomnioasa la adresa MISA cu termenele proceselor intentate yoghinilor pentru a influenta publicul si justitia.

De acesta data insa articolul plin de minciuni, calomnii si chiar prostii evidente din Gardianul, ce nu ofera nici o informatie complet reala sau utila si care a fost preluat si mediatizat de mai multe organe de presa mai are si un alt rol: acela de a neutraliza o stire absolut reala dar suparatorare pentru unii si anume cea despre mitingul de protest ce are loc la astazi, la aceasta ora in fata tribunalului municipiului Bucuresti impotriva abuzurilor judecatorului Matei Dorel George. Acest judecator a incalcat in mod repetat codul de procedura penala in cazul intentat lui Gregorian Bivolaru si a membrilor MISA. Cateva din abuzurile socante realizate pana la inceputul acestui an le puteti lectura in articolul Procesul împotriva yoghinilor MISA şi a lui Gregorian Bivolaru continuă cu noi abuzuri şocante ale judecătorului Matei Dorel George. Abuzurile si interpretarea stramba a legilor au continuat si chiar s-au agravat in cursul termenelor de judecata din acest an. Iata aici o enumerare a abuzurilor judecatorului Matei Dorel George in cazul MISA.

Costica Cojocaru comenteaza si el in articolul Lectii Suedeze situatia actuala si modul in care presa este folosita pe post de berbec in distrugerea si compromiterea justitiei din Romania.

Acest atac al mass media poate insa sa reveleze pentru cei inteligenti adevarata situatie in cazul de fata. Veti putea observa foarte bine servilismul si atitudinea partinitoare a presei comparand mediatizarea excesiva a unor informatii false lansate ieri de Gardianul si reflectarea nula sau ca si inexistenta in presa a protestului yoghinilor de astazi, ce reflecta cenzurarea tuturor informatiilor ce ar putea sa ofere o imagine obiectiva asupra cazului MISA.

Sa mai amintim aici si un alt caz absolut singular in presa romanesca: ziarul Gardianul alaturi de ziarul Ziua au oferit o recompensa pentru prinderea lui Gregorian Bivolaru, cele doua ziare organizand o adevarata campanie publicitara de presa, o instigare murdara de a "vana" o persoana nevinovata in conditiile in care existau zeci sau sute de alti oameni judecati si condamnati, pentru care nu s-a luat niciodata o astfel de masura. Prin aceasta campanie de incalcare a prezumtiei de nevinovatie, s-a urmarit si ca imaginea lui Gregorian Bivolaru sa fie asociata cu un infractor foarte periculos, desi nu exista nici atunci si nici astazi un verdict judecatoresc in acest sens, ba mai mult, el fusese victima unor abuzuri ale justitiei.

Vom reveni cu alte comentarii pe acest subiect.Cititi si:
Stirea care nu exista pentru presa: Mitingul MISA de la Tribunalul municipiului Bucuresti, 19 decembrie 2008
Ziarul masonic Gardianul il ataca din nou pe Gregorian Bivolaru chiar in preziua procesului de la Tribunal
Abuzurile judecatorului Matei Dorel George in cazul MISA
Sorin Simion sluga supusa a masonilor templieri face de rusine meseria de jurnalist
Procesul împotriva yoghinilor MISA şi a lui Gregorian Bivolaru continuă cu noi abuzuri şocante ale judecătorului Matei Dorel George
Emil Berdeli de la Gardianul continua campania impotriva MISA si de influentare a justitiei, conform ordinelor primite
Cine sunt cei care atacă MISA prin intermediul ziarului de şantaj Gardianul?
Cine sunt fondatorii si detinatorii ziarului Gardianul?
Gardianul ignoră cu nesimţire normele deontologice
Minciunile lui Emil Berdeli au picioare scurte, insa din pacate calomnia ramane si afecteaza imaginea celor acuzati pe nedrept

joi, 18 decembrie 2008

Doua niveluri ale bunatatii

2 comentarii :
Dintr-o cauza pe care nu vreau sa o detaliez acum, am ajuns sa-mi pun problema " ce inseamna sa fiu cu adevarat bun?". Dupa vreo 15 de ani cred ca as putea sa dau un prim raspuns, probabil nu si ultimul.

Exista un nivel comun al bunatatii, in care omul este bun la modul exterior. Pe acest nivel, omul poate ajunge sa fie chiar impecabil din punct de vedere al comportamentului exterior, astfel incat toata lumea va ajunge sa spuna la unison "acela este un om bun". Accentul subtil al atitudinii interioare a persoanei care este buna la nivel exterior, cade pe imaginea pe care o are ea in ochii celorlalti. Dusa spre perfectiune, aceasta bunatate exterioara face ca nimeni sa nu poata dovedi ca un asemenea om a comis vreodata vreo fapta rea. Partea proasta este insa ca un om care se complace la acest nivel al bunatatii exterioare (chiar daca este adus aproape de perfectiune) va tolera atitudini si impulsuri rele care continua sa izvorasca din interiorul sau. Atat timp cat insa omul considera ca aceste impulsuri interioare negative nu razbat in exterior, el va considera ca totul este in regula. Sigur ca nu se poate spune ca un astfel de om este un om rau, dar din punct de vedere spiritual, cand vorbim de aspecte extrem de elevate si nuantate, aceasta atitudine nu este cea mai inalta posibila, iar aceasta limitare se va reflecta la un moment dat si in limitarea calitativa a fericirii care poate fi resimtita de acea pesoana. Acesta este spre exemplu nivelul caracteristic oamenilor buni care nu merg pe o cale spirituala, sau celor care desi merg pe o cale spirituala sunt centrati inca in ego-ul (si egoismul) lor. Din interiorul unei persoane cantonate la acest nivel mai izvorasc inca mici invidii, orgolii, egoisme, meschinarii samd., iar reactia caracteristica care apare in astfel de momente la cel in cauza este: "ah, sa nu se observe(rabufneasca) in exterior". Modul in care se poate scapa de aceste impulsuri interioare rele este destul de neclar pentru cel cantonat la nivelul ego-ului, fiindca acestea par sa izvorasca de la un nivel mai profund decat unde are el acces.

Un nivel al bunatatii superior celui descris mai sus, este acela pe care il voi numi pentru simplitate "bunatatea interioara". Aici omul nu mai este centrat ca si interes pe modul cum apare el in exterior, ci este interesat in cel mai inalt grad de ceea ce simte el in sufletul sau. Perfectiunea exterioara nu mai are valoare, fiindca aceasta este deformata(trucata si dopata) de smecherii si este doar o aparenta, pe cand propria noastra constiinta nu o putem pacali decat in mod teribil de temporar si aparent. Practic, la acest nivel noi transferam bunatatea de la nivelul ego-ului la nivelul sufletului. Nu mai suntem interesati sa aparem buni, ci suntem interesati sa facem bine si adeseori constatam ca cea mai buna modalitate de a face acest lucru este de a-l face fara ca nimeni sa-si dea seama ca noi am facut un bine, fiindca cele mai importante fenomene se desfasoara in sufletul nostru (in cele mai elevate structuri subtile ale noastre), si oamenii nu vad desigur ceea ce se petrece in noi(nimeni nu-si va da seama cat de intens si de profund a fost binele pe care noi il facem, fiindca nimeni nu poate vedea sufletul nostru). Sigur ca la nivel exterior pare ca nimic nu s-a schimbat: faptele sunt aceleasi, vorbele sunt aceleasi. Dar o calitate subtila, o atmosfera subtila s-a schimbat, si aceasta este in primul rand sesizabila in sufletul nostru, si apoi se reflecta si ajutorul acum mult largit ca profunzime pe care il putem acorda celorlalti.

Un mic exemplu, pentru a clarifica diferentele detaliate mai sus:
Sa zicem ca am putea, daca vrem, sa ajutam pe un om aflat in necaz, dar care nu ne este teribil de simpatic. Un om cantonat pe nivelul bunatatii exterioare il va ajuta pe acel om dar este foarte posibil ca in interiorul sau sa apara ganduri si sentimente care nu sunt in perfect acord cu actiunea sa exterioara. Astfel, poate primul sentiment cand vedem necazul acelui om poate fi o mica satisfactie ("Aha, ai vazut cum a patit-o?! Nu intamplator l-a palit necazul.", sau "Iata ca nu sunt singurul care sufera".), apoi in timp ce il ajutam pe acel om apare si o crestere a orgoliului ("Ce om bun sunt eu ca il ajut pe asta. Sper ca asta isi da seama cat de marinimos si bun sunt ca il ajut, ca puteam sa n-o fac.") , sau in alta circumstanta putem avea atitudinea interioara: "Il ajut si pe cretinul asta desi n-ar merita. Sper sa se termine chestia asta cat mai repede" samd. Nimeni insa din exterior nu ne poate reprosa nimic, fiindca chiar daca simtim cele de mai sus, nimeni nu poate dovedi ca am gandit astfel, chiar daca simte empatic cate ceva din atitudinea noastra. Un om din afara noastra nu ar putea decat sa constate ca am actionat aproape ireprosabil. Noi insa vom simti la un moment dat in viata noastra o limitare a capacitatii noastre de a trai fericirea divina (coplesitoare si elevata), daca vom ramane ancorati la acest nivel. Cel care este insa cu adevarat bun, actioneaza interior in cu totul alt mod, desi la modul exterior faptele si cuvintele sunt poate identice. Daca pentru omul "bun exterior" totul era o interactiune la nivelul a doua ego-uri, pentru omul cu adevarat bun totul este o interactiune intre doua suflete/spirite. In locul unei senzatii de separare, se traieste o stare de unitate intre cel care ajuta si cel care este ajutat...
Nu am o experienta atat de mare la acest nivel pentru a-l descrie in detaliu, dincolo de aceasta consider ca aceste lucruri merita aprofundate prin traire directa si consecventa, beneficiile fiind cu mult mai ample decat as putea exprima in mod coerent acum.

marți, 16 decembrie 2008

Un olandez rezista frigului extrem cu ajutorul unei tehnici de meditatie tibetana

Niciun comentariu :
Wim Hof a atras atenţia întregii lumi datorită performanţei unice de a rezista la temperaturi foarte scăzute, fapt pentru care a şi fost poreclit Iceman (Omul gheţii). Olandezul rezistă la temperaturi cu mult sub cele care ar ucide un om, datorită, susţine el, unei tehnici de meditaţie tibetane numită “tumo”, practicată în special de călugări. Mai exact, e vorba despre o modalitate de control al temperaturii corpului, cu ajutorul gândului.

De 20 de ani, olandezul Wim Hof, 49 de ani, îşi supune corpul unor teste dure în condiţii de frig extrem, care ar provoca moartea oricărui om care nu s-a pregătit îndelung pentru astfel de încercări. “Omul gheţii” a început prin a umbla în pantaloni scurţi în toiul iernii. Apoi, a urcat pe muntele Everest doar într-un şort. În plus, se mândreşte că în 1999 a alergat peste 40 de kilometri, în picioarele goale, purtând doar nişte pantaloni scurţi, la Cercul Polar, intrând astfel în Cartea Recordurilor. Mărturie stau filmările realizate de mai multe posturi de televiziune americane, care l-au însoţit de-a lungul traseului.

Recordurile lui Iceman nu se opresc aici. Trei ani mai târziu, având pe el doar costumul de baie, s-a scufundat sub gheaţa de la Polul Nord. Performanţa sa i-a adus o nouă consemnare în Cartea Recordurilor, pentru cea mai lungă perioadă petrecută în apa îngheţată, la adâncimea de 80 de metri - o oră şi 12 minute. Apoi, Iceman a stat într-o cadă cu multe cuburi de gheaţă, timp de o oră şi 31 de minute, un nou record mondial.

Peste numai câteva zile, Wim Hof va încerca să-şi doboare unul dintre recorduri, acela de a sta complet acoperit de gheaţă, într-un bazin din sticlă.

În anul 2002, Iceman a intrat în Cartea Recordurilor după ce, îmbrăcat doar cu un şort, s-a scufundat în apa îngheţată de la Polul Nord şi a înotat pe sub gheaţă, la adâncimea de 80 de metri. În tot acest timp, medicul, echipat corespunzător, l-a supravegheat îndeaproape, temându-se că organismul acestuia va ceda în faţa expunerii prelungite la frig. În mod normal, corpul uman, supus unei asemenea experienţe, nu rezistă. Mai întâi se blochează circulaţia sângelui la extremităţi - urechi, nas şi degetele de la mâini şi picioare, după care organismul intră în şoc hipotermic şi cedează.

(Articol aparut in ziarul Libertatea)


Despre Tummo
Tehnica de meditatie ce genereaza caldura este cunoscuta de tibetani sub numele de tummo termen ce semnifica: "o caldura corporala particulara sau o caldura de natura psiho-fizica creata prin mijloace yoghine". Conform invataturii secrete, cuvantul tummo descrie o metoda de a extrage prana din inepuizabilul rezervor de prana al naturii si de a o inmagazina in "bateria trupului uman", apoi, de a o utiliza in transmutarea lichidului seminal intr-o energie subtila prin care este produsa o caldura psiho-fizica interna si facuta sa circule prin canalele nervoase ale sistemului nervos psihic (nadis). Practicand arta tummo yoghinul trebuie sa utilizeze vizualizari foarte complicate, meditatii, atitudini, directionarea gandirii, antrenarea sistemului nervos fizic si exercitii fizice.

O indelugata perioada premergatoare este in mod obisnuit necesara inainte ca yoghinul sa poata ajunge la o certitudine oarecare de succes. Inca de la inceput el trebuie sa se obisnuiasca cu un minimum de vesminte si sa evite pe cat posibil utilizarea focului pentru a se incalzi. Tocmai prin obisnuinta de a nu mai purta blanuri sau tesaturi din lana, si de a nu se mai sluji de caldura artificiala exterioara se recunosc maestri acestei arte. Yoghinul trebuie de asemenea sa respecte cea mai stricta infranare sexuala sau sa practice perfect continenta sexuala, intrucat in principal pe energia sexuala transmutata se bazeaza reusita practicii tummo.

Cand antrenamentul este terminat si cand neofitul crede ca a obtinut succesul, se petrece frecvent ca gurul sau sa-l puna la incercare pentru ai aprecia progresele. Iata descrierea pe care o da acestor incercari Alexandra David-Neel:
"Intr-o noapte de iarna in care luna straluceste,cei care se cred capabili sa treaca victoriosi proba se duc, impreuna cu maestrul lor, pe malul unei ape curgatoare neinghetate. Daca in zona nu se gaseste nici un curs de apa neinghetat, atunci se sparge o copca in gheata. Noaptea aleasa este una din acelea in care vantul bate cu violenta. Ele nu sunt rare in Tibet. Candidatii la titlul de Repa, complet dezbracati, se aseaza pe sol cu picioarele incrucisate. Niste stergare din panza sunt scufundate in apa rece, si dupa ce ingheata sunt scoase scortoase. Fiecare discipol se infasoara cu un stergar si trebuie sa-l inmoaie si sa-l usuce pe trupul sau. Indata ce stergarul s-a uscat, este iarasi scufundat in apa si candidatul se inveleste din nou. Operatiunea se continua astfel pana la rasaritul soarelui. Atunci, cel care a uscat cel mai mare numar de stergare este proclamat castigatorul concursului".

Dimensiunea stergarelor variaza, unele sunt mici ca un servetel, altele au marimea unui sal mare. Regula este ca yoghinul sa usuce cel putin trei stergare unul dupa altul pentru a avea dreptul de a purta insemnul stiintei sale in tummo, care consta intr-o singura roba sau camasa de bumbac alb din pricina careia el este numit in tibetana Repa, ceea ce inseamna "cel care este invesmantat in bumbac". Milarepa marele yoghin tibetan purta numele de "Mila"-"cel invesmantat in bumbac" ceea ce inseamna ca el obtinuse stapanirea artei tummo sub calauzirea gurului sau Marpa.

O alta incercare deosebita de cea a stergarelor inmuiate, pentru a se verifica gradul de caldura degajat de trupul yoghinului, consta in a se aseza in zapada si a aprecia caldura degajata de trup dupa cantitatea si suprafat zapezii topite in jur.

Ca exista azi adepti ai artei tummo in manastirile Tibetului este un fapt indiscutabil, multi dintre ei fiind discipoli ai lui Milarepa, din Ordinul celor invesmantati in haine de bumbac. Mai multi europeni au intalnit astfel de asceti si avem rapoarte autentice asupra imunitatii lor la frigurile cumplite ale iernilor tibetane care sunt ceva obisnuit in inaltele tinuturi himalayene.

Cititi si: HARVARD GAZETTE - Meditation changes temperatures

Evenimentul zilei si dezvaluirile despre ilegalitatile masonului Gheorghe Florea

Niciun comentariu :
Evenimentul zilei a publicat azi un articol (Primarul Pandele, şpaga şi masonul Florea) in care prezinta cateva din matrapazlacurile facute recent de masonul Gheorghe Florea impreuna cu primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele.

Desi articolul pare o dezvaluire nu sunt prezentate prea multe detalii in afara de existenta unui contract nefiresc pentru "intermediere de servicii" in valoare de 180.000 de euro al carui beneficiar este masonul Florea. In schimb in cadrul articolului apare selectata de catre redactorii ziarului o poza a primarului cu un evident si inexplicabil semnal masonic cu aratatorul ce indica de obicei faptul ca si acesta apartine masoneriei, imaginea fiind insotita de textul "Final de ancheta". Pai ce sa mai intelegem de aici domnilor de la Evenimentul zilei? Avem de-a face cu un adevarat articol-dezvaluire? Dupa cum arata este mai curand un mesaj masonic adresat procurorilor pentru a le atrage atentia cu cine au de-a face si care este modul in care "trebuie finalizata ancheta".
Subiect asemanator: Plevusca masonica demascata in Evenimentul zilei

Lecturi recomandate:
SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA
Parodie electorala si stafeta masonica la primaria Bucurestiului

luni, 15 decembrie 2008

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
Capitolul 8 - Miile
100. Decat o cuvantare de o mie de cuvinte goale, mai bun este un singur cuvant incarcat spiritual, fiindca acesta il face pe omul care il aude sa traiasca pacea beatifica.
101. Decat un poem dintr-o mie de cuvinte goale, mai bun este un singur vers care aduce pacea.
102. Decat recitarea a o mie de versuri sterile, mult mai buna este o singura afirmatie din adevarata invatatura spirituala, fiindca acesta il face pe omul care o aude sa traiasca pacea beatifica.
Intreg acest capitol intitulat "Miile" trateaza de fapt eficienta spirituala. Aceasta este esenta acestui capitol, si faptul ca Buddha pune atat de mult accent pe acest aspect arata fara doar si poate importanta capitala pe care a acordat-o Buddha eficientei. In fond eficienta urmareste sa trateze prostia, fiindca prostul este cu totul lipsit de eficienta in ceea ce face, desi el are impresia ca actioneaza pentru a obtine niste rezultate. Rezultatul este insa nul in cazul sau, si tot ceea ce-i ramane prostului de facut este sa se consoleze ca rezultatele valoroase nu exista sau sunt inaccesibile, sau se iluzioneze ca de fapt faramiturile pe care le-a obtinut reprezinta adevaratul ospat imbelsulgat.

A te preocupa de eficienta este fara indoiala semnul inteligentei. Oamenii prosti nu gandesc nici la cativa pasi in fata, daramite sa se mai gandeasca la eficienta. Ei prefera de aceea cantitatea in detrimentul calitatii, respectiv efortul cantitativ nu calitativ. Impotriva acestei prostii vorbeste Buddha in acest capitol, si aceste spuse sunt pline de valoare pentru oricine ajunge la un moment dat sa-si puna intrebari asupra eficientei demersului sau spiriritual. Sinceritatea fata de noi insine este si aici o conditie indispensabila, in lipsa acesteia putandu-se cadea cu usurinta in atitudinea masochista de a proceda in cel mai prostesc mod cu putinta pentru a obtine un rezultat. Prostia in sine n-ar constitui o problema prea mare daca n-ar fi asociata in mod inexorabil cu suferinta, iar in cazul de fata referitor la eficienta, suferinta asociata prostiei este si una de lunga durata.

In aceste trei afirmatii scurte, pur si simplu Buddha transpune(particularizeaza) la nivelul vorbirii/cuvantului afirmatia generala "calitatea este mai importanta decat cantitatea". Eficienta se judeca intotdeauna prin raportare la scop. Daca se pierde din vedere scopul, eficienta poate tinde cu usurinta spre zero, atingerea rezultatului devenind mai degraba un proces intamplator, si existand in permanenta pericolul ca omul chiar daca se impiedica de adevar, sa se ridice si sa plece mai departe.
Scopul vorbirii, cand interactionezi astfel cu un alt om, nu este sa faci parada de cunostintele tale extinse, nici de a vorbi cat mai mirobolant tot pentru a-ti maguli orgoliul, ci este acela de a-l ajuta pe cel caruia ii vorbesti, iar cel mai mare ajutor spiritual spiritual pe care i-l poti da unui om este sa-l ajuti sa traiasca cea mai elevata fericire posibila, impulsionandu-l sa obtina aceasta stare la vointa.Buddha exprima acest adevar: decat o mie de vorbe cu zero incarcatura spirituala, mult mai eficient este un singur cuvant dar trasmis cu o stare asociata extrem de elevata si de intensa. Analogic vorbind, decat o punga imensa dar cu niciun ban inuntru (sau doar cu maruntis fara valoare), mai bine o punga extrem de mica dar care contine un diamant. Precum in aceasta analogie, punga reprezinta cuvintele, si ele reprezinta doar suportul a ceea ce este valoros si aflat inauntru, iar in cazul vorbirii ceea ce este inauntrul pungii este reprezentat de incarcatura spirituala subtila asociata acestor cuvinte. Oamenii obisnuiti nu simt in mod direct aceasta incarcatura spirituala subtila, dar adeseori ii simt efectele: astfel cuvintele putine ale unui om de valoare sunt sorbite de catre ceilalti, in timp ce suvoaiele de cuvinte ale unui fanfaron sunt trecute cu vederea de parca n-ar exista, fiindca ele nu hranesc sufletul celui care le asculta, ci reprezinta doar balast sau zgomote fara sens.

Oamenii care sunt goi in interior dar care joaca rolul de invatatori spirituali, incearca sa-si ascunda vidul spiritual prin tot soiul de tertipuri cand vorbesc: cauta sa foloseasca cuvinte si expresii pretioase care sa arate cat sunt ei de culti, cauta sa foloseasca constructii ideatice cat mai greu de inteles (pentru ca cei care ii asculta sa creada ca ei sunt prosti ca nu inteleg), folosesc tot soiul de intonatii si frazari artificiale pentru a imita mecanic pe cei cu forta subtila, isi ascund pustiul de idei sub un potop de cuvinte (pentru ca ascultatorul prost sa creada ca "asta are de transmis ceva, de vorbeste asa de mult", cand de fapt el nu are de spus nimic). Un om cu putere spirituala, in cel mai inalt grad un om aflat in comuniune cu Dumnezeu, nu trebuie sa se forteze in nici un fel pentru a fi eficient in vorbire, fiindca el este in comuniune cu Forta si Intelepciunea Suprema din Univers. Tot ceea ce are de facut un om autentic deschis fata de Dumnezeu este sa se lase spontan inspirat de Acesta, iar rezultatul va fi de o mie de ori mai eficient decat cea mai muncita cuvantare. Referitor la aceasta, iata ce zice Iisus:
11. Iar când vă vor duce în sinagogi şi la dregători şi la stăpâniri nu vă îngrijiţi cum sau ce veţi răspunde, sau ce veţi zice,
12. Că Duhul Sfânt vă va învăţa chiar în ceasul acela, ce trebuie să spuneţi.(Evanghelia dupa Luca, Capitolul 12)
Cand Iisus si-a chemat apostolii, nu le-a tinut cuvantari monumentale pentru ca acestia sa lase tot si sa-L urmeze.
43. A doua zi voia să plece în Galileea şi a găsit pe Filip. Şi i-a zis Iisus: Urmează-Mi.
(Evanghelia dupa Ioan, Capitolul 1)
N-a trebuit Iisus sa-i tina o cuvantare de o mie de cuvinte ca sa-l convinga: un singur cuvant a fost de-ajuns. Si aceasta pentru ca ce-a simtit apostolul in sufletul sau la auzul doar a acestui singur cuvint din gura lui Iisus, era incomparabil cu tot ceea ce auzise insumat de-a lungul intregii sale vieti pana atunci.

Aceste adevaruri sunt valabile in toate aspectele vorbirii. Decat o recitare papagaliceasca a unor scrieri(oricat de sacre ar fi ele) pe care nu le intelegi, mult mai eficienta este o singura afirmatie spirituala care intelegand-o, ti-a luminat viziunea si te va ghida intreaga viata precum o raza calauzitoare catre Absolut.

vineri, 12 decembrie 2008

Copiii nostrii ne vor acuza! (Nos enfants nous accuseront)

Niciun comentariu :
Alimentatia chimizata si efectele sale asupra sanatatii, acesta este subiectul documentarului francez Copiii nostri ne vor acuza al regizorului Jean-Paul Jaud care a iesit pe marile ecrane pe 5 noiembrie. Filmul se axeaza pe initiativa curajoasa a municipalitatii Barjac din departamentul Gard de a pune la dispozitia elevilor numai hrana biologica, pentru a-i proteja pe acestia de efectele secundare ale pesticidelor din produsele alimentare. Aici, ca peste tot in lume, populatia se confrunta cu angoasele poluarii industriale si agro-chimice. Astfel este inceputa o lupta impotriva unui anumit stil de viata si de gandire, o lupta pentru ca maine copiii nostri sa nu ne acuze ca am stiut si nu am facut nimic.

In fiecare an in Franta mor 100.000 de copii de boli legate de mediu iar din cele 70% dintre cancere care au legatura cu mediul, 30% se datoreaza poluarii si 40% au cauze alimentare. Rata cancerelor la copiii francezi creste in fiecare an cu 1.1%. In ultimii 25 de ani rata imbolnavirii de cancer in Franta a crescut cu 93%.

Filmul incepe cu o scena care are loc la sediul Unesco din Paris, in cadrul unui colocviu al personalitatilor mondiale din domeniul medicinei, semnatari ai Apelului de la Paris. Mesajul de debut este in favoarea elaborarii unui plan de actiune inainte ca generatiile viitoare sa ne acuze de indiferenta privind proliferarea unei alimentatii nesanatoase si cu efecte negative pe termen lung.

"Cati dintre voi aveti in familiile voastre un bolnav de cancer?… Ridicati mana sus. Dar de diabet?… Cati cunoasteti persoane afectate de sterilitate? Iata cat de mult s-au inmultit afectiunile despre care se stie ca sunt legate de mediu si poluare."

Interventiile din film sunt marturii pe aceasta tema venind din partea copiilor, parintilor, profesorilor, ingrijitorilor, ziaristilor, agricultorilor, oamenilor politici si a cercetatorilor.

Documentarul lui Jean-Paul Jaud este al doilea film cu o tema specifica mediului, dupa cel al lui Jacques Yves Cousteau din 1956, Lumea Tacerii, castigator al premiului Palme d’Or la Cannes.


Eckhart Tolle – Cel mai profund adevar al existentei umane

5 comentarii :
A avut o viaţă uluitoare. S-a născut în Germania, a trăit în Spania, a studiat în Anglia, a fost cercetător ştiinţific la Universitatea Cambridge. De la obsesia sinuciderii, depresie şi angoasă a ajuns la iluminarea spirituală. A venit un moment când a rămas fără relaţii sociale, fără casă, fără loc de muncă. A renunţat senin la tot. A trăit doi ani ca om al străzii. Dormea noaptea pe băncile din parc, îşi petrecea zilele în beţia celei mai intense fericiri. Oamenii au dorit să ştie cum a atins pacea deplină. Aşa a devenit Eckhart Tolle unul dintre cei mai cunoscuţi învăţători spirituali, care îşi poartă prin lume mesajul. Un profet al vremurilor noastre. Învăţătura lui are puterea adevărului, puterea prezentului.


Rishikesh, India, 2002. Gazdele îl salută: „Bine aţi venit în mijlocul nostru!”. Eckhart Tolle primeşte zâmbind ghirlanda pe care i-o pun la gât organizatorii. Se amuză. În sală izbucnesc râsete. Priveşte cu atenţie publicul. Scoate ghirlanda foarte lent, cu multă grijă. O aşează lângă el. apoi aşteaptă în tăcere privind oamenii. Începe să vorbească.

„Întâlnirea de azi se numeşte seminar de învăţături, dar ceea ce se petrece aici nu este de fapt un proces de învăţare. Cuvintele sunt limitatoare, dar trebuie să atribuim acestui eveniment o denumire. „Învăţătură” înseamnă că vă aduc ceva în plus – cunoaştere, informaţie, fapte sau un fel de experienţă, de trăire. Dar aici nu este vorba de aşa ceva. Nu adaug nimic pentru voi. Fiecare om din această sală are deja mai mult decât suficient. Aţi acumulat mai multe informaţii spirituale decât a avut Buddha vreodată şi bineînţeles dispuneţi de hărţi pe care le compun toate aceste cunoştinţe. Aveţi deja indicatoare minunate pentru drumul transformării conştiinţei. Însă aici nu vom folosi niciunul dintre acestea, oricât de profund, chiar dacă multe îşi au originea în această ţară, pe drept cuvânt numită „leagănul spiritualităţii”.

Cititi integral articolul: Eckhart Tolle - Trăieşte total clipa prezentă

miercuri, 10 decembrie 2008

MASONERIA IL VENEREAZA PE LUCIFER!

Niciun comentariu :
Majoritatea articolelor despre Francmasonerie se bazeaza pe texte preluate din cartile masonice, publicate de „Masonic Publishing Companies”, aproape toate fiind la inceput tinute secrete. In continuare am comparat invataturile masonice cu cele biblice, dupa cum este scris la I Ioan 4:1: ”Iubitilor, nu dati crezare oricarui duh, ci cercati duhurile daca sunt de la Dumnezeu, fiidca multi prooroci mincinosi au iesit in lume.”

Doua lucruri trebuie avute in vedere despre Masonerie:

1) Masonii Superiori ii mint pe ceilalti colegi care "merita sa fie mintiti"

2) 95% dintre masoni sunt indusi in eroare.

Iata ce scrie Carl Claudy: "Taie carapacea exterioara si afla un inteles. Taie acel inteles si gasesti altul; daca sapi indeajuns, poti gasi o a III- a invatatura, o a IV- a sau cine stie cate altele?". De asemenea nu trebuie uitat ce spune si Albert Pike [p.624, teachings of the 28-th Degree, Morals & Dogma] :"Masoneria este identica cu misterele stravechi", ceea ce inseamna ca toate invataturile lor sunt preluate din religiile pagane, satanice, stravechi. Cat despre Hristos, El este considerat de masoni ca fiind un „zeu inferior”. De altfel numele Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos nu este pomenit nicaieri de masoni, dupa cum va rezulta si din celle ce urmeaza.

Lucifer slavit ca fiind purtatorul de lumina al masonilor [Albert Pike, Morals and Dogma of Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonery, p.321, 19-th Degree of Grand Pontiff]
Inca de la initierea in primul grad, masonul este grabit " sa caute Lumina"! Masonul obisnuit afirma in continuare ca este in cautarea Luminii si ca isi va petrece intreaga viata urmand Lumina. S-ar deduce ca "Lumina" este Dumnezeu, dar Albert Pike afirma ca Lucifer este Purtatorul Luminii in Masonerie. Concluzia este evidenta. Tot el afirma in aceeasi carte ca: "Apocalipsa este, pentru cei ce au primit al XIX-lea grad; apartine acelei Credinte Sublime care aspira numai la Dumnezeu, si care dispretuieste splendorile si lucrurile lui Lucifer." Deoarece unele fraze contin termeni deosebiti, l-am rugat pe fostul Iluminist satanist Doc Marquis sa ne lamureasca.

La inceput Pike identifica Apocalipsa cu cea scrisa de Sfantul Apostol Ioan. Apoi afirma ca alte carti (Sephar Yezirah si Sohar) apartinand altor religii sunt inspirate in aceeasi maniera. Prin urmare, fiindca aceste carti din urma nu sunt crestine, Pike afirma ca nici ceea ce se scrie in Revelatie nu are importanta pentru ca ele apartin unui Dumnezeu care uraste pe Satan si este normal ca acestea sa dispretuiasca "splendorile si lucrurile lui Lucifer".

Apoi Pike afirma ca aceste 3 carti sunt "intruchiparea completa a Ocultismului". [Ibid]. Se deduce ca Pike il considera pe Dumnezeu ca fiind opusul dar egalul lui Satan, exact cum cred si invata ocultistii satanisti.

In al doilea rand, conform lui Doc Marquis, Pike afirma ca pana la gradul 18 inclusiv, Masonii Il socoteau pe Dumnezeu ca fiind Purtatorul Luminii, dar incepand cu gradul 19 li se dau noi informatii. Aceasta fraza este conforma cu atitudinea Fratiei Invizibile care inseala ceilalti membri, intentionat, pana cand acestia sunt pregatiti sa suporte adevarul. Iata care este adevarul: Masoneria il idolatrizeaza pe Lucifer.

Chiar pe coperta cartii "Morals and Dogma", sub sigiliul lui Dumnezeu, Pike scrie o fraza in Latina care se dovedeste a fi in totalitate satanica. O simpla privire a acestei fraze ar alerta pe orice satanist de continutul cartii - care este satanic - intelegand imediat ca si Francmasoneria este satanica .

„Deus Meumque Jus = God and my right”

Doc Marquis sustine ca aceasta afirmatie este una obisnuita in randul satanistilor. Are doua intelesuri, unul in cadrul celuilalt. Primul ar fi ca Francmasoneria poate conta pe dumnezeul lor pentru a le face dreptate. Al doilea, ca dumnezeul Francmasoneriei este Lucifer. Masonii "folosesc metode oculte", pentru a dobandi drepturi si dreptate. Marquis spune ca fraza este foarte puternica si des folosita in randul satanistilor.

"Puterile fierbinti ale lui Lucifer in mainile tale!"

„A sosit ziua in care colegii din breasla noastra trebuie sa aplice cunostintele acumulate. Cheia necesara este stapanirea sentimentelor, care pune la dispozitia lor energia universului. Omul se poate astepta ca va fi incredintat cu o putere mare numai daca isi va dovedi abilitatea de a o folosi intr-un mod constructiv si altruist. Cand masonul realizeaza ca pentru a ajunge razboinicul cetei trebuie o buna aplicare a dinamului puterii vii, atunci a invatat secretul meseriei sale. Energiile lui Lucifer sunt in mainile sale, iar pentru a inainta, trebuie sa dovedeasca faptul ca le poate aplica asa cum se cuvine. Trebuie sa calce pe urmele stramosului sau, Tubal-Cain, care cu ajutorul zeului-Razboi, prin forta data de acesta, si-a infipt sabia intr-un plug.” [Manly p. Hall, 33rd Degree, K.T., Illustrations by J. Augustus Knapp, 32rd Degree, Macoy Publishing and Masonic Supply Company, Inc., Richmond, Virginia, p. 48; Emphasis Added].

Aceasta fraza este foarte clara. Se afirma, cu indrazneala, ca, odata ce masonul invata sa-si controleze sentimentele si sa aplice cum trebuie "dinamul puterii vii" poate fi sigur ca va fi in stare sa controleze "energiile fierbinti ale lui Lucifer". Mai departe el admite ca Masoneria este vrajitorie! Toti satanistii pot fi siguri ca daca vor participa la sabat si vor invata "meseria" (vrajitoria), vor controla puterile supranaturale ale lui Satan, asa cum promite si Manly P. Hall.

O dovada puternica a faptului ca Masoneria este Satanica este exprimarea directa si clara, nu incarcata intentionat cu un limbaj ambiguu pe care sa-l inteleaga numai cineva din interior. Notabil este si faptul ca Hall si Reynold E. Blight sunt masoni de grad 33, in timp ce J. Augustus Knapp are gradul 32. De asemenea Macoy Publishing Company este una din cele mai respectate edituri Masonice.

Revelatiile lui Tubal-Cain
Sa analizam aceasta fraza. Masonul trebuie “sa calce pe urmele stramosului sau, Tubal-Cain, care, cu ajutorul zeului-Razboi, prin forta data de acesta, si-a infipt sabia intr-un plug”. In cartea ”Masonic Quiz Book” candidatul este intrebat:

“Cine a fost Tubal-Cain?”.

Raspuns: “El este Vulcan al paganilor” [William P. Peterson, Editor, Masonic Quiz Book: “Ask Me Brother”, Chicago, Illinois, Charles T. Power Company, 1950, p.18, 88, 131, 213; de asemenea si la John Yarker, The Arcane School : A Review of their Origin and Antiquity: With a General History of Francmasonery and its Relation to the Theosophic Scientific and Philosophic Mysteries, Belfast, Ireland, William Tait, 1909, p. 30; de asemenea la A. R. Chamberly, Editor, Questions and Answers, 1972, p. 237; de asemenea in Malcom Duncan, Duncan's Ritual of Freemasonery, New York, David McKay Company, Inc., n.d. 3rd Edition, p. 94]. De fapt, la al treilea grad in Masonerie, Tubal-Cain este parola care trebuie data.

Care este sensul "Vulcan al paganilor" in afara de identitatea francmasoneriei cu paganismul, din aceasta fraza? Sa cercetam aceasta definitie in surse oculte.

"Vulcan a fost o zeitate solara care era asociata focului, fulgerului si luminii. Festivalul dat in cinstea sa se numea Vulcania si cuprindea si sacrificii umane." [Percival George Woodcock, Short Dictionary of Mythology, New York, Philosophical Library,p. 152].

Conform lui Diel, poarta o relatie de familie cu diavolul crestinilor. [J.E. Cirlot, tradus de Jack Sage, A Dictionary of Symbols, New York, Dorst Press,1991,p. 362]. Interesant de stiut ca s-a casatorit cu Venus, alt nume pentru Lucifer sau diavol". [Woodcock, op.cit.,p.150-151].

Concluzia este ca pentru a poseda energiile lui Lucifer, conform lui Manly P. Hall, trebuie urmata calea "diavolului crestinilor" caruia ii sunt oferite "sacrificii umane".

Numele infernului
Pana acum chiar si cei mai sceptici ar fi trebuit sa fie convinsi ca Francmasoneria este idolarizarea lui Lucifer (Satan). totusi pentru cei care mai vor dovezi, sa luam in considerare „Numele Infernului” in spatele caruia Masoneria ascunde revenirea lui Satan. In "Biblia Satanistilor", gasim 77 nume cu care paganii au facut referire la Satan de-a lungul secolelor [Satanic Bible, Anton LaVey, p. 144-146].

Baphomet. Gnosticii credeau ca acesta ar alcatui partea inflacarata a Duhului Sfant si era adorat in temple, la Sabbat-uri sub figura hieroglifica a lui Baphomet sau a "caprei lui Mendes" [Pike,op.cit., p.734, invataturi pentru gradul 28]. Este absolut incredibil ca Francmasonii ar putea portretiza Duhul Sfant in simbolui Satanic, Baphomet!

Acest simbol a fost creat de unul din principalii satanisti si francmasoni din toate timpurile, Eliphas Levi. Cu trecerea timpului, a fost considerat unul dintre cele mai diabolice simboluri. Daca aruncati a privire mai atenta veti observa ca este reprezentat printr-o fiinta androgina - jumatate femeie, jumatate barbat. Capul este al unui "tap incornorat" o alta denumire a diavolului. In cartea "Masonic and Occult Symbols Illustrated", Dr. Burns spune: "Intr-o carte despre vrajitorie, "The Complete Book of Witchcraft and Demonology", legenda mentioneaza ca este "zeul incornorat al vrajitorilor, simbolul materializarii sexuale” [p.51]. In poza alaturata vedem cum Baphomet face semnul triadei diavolului cu mana dreapta." Baphomet este cunoscut deasemenea ca fiind tapul sabbatic, in forma caruia Satana este venerat la intrunirile vrajitoarelor". [Frank Gaynor, Dictionary of Mysticism, New York, Philosophical Library, 1953,p. 24].

Apoi descoperim ca Baphomet este simbolul oficial al Bisericii lui Satan [The Occult Emporium, Winter, 1993-1994, p.54] si ca este purtat pe hainele Preotilor lui Satan [Ibid., 1990-1991, p.26].

Priviti cu atentie aceste pictograme. Francmasoneria foloseste in mod deosebit pictogramele. Aceste simboluri sunt folosite si de Eastern Star, latura feminina a organizatiei. Inca odata Masoneria foloseste simboluri diabolice pentru Ordinul care "educa" femeile lor. Dar de ce nu foloseste "Good Star" in locul acestui simbol foarte diabolic, steaua cu 5 colturi si capul "tapului lui mendes"? Pentru ca sunt cu adevarat diabolici, chiar si cu propriile lor fete.

Am descoperit acest acest simbol pe un site cu bijuterii cu inscriptii pagane. Jubilau asupra faptului ca Emblema Masonica de pe inel era de fapt o pentagrama deghizata! In figura de mai jos avem simbolul masonic: compasul si echerul. In partea dreapta a figurii avem imaginea intreaga de unde a fost luata pentagrama. Daca privim cu atentie observam 2 pentagrame, una colorata mai deschis decat cealalta. Pentagrama colorata mai inchis este cea cu cele 2 colturi in sus si reprezinta cea mai diabolica pentagrama, evocand pe Satan, in timp ce pentagrama mai putin colorata este cu un colt in sus si se mai cheama si "Good Star" deoarece o evoca pe Venus.

Din aceasta descriere concluzionam ca inelul Masonic este o pentagrama ascunsa cu ambele stele reprezentate. Cu alte cuvinte, Francmasoneria serveste atat lui Lucifer (asimilat aici cu Luceafarul - planeta Venus) cat si diabolicului Satan.

Timpul si spatiul ne constrang in a avansa in studiul Masoneriei. Cu adevarat aceasta este una dintre cele mai periculoase organizatii oculte din lume, iar misiunea sa este sa pregateasca terenul pentru Antihristul din Biblie. Iata ce spune Bill Cooper, membru al „Demolay” in tinerete, mai tarziu petrecand mai bine de 20 de ani in spionajul maritim: "Va spun ca Francmasoneria este una dintre cele mai blestemate si ticaloase organizatii de pe pamant. Masonii sunt importanti jucatori in batalia pentru dominarea mondiala. Gradul 33 este despartit in doua: o parte este inima Iluminismului Luciferic si cealalta care nu are nici cea mai mica cunostinta despre acest lucru." [Behold A Pale Horse, p.78]. Acest lucru poate sa-l confirme si Doc Marquis, fost iluminist si vrajitor care are carti unice despre acest lucru.

Sursa: http://www.mdn.md/

Cititi si:
Satanism si capete de mort in ritualurile masonilor
"Ingerii" masoneriei au copite!!
Originile Masoneriei releva caracterul satanic al organizaţiei
Video despre Illuminati, francmasonerie, manipulare media, organizatia secreta Skull and Bones, planul de dominare mondiala: noua ordine mondiala
Mentalitatea francmasonică